Nie, nie przedłuża licencji. I nie zadawaj takich pytań, grozi banem bo promuje piractwo. Terazz masz ostrzeżenie, ale uważaj. Wracając do tematu, do amatorrskiej obróbki dźwięku wystarczy, potem polecam Reapera.;
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Amatorskiej? Nie powiedział bym, implementując mu VST etc obróbka może być bardzo dobra, bardziej bym powiedział że wystarczy dla ludzi nie chcących używać kombajna zwanego Reaperem i robić wszystkiego wolniej jak tu można w szybszy sposób coś przyciszyć etc a nie bawić się jakimiś śmiesznymi itemami. Realizatorzy dźwięku etc mogą sobie używać reapera ale dla człowieka, który liczy na szybkość swoich działań i nie chce stosować masy efektów oraz wystarczy że sobie tam coś zmontuje, poprawi etc Gold wave wystarczy w 100 procentach. Nie masz powodu aby twierdzić, że dla amatorskiej, spotkałem się z praktycznymi zastosowaniami GW np przy zgrywaniu kaset, płyt gramofonowych etc, więc taki pogląd jest wygórowany.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Jeśli chcesz coś dobrze zmontować, bez tych specyficznych kliknięć w miejscu cięcia, to reaper wygrywa. Ale, mi tam się nie chce. Wolę się męczyć. Pewnie z przyzwyczajenia. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
żeby była jasność goldwave w wersji darmowej ma ograniczenie w postaci ilości komend i poleceń jakie na nim zrobimy. Teraz nie pamiętam ile ich było bo używam wersji licencjonowanej, ale pamiętam że jak się ten limit użyje to pojawia się komunikat o zakupie pełnej wersji. Musimy zapisać projekt i zrestartować program jeżeli pracujemy nad czymś małym to nie jest to problemem ale jeżeli chcemy używać gw do poważniejszych rzeczy zalecam zakup.
Cześć, czy jest możliwe przesuwanie prawego markeru podczas zaznaczania fragmentu pliku dźwiękowego? lewy marker mogę przesuwać za pomocą strzałki z sziftem, czy jakoś mogę przesuwać prawy?