Śmieszne przesłuchy
Wróć do Humor, gry i zabawy#201 daszekmdn
Kłosy Eltenowiczów...
Oczywiście miało być głosy.
#202 Monte
Niedługo będzie lato, będzie zboże i będą kłosy. :D
#203 daszekmdn
Wyskoczyło mi na Youtube:
PIĘKNI I MŁODZI Magdalena Narożna coś tam dalej.
Usłyszałem:
PIĘKNI I MŁODZI Magdalena Na rożnie
Nowy hit Diskopolo można by zrobić xD.
#204 Adasadula
poszukuję fanfiction, zrozumiałem oszukuję fanfiction
#205 Kuba999
Przedwczoraj rozmawiałem z moją koleżanką, o czymś tam sobie rozmawiamy, ona mówi Nie chciałabym rozmawiać z jego nauczycielem, A co ja usłyszałem? Nie chciałabym rozmawiać z jego gwałcicielem.
#206 kazek5p
Hahaha dobreeee, też bym się uśmiał gdyby spotkała mnie podobna sytuacja.
-- (Zuzler):
Przeglądałam Fb:
"Witajcie, czy ktoś z Was ma na wydanie materac? Najlepiej dwuosobowy i nie z ulicy. W takich sprawach jak materace boję się ulicznych robaków."
"No - pomyślałam sobie jadąc dalej po postach, bo przecież żadnego materaca na wydanie osobiście nie posiadam - w sumie też bym się bała brać materaca z ulicy. Cholera wie, co z takimi robakami potem zrobić, jeszcze całą chałupę oblezą, zalęgną się gdzieś w meblach i będzie konkretny burdel."
I wtedy usłyszałam to:
"Hej ludzie, ważna kwestia... Ktoś wie gdzie kupię łóżka z grzybami, bez kapusty"?
--
#207 misiek
Na ulicy kilka lat temu znalazłem mega wielkiego i grubego miśka. Robaków jakoś niema i tak sobie siedzi wysoko na regale i patrzy przez lata. Jedyne co to wdzianko mu wyprałem.
#208 Monte
Kiedyś rozmawiałam z moim narzeczonym i mówiłam o tym, że moja mama robi sarni grzbiet, inaczej metrowiec, a on zrozumiał sernik grzbiet.
#209 Monte
Wczoraj byłam z narzeczonym na Mszy świętej w katedrze w Tarnowie. Na kazaniu Ksiądz mówił o Kościele jako roli uprawnej, w którym Jezus jest rolnikiem niebieskim, a ja zrozumiałam rolnikiem niemieckim.
#210 daszekmdn
Podniecony link. Oczywiście był Odwiedzony.
Ciekawie było by, gdyby chodziło o Zeldę. xD
#211 misiek
No tyle, że zależy jakie zabawki dla jakiego psa, Graco ma zęby mleczne, więc też nie może mieć zbyt twardych zabawek, dopóki nie wymieni uzębienia w całości.
#212 misiek
Turnusy rechabilitacyjne, wyjazdy z więzienia.
#213 Adasadula
Informacje o libacji do Eltena w wersji 2.4
#214 Zuzler
Ej, ale Ciebie nie zapraszaliśmy na weekend.
#215 Adasadula
:D
-- (Zuzler):
Ej, ale Ciebie nie zapraszaliśmy na weekend.
--
#216 MarOlk
Karmienie zasrańca z kajaka przez wędkarza... Chodziło o zaskrońca... :P
#217 daszekmdn
Co ze mną jest nie tak? :D Muzyczka sobie gra i coś patrzę w necie.
8.Ma Pan wibrator do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania...
Było:
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania.
#218 daszekmdn
Funkcje gotowaniapodgrzewanie wieloetapowe, rozmnażanie
Funkcje gotowaniapodgrzewanie wieloetapowe, rozmrażanie
#219 daszekmdn
To jest mój słuchi i audio na głośnikach:
Polska rozkopana.
Co? W sumie prawda... Ale coś mi tu nie bangla. Kanał z wystąpieniami polityków, co najpierw daje raczej nazwisko lubpartię w tytule.
Polska gospodarna. OK.. :D
#220 misiek
No Łódź zwłaszcza