Teoria Płaskiej Ziemii. Najbardziej absurdalne opinie i poglądy na jakie natrafiliście
Wróć do Humor, gry i zabawy#1 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Witajcie, Jak w temacie. Zachęcam do dzielenia się wszelkimi absurdami związanymi z tą tematyką.
#2 balteam
Polecam obejrzeć wszystki odcinki scifun na youtubie, on każdy argument odbija, ale wszystko trwa kilka godzin, podzielone na odcinki.
#3 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Znam to. Najśmieszniejsze są te zamknięte grupy na facebooku. Kiedyś mój znajomy dla żartu się tam zapisał, zadawał za dużo pytań i go wywalili :).
#4 EugeniuszPompiusz
Mój hit z ostatnich miesięcy to teoria, jakoby Ukraińcy mieli specjalnie tak często przemieszczać się pociągami PKP, by zmieniać polakom środowisko bakteryjne / wirusowe, by ci zaczęli chorować na nieznane dotąd choroby.
Do tekstu przez grzeczność i szacunek nie linkuję, dodam tylko, że mamy XXI wiek. i to już niemal ćwiartkę.
#5 MarOlk
Kurde balans, jakie to logiczne :P. Ale ja sądzę, że chcą udupić PKP. Bo zajmują miejsca, polscy pasażerowie się wkurzają i w końcu odzwyczają się od pociągów ;) :P
-- (EugeniuszPompiusz):
Mój hit z ostatnich miesięcy to teoria, jakoby Ukraińcy mieli specjalnie tak często przemieszczać się pociągami PKP, by zmieniać polakom środowisko bakteryjne / wirusowe, by ci zaczęli chorować na nieznane dotąd choroby.
Do tekstu przez grzeczność i szacunek nie linkuję, dodam tylko, że mamy XXI wiek. i to już niemal ćwiartkę.
--
#6 cinkciarzpl
5G i cała ta otoczka. No XD.
#7 MarOlk
Chemtrails i ptaki na baterie.
#8 Postukujacy
Ciekawe czy kiedyś rzeczywiście prędkośc światła była inna.
#9 tomecki
Znam pewną panią, chyba nawet dwie, które wierzą w numerologię.
#10 cinkciarzpl
W astrologię też się znajdzie.