Iné

Slepecké trapasy a podobné legrácky

Założony przez Slavista 4 wpisy ostatni wpis 6 lat temu

Zdravím všechny. Dlouho tu bylo mrtvo, tak přicházím s novým tématem: Slepota není vždy tak úplně katastrofa, občas je to váš vtipný, mnohdy i ironický kámoš, se kterým žijete. A přesně o tom je tohle téma, pochlubte se se svými trapasy a dalšími legráckami se slepotou spojenými.

Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

Tak já hned začnu, je to taková moje klasická storka, možná jsem ji i někomu vykládal: Bylo to tak někdy na konci mýho druháku na gymplu, šinul sem si to na bus, už sem neměl moc času. Tak probíhám kolem květinářství, jako vždy tam bylo mnoho lidí a ještě víc kytek, tak sem se tomu snažil vyhnout. Najednou pod nohama, místo obligátního chodníku cítím jakoby štěrk, tak si říkám, kterej kkt tu zase něco opravuje, jak dlouho přes to budu muset chodit a tak. Najednou slyším otázku, jestli něco nepotřebuju, tak sem si myslel, že to nebude na mě a jdu dál. Najednou slyším hlasitý: "Haló" tak sem usoudil, že jdu asi blbě, otočil sem se, omluvil se a šel zpět. Později sem zjistil, že sem omylem zahnul do autoškoly. Pro tu paní to mohl bejt asi šok, když proti sobě vidí slepce s holí, jak si to šine do autoškoly, mohli by mi za to aspoň ten řidičák dát. :D
Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

zdar, stalo se mi, že mě z ničeho nic nějakej človíček stál v místě, kudyma jsem šel, a ten človíček na mě: "ty čuráku slepej" co tady děláš, ten maník byl zjevně ožralý poněvač by to možná jinak neřek. tohle se mi stalo v olomouci v místě, jemuž se říká krmítko pro opilce.
hamas must be destroyed

v šestině neznám žadné.
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!