A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#81 pates
no właśnie
#82 djsenter
Możliwe.
A co do złota, to jest przy trap door
#83 pates
dzięx
#84 pates
mam dziwne pytanie. Czy jak oddałem pierścień nigelowi, mógłbym przekonać jakoś do siebie festusa z lasu?
#85 pates
proszę o odpowiedź, ale mam jeszcze jedno pytanko. Jak i czym rozciąć łańcuchy w wielkim drzewie?
#86 pates
błagam powiedzcie jak rozciąć te łańcuchy z winorośli i czym`
#87 talpa171
Witam,
Zacznę od tego, że nie czytałem właściwie tego wątku, żeby sobie zbytnio nie zaspojlerować, ponieważ grę kupiłem bardzo niedawno temu i nie chcę wiedzieć zbyt dużo. :)
Po drugie, nie jestem dobry w grach typu RPG Tak naprawdę, to w żadnych grach nie jestem dobry. :) Po prostu dlatego, że w nie nie gram - brak czasu.
I teraz tak: jak mówiłem, grę zakupiłem niedawno. Troszkę pospacerowałem po mieście zorientowałem się, co, gdzie i jak. Pogadałem z Lordem Adrianusem i dostałem od niego zadanie. Zdobyłem towarzyszkę, córkę Lorda i wyruszyłem w drogę. Najpierw zdecydowałem, że pójdę do lasu. Pokonałem około dwudziestu enemies, dostałem leśniczego Mathiasa do pomocy, który miał mi pomagać rozpoznawać kwiaty, a dalej ... nie wiedziałem, co zrobić. W którą stronę bym nie poszedł, kończyła mi się droga. Nie wiedziałem, co robić dalej - kręciłem się w kółko.
Wróciłem więc do miasta i poszedłem do kopalni. Tam przechodzę z pomieszczenia do pomieszczenia i niestety nic z tego nie wynika. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, co dalej?
#88 matius
Pujć do tawerny i tam połaź troche po sypialniach. Znajdziesz kawałek talizmanu. Dostaniesz zadanie.
Połaź po mieście też powłaś ludziom do domów i poprubuj z nimi pogadać. Nie każdy da ci zadanie , ale
polecam rozmawiać, a przynajmniej prubować ze wszystkimi.
Podpowieć do lasu, z pod listy pod ctrl b masz napewno zachodnie ruiny, podejć tam z Matiasem.
#89 talpa171
Dzięki. Popróbuję. :)
#90 djsenter
W tym lesie gdzieś jest łąka, tam są te magiczne kwiaty.
#91 lirin
KOrekta Nuno, ctrl plus space odczytuje to co mamy w komunikatach z przyciskiem OK.
#92 pates
Proszę o pomoc jak rozciąć winorośl w drógim pierścieniu wielkiego drzewa? Kupiłem sekator i nic. Naprawdę
bardzo proszę o pomoc.
#93 rafalko112
No kochany przecież tam pisze że potrzebna jest magia. Spróbuj z guen. A zobaczysz hehe.
#94 pates
spoko dzięki, a poco mi ten sekator?
#95 pates
co zrobić po dostarczeniu próbki trucoizny drzewa do adrianusa?
#96 djsenter
Fuck you, niebędzie już żadnych odpowiedzi na pytania.
Bo co prawda to jest wątek na spojlery, ale nikt nie wspominał o jakimś walk through!
#97 pates
ostatnie pytanie proszę, tego nie wiem.
#98 pates
mam to
#99 pates
przeszedłem grę, ale gdzie jest zbiornik soku wielkiego drzewa?
#100 matius
Jak popchnąć zadanie Ustanawianie prawa do pszodu?