Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Wróć do Humor, gry i zabawy#1041 Zuzler
No to jest jakaś zaleta. ;)
#1042 Postukujacy
ZSiP Centrum dla Niewidomych i Słabowidzących - Tyniecka nasze sprawy
#łączy_nas_Tyniecka
Serdecznie gratulujemy Panu Marcinowi Dębskiemu zwycięstwa w konkursie na stanowisko dyrektora Zespołu Szkół i Palcówek pn. "Centrum dla Niewidomych i Słabowidzących" w Krakowie
#1043 Zuzler
"Witam, prosiłbym aby państwo się wymordowali jeśli to możliwe do 11.00 gdyż muszę przygotować pokój dla następnych gości
Pozdrawiam."
#1044 daszekmdn
No o jest hit roku chyba xDDDDDDDDDDDD
#1045 daszekmdn
Niebezpiecznik:
Odgadnięto hasło pracownikowa obsługującego konto na Facebooku.
Biedny Pracownikow...
#1046 EugeniuszPompiusz
Jeden z polskich podcastów, który chce być profesjonalny. Jego nazwy przez grzecznosc nie wymienię..
słowa wstępu do jednego z odcinków.: "powiedzcie mi proszę, co sądzicie o obecnym dźwięku podcastu, ponieważ zmieniłem kamerę, ale również dokupiłem do niej mikrofon objętościowy".
No, gdzieś dzwoniło...
#1047 daszekmdn
O sprzęcie i potrzebach osób niewiadomych.
Fakty Kaliskie
#1048 johnson
Aha. Jestem jednym z niewiadomych? No to tera już o mnie wiecie.
#1049 daszekmdn
Z grupy Polszczyzna mnie bije:
Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Skądjesteśpięknąkobietą Skąd jesteś piękną kobietą Nie wiem skąd estem piękną kobietą Taka się urodziłam Ty masz coś z deklem”
#1050 daszekmdn
Wirtualne nie zawiodły jak zawsze:
Koncesja dla VOX FM Gorzów obowiązuje do 5 marca 2025 roku, a dla VOX FM Gorzów do 7 marca 2030 roku.
#1051 CzarnyPies
Q&A : ZABURZENIA ODZYWANIA, OBYWATELSTWO, JEDZIEMY DO POLSKI 🇵🇱
? |SARA🤍 Autor: Sarawrobel 46 528 wyświetleń
#1052 daszekmdn
Thompsonic radio z odtwarzaczami kaset x 2, niestety bez kabała zasilającego. Stan nieznany, ale powinno działać.
#1053 CzarnyPies
Labrador nasz pupil, nieważne czy z rodowodem czy bez...
A nam weterynarz powiedział że im częściej wyczesywana tym częściej siersc gubi zrobiliśmy czesanie raz w tygodniu i naprawdę są rezultaty. Mało co mam śmierci w domu
#1054 CzarnyPies
Może być zdjęciem przedstawiającym kukang i tekst „Karolina 4 godz.- Siodkie macierzyństwo Pytanie z innej kategorli. Czy uważacie dziewczyny ze każdy mężczyzna powinien w swoim życiu wybudować dom, zasadzić drzewo i zapłodnić syna?
#1055 Paulinux
Boooże. Zaorane
#1056 Postukujacy
W ciągu 24 godzin przed oddaniem krwi nie wolno spożywać alkoholu. Należy też unikać wysiłku fizycznego i dobrze się wsypać. Więcej szczegółów można znaleźć na stronie Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Krakowie.
#1057 Paulinux
Zsześdziesionić
#1058 djdenismusic
Dorobić sobie jeszcze dłuższe uszy niż się posiada. Żeby lepiej się waliło tu tego. :D
#1059 daszekmdn
Rock radio przed momentem:
Majówka trwa mać. xD
Miało być ma trwać. :D
#1060 daszekmdn
Jak zawsze grupa tematyczna z FB:
"całość Stan dobry wizualnie po podpięciu do prądu dziady się zapalają dalej nie sprawdzane nie moje klimaty sony nie sprawdzane brak kabli proszę o propozycję za całość"
W sumie nic dziwnego, że się zapalają. Jak mnie raz prąd kopnął, to też mnie odrzuciło, a dziadem nie byłem.