Śmieszne przesłuchy
Wróć do Humor, gry i zabawy#281 Adasadula
Przeglądam eltena: Nowe Limity Posiadania lodówki w Domu xd
Najleprze, że byłem przekonany że chodzi o lodówki aż do pierwszego nagłówka artykułu :D, w orginale było oczywiście gotówki.
#282 Paulinux
zapach Donalda Trumpa zamiast zamach na Donalda Trumpa xDD
#283 Paulinux
Jak pozbyć się kleszcza w 10 sekund - u siebie, dziecka lub Putina? Sprawdź; Oczywiście chodziło o pupila.
#284 daszekmdn
Jak pamiętasz moje z wyjazdu pozwalam wrzucić xD bo niektóre serio były zryte :D
#285 Zuzler
"W głębi dwa lwy wydzierają sobie z pysków MOPR."
Nie no, bzdury jakieś.
- Patryk, co one tam sobie wydzierają z tych pysków? Ja słyszę że mopr, ale tam to słowo jest trochę przygłuszone warczeniem lwa.
- Dobra, pokaż.
Podgłośniłam, cofnęłam.
"W głębi dwa lwy wydzierają sobie z pysków mop."
- Ja tam słyszę, ze one sobie wydzierają mąkę.
Dopiero po kolejnym odsłuchaniu i podgłośnieniu, udało się nam wysłyszeć. Chodziło o ochłap.
#286 daszekmdn
Kontynuujemy działania samorzeźnicze.
Kontynuujemy działania samorzecznicze.
xD
#287 Paulinux
Jest emojka:
🥃
A ja usłyszałam szklanka z brudnym dnem
#288 cinkciarzpl
Piękny Iosowski Krzysztof na 100% szypkości, znaczna odległość i szypkie przesówanie się po liście książek Mastertona Grahama zaowocowało w mojej głowie politycznym sloganem:
"Master Duda Ham"
#289 CzarnyPies
Niewidomi oszuści... a miało być: niewidomi o sztuce.
#290 daszekmdn
Tak to jest, jak sprawdza się wszystko od razu po obudzeniu jeszcze na dość cichej głośności, by się audio nie drażnić.
Mógłby ktoś pomóc w wycenie tego walkmana?
Sanyo w morde M28
Oryginalnie było:
Sanyo model M GP28
#291 daszekmdn
W tle gra sobie muzyczka i sprawdzam w którym momencie utworu jestem. Słyszę: Who love? Yyy, co? 02:28. OK. Nie mam pytań. Co jest z moim łbem?
#292 daszekmdn
Sprawdzam YT na głosniku.
Czym była żona dladziecioroba?
Yyy, co?
Czym była Diora dla Dzierżoniowa?
#293 daszekmdn
Porządkuję muzykę i słyszę:
Laki Pelne Slow
Zrozumiałem:
Flaki Pelne Slow
#294 bratczyk96
Jak dzisiaj dyktuje wiadomość głosową za pomocą asystenta google. Kilka razy próbowałem nagrać i za każdym razem asystent nie które wyrazy przekształcał. Zamiast napisać do kociej kawiarni to wyszło do cioci kawiarni. Drugim zniekształceniem, które mnie rozbawiło jak mówiłem, że kolega ma karty obrajlowione o=to asystent zrozumiał, iż kolega ma karty obrażone. To są właśnie uroki dyktowania głosowego wiadomości esemes. To właśnie wolę telefony z fizyczną klawiaturą, gdyż mogę szybko i z polskimi znakami napisać takiego esemesa.
#295 Monte
Ostatnio byłam na ślóbie i zamiast wierny pan młody usłyszałam: biedny pan młody.
#296 MarOlk
@Monte, podobny motyw jak "... i nie dopuszczę cię aż do śmierci".
#297 Monte
A tak, słyszałam o tym.
#298 Monte
Tak dla wyjaśnienia: ksiądz powiedział dobrze, ja źle usłyszałam. :D
#299 CzarnyPies
Ewentualnie: i nie odpuszcze ci aż do śmierci. :-P
#300 Monte
Tak też można XD