dragonpong
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#1 balteam
Jak ktoś ma publiczne ip to chętnie pogram w tą gierkę.
Proponuję pobrać do kolekcji grę showdown, podmienić piłkę i wywalić dźwięk chodzenia, chociaż istotniejsze z tą piłką.
linkdo dragonponga
https://www.iamtalon.me/games/dragonpong.zip
link do gry showdown, mam nadzieję, że to ten showdown:D
http://www.agarchive.net/games/pb/Showdown-Setup.exe
#2 Adasadula
Jak dla mnie cały shotdown komputerowy jest w ogon zagmatwany. Tnie się to jak cholera, niby stoję za piłką i ją odbijam ale z jakiegoś powodu niechce mi się zaliczyć.
#3 lalar123
Powiem tak. Pbgames ma taki problem że jak grasz z nvda to to będzie ci mówiło pusta pusta trza nvda uśpić czy coś i wtedy będzie trybiło.
Na znak wolności kobiet a mężczyzn niewoli.
Prawiczeństwo zniesione, jebanie jest wolne
Jeno sądy dziewice uznają za zdolne.
#4 Adasadula
Nie nie nie, nie o to mi chodzi. Z tego co mi wiadomo insert plus spacja pomaga, ale chodzi o to że znajduję się za piłeczką i ją odbijam a komputer mi tego nie zalicza.
-- (lalar123):
Powiem tak. Pbgames ma taki problem że jak grasz z nvda to to będzie ci mówiło pusta pusta trza nvda uśpić czy coś i wtedy będzie trybiło.
--
#5 mojsior
pamiętaj że shwodown jak wszystkie gry od pbgames są napisane w java scripcie pod starą przeglądarkę internet explorer więc mogą być z tym problemy na nowych systemach, tym bardziej że ie już nie jest wspierany.
#6 Adasadula
Gram na 7, więc raczej nie powinno być problemu.
#7 zywek
To dragonpong czy showdown!
#8 Adasadula
Shotdown, ale on jest czasem w holerę nieprzwewidywalny, bo zdarzy się coś takiego że chociaż stoisz za piłką i ją odbijasz ona nadal leci, a sama gra jest dość mocno zbugowana.
#9 balteam
Jeśli showdown to ta gra gdzie piłka za stół wypada, to całkiem znośny był, gdyby nie te wypadanie piłki, na którym nie mamy kontroli.
#10 mojsior
showdown to gra pisana przez jeszcze bardzo młodego programistę, więc jakieś tam problemy miała, ale jak na początki gier audio była całkiem udana.
#11 balteam
Mamy na eltenie już jednego dosyć starego programistę, ale zajęty trochę :D
Tak czy tak, jak by była taka prosta gra na eltenie, multiplayer, to by też trochęludzi przyciągnęła, tylko jak zwykle, mówić to jest komu, a robić to już nie :P