EltenLink

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam

#281 Aoi

Witam w jakim miejscu znajduje się lord Ardianus? Pytałem się jo córki i powiedziała mi, że jest w gabinacie a tam nikogo nie ma no chyba że w tym domu są dwa gabinety? pozdrawiam

2018-11-06 20:42

#282 martinus

w gabinecie.

May the force be with you!
2018-11-06 20:43

#283 Aoi

Witam, w jakim celu są książki?
Czy po przeczytanidanej książki np. O roślinach BĘDZIEMY UMIELI JE ROZPOZNAWAĆ?
pOZDRAWIAM

2018-11-09 21:52

#284 matius

Książki dodają napewno punkty do mapy, ale co do roślin to nie wiem.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-10 01:28

#285 tomecki

Od roślin jest ten cały nawiedzony wojowniczek leśny. Książka nic tu nie pomoże, jednak czasem przydaje się przeczytać to i owo, więc dla świętego spokoju czytam wszystko.

2018-11-10 15:09

#286 AndyElusive

Siemson.
Dziś zgłaszam się z pytankiem co doradzicie.
Wykonałem zadanie od kowala przyniosłem mu żelazo którego chciał.
Sprzedałem mu wszystko co miałem w tym momencie z walk z Goblinami oczywiście zanim doszło do sprzedaży to wziołem zadanie od niego by mu taki sprzęt dostarczyć.
Teraz dylemat którą broń wybrać odrazu powiem że sztyletu nie biore.
Długi miecz jest lekki i udeża z mocą 473 damage.
Młot jest ciężki dwuręczny, udeża z mocą 661 damage i powala cel 15% szans.

Dobrym wyborem był by miecz bo jest lekki i można wziąść jakąś ciekawą tarcze czyli nie musiał bym ściągać aktualnej czyli tarczy wojownika (25% osłony przed ogniem, lodem i błyskawicami).
Jednak ten młot mimo że jest ciężki to sporo więcej nawala co byście doradzili co wybrać.

Sygnatura: "
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
2018-11-10 19:31

#287 pates

weź miecz jeśli chcesz coś szybkiego i lekkiego, a młot jeśli zależy ci na sile

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-11-10 19:34

#288 AndyElusive

Ostatnio jak grałem wziołem młot może tym razem jednak miecz, mimo że ten młot od kowala jest super na wszelkiego rodzaju smoki i golemy.
Szkoda że kowalowi nie można by było też dać zlecenie na wykonanie sprzętu gdzie trzeba by było przynieść odpowiednią ilość żelaza, kamieni szlachetnych i złota i dodatkowo zapłacić za robocizne.
Sprzęt by mugł zawierać dzięki kamieniom szlachetnym jakieś wartościowe właściwości.
Taką opcje kiedyś mi kolega opisywał że jest w Gotic III tylko nieco się różni.
Co sądzicie o takim pomyśle?

Sygnatura: "
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
2018-11-10 19:41

#289 pates

fajna sprawa wiadomo. A co do stworów mnie strasznie wkurzały te Juvenile stone dragon i te ich leprze wersje.

2018-11-10 19:50

#290 grzegorzm

A jak duchy pokonywać na cmentarzu?

2018-11-10 19:59

#291 matius

Kapłanka ma zaklęcie, które daje obrażenia od świętości, bo tylko w ten sposób tak można.
Albo broń, która ma obrażenia od świętości lub czarnej magi.
Oraz przelkie zaklęcia na duchy działają.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-10 20:07

#292 Aoi

Witam, w jakim miejscu ukrywa się król goblinów?
Rada. po walce urzywam zdolności uzdrowienia mojej postaci albo kapłanki.
Pozdrawiam

2018-11-10 21:45

#293 tomecki

To jak tu już są i tak spoilery i inne takie to może jakieś centrum questów, tj np. które się opłaca, które nie. Jak ten z pierścienień chociażby.

2018-11-10 21:55

#294 pates

ja ten z pierścieniem raz zrobiłem nie dobrze dla mnie ale wczytałem grę

2018-11-10 22:49

#295 matius

Z samym królem goblinów się nie walczy. On tylko wysyła swoich sługusów.

2018-11-10 23:12

#296 tomecki

Pamięta ktoś jak szukać info o kolejności znaków na tym duużym drzewku w lesie?

2018-11-12 00:29

#297 matius

Jest książka z tym i tam jest zagatka.

2018-11-12 00:59

#298 pates

w forcie to jest albo w jego okolicach

2018-11-12 11:16

#299 Aoi

Witam czy lśny Matias rozpoznaje rośliny na cmentarzu?

2018-11-12 21:28

#300 pates

tak jak najbardziej

2018-11-12 21:34