Nevidomý a technika

Predam telefon samsung galaxy a40

Założony przez adelcia 6 wpisów ostatni wpis 6 lat temu

ahojte,

15 novembra som si kupila, a 24 decembra rozbalila, telefon samsung galaxy a40.
az po rozbaleni som zistila nieco, co som pred kupou nevedela, a to to, ze je uplne jedno aki odcitac pouzijem, aki hlas pouzijem, zaciatocne pismena slov to proste hovori tihsie, a ostatne normalne.
Chcela som si na to zvyknut ale rusi ma to, takze ho chcem predat.
kupila som ho za 208,10€, a na obrazovke ma tvrdene sklo za 18€, a zo zadu je chraneny kritom carbon lux asi za 10 11 euro.
cize realne by som ho po 2 tyzdnoch pouzivania mala predat za 240euro, ale to neurobim samozrejme.
v euro ho viem spustit maximalne na 175 a v ceskich na 4600 kc resp. aby to vyslo v prepocte tych 175 eur.
Takze ak viete o niekom, koho by to co vadi mne nerusilo, a rad by ho kupil, tak moj email je
slowaczka.adelcia@gmail.com
eventuelne mi mozte pisat na facebook:
https://www.facebook.com/adela.svoncinarova
alebo aj tu na eltene.
diky.

Ahoj, tohle se mi nikdy nestalo, ale podle problému to vypadá spíš na problém s audiem než s hlasákem...
Zkoušela si pustit něco do pozadí, např. nějaké video z youtube, a telefon přitom používat? Tím by se audio nemělo pozastavovat a tak necuttovat začátky písmen...
Podobná věc se děje i u starších bluetooth headsetů. Když do nich neproudí audio signál, pozastaví se a když signál zase zaznamenají, chvíli trvá než se zase rozjedou a tak se začáteční písmeno většinou vůbec nepřehraje...

ahojky.
robilo to ajtak ajked som si pustila hudbu radio atd.
v samsungu tvrdili a tvrdia ze to nebude fizicka vada telefonu, ale ze skor wina nejakej aktualizacie / aktualizacii.
pretoze mam kamosa, ktory ma ten telefon od maja, a ani jedna aktulizacia to u neho este nezmenila.
ale on to mal tiez na reklamacii a ziadnu fizicku chybu na teleone nezistili.
ale uvidime, je na reklamacii, taksa uvidi ci to potvrdia aleo nie.

Nn, to bude něco v systému...
Zkusím se poptat a popřemýšlet, no jak jsem napsal, už 5 let jedu na samsungu a zkoušel jsem jak jejich VA, tak TB i CSR, a nikdy jsem nic takovýho nespozoroval...
Nemáš nějakou apku, skrz kterou by ten zvuk šel a nějak se equalizoval? Pamatuju si, že jsem zkoušel nějakej externí bass booster, a ten mi ten zvuk takyosekával...

jasne ze s to nespozoroal,
pretoze to maju modeli galaxy a z roku 2019.
aj a20e to tiez ma tak.

nienie ja take apky nepouzivam.