Śmieszne przesłuchy
Wróć do Humor, gry i zabawy#61 Postukujacy
Jadę dziś tramwajem przez Kraków. I jakieś dziwne alternatywne słowa mi się podlinkowały w ośrodku rozumienia, z czego wyszło:
Następny przystanek jakiś tam, możliwośc przesiadki na inne linie dyskotekowe.
#62 kmicic92
Jest taka piosenka Kai i Bregowicia "Prawy do lewego" i tam jest tekst jazda brachu, wypijmy za to a ja zawsze rozumiałem raz na dachu i się zastanawiałem czemu na dachu.
#63 johnson
Przeglądam forum i w dyskusji ogólnej potrzebny kolejny program.
Szukam programu do wystawiania faktur/ratunku.
#64 johnson
Często w intrze czterech pancernych rozumiałem leszcze niespokojne.
#65 nuno69
xDD.
#66 johnson
Przesłuch mojej mamy. Kawa MK Cafe otwiera drzwi do świata zmarłych.
#67 Paulinux
Moja konwersacja dzisiaj była piękna. Mówię, że bawiłam się pomponem i przez przypadek trafiłam w linijkę brajlowską. Rozmówca zrozumiał, że tamponem i zapytał o to, bo się zdziwił, no raczej takich wyznań nie słyszy się codziennie, a ja potwierdziłam, bo usłyszałam pomponem. Na szczęście się wyjaśniło :D
#68 Paulinux
Moje konwersacje dzisiaj są po prostu piękne. Mówię w pewnym momencie, po chwili ciszy z zadowoleniem, nawet radością w głosie: "Będę miszczem!". Rozmówca usłyszał: "Będę piszczeć!". Tak się śmiałam, że faktycznie mi się pisnęło :D
#69 Zuzler
- To może poszukajmy jakiejś fajnej filii, np. co powiecie na hirsutofilię?
- Co? Jakie lilie?
#70 johnson
Słucham podcastu o edytorach.
Można uruchomić, hyba scovidować.
#71 EugeniuszPompiusz
reklama kauflandu CZY LIDLA w tv.: teraz.: czekolada kinder, pół metra za cztery coś tam.
klejny jakiś tam prOdukt, CHYBA COCA COLA. za 5.99
amantadynki półtora kilograma, jedyne 5 49
#72 Paulinux
Hahahahahaaaa. No w takich ilościach to się przecież by przedawkowało :D
#73 Zuzler
Przeglądałam Fb:
"Witajcie, czy ktoś z Was ma na wydanie materac? Najlepiej dwuosobowy i nie z ulicy. W takich sprawach jak materace boję się ulicznych robaków."
"No - pomyślałam sobie jadąc dalej po postach, bo przecież żadnego materaca na wydanie osobiście nie posiadam - w sumie też bym się bała brać materaca z ulicy. Cholera wie, co z takimi robakami potem zrobić, jeszcze całą chałupę oblezą, zalęgną się gdzieś w meblach i będzie konkretny burdel."
I wtedy usłyszałam to:
"Hej ludzie, ważna kwestia... Ktoś wie gdzie kupię łóżka z grzybami, bez kapusty"?
#74 daszekmdn
Ale że o co w ogóle chodzi z tym materacem i wszystkim?
#75 johnson
Czytam historię f1.
także stosowanie zaawansowanych technologicznie (w związku z tym drogich)... kompaków? Że co? Zamiast kołpaków jakieś kompy, laptopy po przejęciu przez HP miały poprawiać chłodzenie hamulców?
#76 Zuzler
A Żywka pytałeś?
-- (johnson):
W reklamie nie pamiętam, jakiego kąkretnego leku dowiedziałem się, że jest horoba, jak żywica paznokci. Ktoś to miał? Wiecie coś więcej na ten temat?
--
#77 nuno69
Odpaliłem sobie muzykę w F2K, coś się walnęło z głośnością i muzyka ryknęla mi bardzo głośno, chcąc ją wyłączyć przesunąłęm się w oknie i zamiast "pasek narzędzi" usłyszałem "kazek narzędzi"
#78 johnson
Słucham najnowszego tyfloprzeglądu. Piciok opowiada o ściankach wspinaczkowych.
No i wtedy, kiedy my już się wepniemyosoba asekurująca nas i to nie ma znaczenia , czy my widzimy, czy nie stoi tam na dole i w miarę, jak my wspinamy się wybiera nam Pauline...
#79 johnson
Kwestie związane z zespołem aspergera.
wysoko-funkcjonujące dzieci i młodzież, mogą korzystać z treningów umiejętności społecznych[29][30] i terapii poznawczo-behawioralnej na problemy związane z mlekiem.
#80 Adasadula
Przeglądałem sobie angielskie forum "games", a nagle natrafiłem na coś takiego:
Call of duty zombys
Moja pierwsza myśl: jakie z dupy zombies? Na angielskim forum o jakichś dupach zombies? Dopiero jak sobie przeliterowałem to zajarzyłem XD.