Śmieszne przesłuchy
Wróć do Humor, gry i zabawy#161 Zuzler
Wyobrażacie sobie, tak z innej strony, gość, na polecenie kierownika, idzie wymontować bankomat... :P
-- (CzarnyPies):
W pracy:
Kierowniczka do kolegi: Andrzej, przynieś alkomat.
Ja na to szczerze zdziwiona:
Ale po co tutaj bankomat?
--
#162 CzarnyPies
Najczęściej spotyka się następujące typy kobiecej sylwetki: kielich, wazon, dzwon, rożek.
Wagon?!
Zaczełam nawet zastanawiać się jak może wyglądać tak nazwana sylwetka...
Chyba już jestem zmęczona.
#163 Paulinux
Patrzę co włączyć sobie do snu na YT. Aż tu pokazuje mi się film: kto najbardziej korzysta na byciu gównem? Że co? Oryginał: Kto najbardziej korzysta na byciu w UE.
#164 pawlink
Jakiś czas temu w wiadomościach lokalnych, chyba w radiu, usłyszałem, że "W Otwocku powstanie miejskie legowisko" (oczywiście chodziło o lodowisko).
A w opisie nowości w jakiejś aplikacji (to już syntezą mowy), że: "Durne menu jest jeszcze bardziej przejrzyste", zamiast "górne" ofc. :D
#165 Postukujacy
Nagłówek artykułu:
Biuro Prasowe Jasnej Góry - O „misji specjalnej” paulinux i powieści o pierwszym pustelniku
Cccooo?
Biuro Prasowe Jasnej Góry - O „misji specjalnej” paulinów i powieści o pierwszym pustelniku
#166 Paulinux
Och, to bardzo niepokojący przesłuch. Czy chcesz o tym porozmawiać? :P
#167 daszekmdn
Mapy google:
Przesyłki kurierskie
Czerwone Majtki 33a.
Że co?
Przesyłki kurierskie
Czerwone Maki 33a.
OK... :D
#168 Kuba999
Nie wiem czemu, ale zamiast śledzone wątki, to usłyszałem, zjedzone frytki.
#169 Paulinux
A ja z kolei pobij reklamę zamiast pomiń reklamę
#170 Kuba999
Zamiast,Głosy Eltenowiczów, które lubimy , No to ja usłyszałem, włosy eltenowiczów które lubimy.
#171 Zuzler
"Stare mordy szumiały mu nad głową."
Cooo?
Aaa, ok, morwy, nie mordy.
#172 DJGraco
djdenismusic: Kupony mi wczoraj nie wlazły. Dobrze, że dostałem freebeta na powieszenie. To przynajmniej częściowo zrekompensuje moją stratę.
Cooooo? Jeszcze raz.
djdenismusic: Kupony mi wczoraj nie wlazły. Dobrze, że dostałem freebeta na pocieszenie. To przynajmniej częściowo zrekompensuje moją stratę.
#173 Paulinux
Zamiast settings button usłyszałam... Sebix, gówno!
#174 johnson
Czytałem parę dni temu newsa na altixie.
Centrum Medyczne za dobrze dostępne dla osób niewidomych. Hyba lepiej nie pogarszać?
#175 misiek
No może lepiej nie.
#176 Kuba999
Dwa przesłuchy mojego kolegi, pierwszy przesłuch kolega jest w sklepie i nagle słyszy, Czy mogę to zastawić? Do pani sprzedawczyni, a okazało się że jakaś pani powiedziała czy mogę to zostawić i kolega myśli Co to jest jakiś lombard? Drugi przesłuch kolega otrzymuje dziwnego sms-a, w którym jest napisane, czy chcesz otrzymywać zdjęcia i filmy z wróżbami, a kolega usłyszał czy chcesz otrzymywać zdjęcia i filmy z groźbami.
#177 Monte
To drugie najlepsze. :)
#178 Adasadula
Przeglądając eltena
Hej, pórzyści, Autor: Mimi, wpisy: 52, Nowe: 0
To jakaś kocia grupa by była czy co :D
#179 CzarnyPies
Pociąg odjedzie z toru pierwszego, przy peronie pustym.
AA, szóstym, bo trochę mnie to zdekoncentrowało jednak.
#180 Monte
Gram w Crazy Party, a konkretnie w grę Sortowanie kart walki i screen reader powiedział: "Zastrzyk pyłku", a ja za pierwszym razem zrozumiałam: Zastrzyk w tyłku. Za drugim razem zrozumiałam prawidłowo. :D