Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Wróć do Humor, gry i zabawy#921 Paulinux
Generalnie to rzadko oglądam Netflixa, ale żeby od razu się tego uczyć?
Wklejka z grupy technologicznej.
Hej potrzebuje laptopa dla koleżanki do 2,5k
Laptop ma głównie służyć do nauki oglądania netflixa i twicha
#922 misiek
Ale to jest serio prawda, kiedyś ktoś usilnie mi próbował wmówić, że angielski pies szczeka inaczej niż polski. Tak, to była rozmowa autentyczna.
#923 Zuzler
Spotted:
"Laski uważajcie na typa, gość jeździ tramwajami z f... na wierzchu i ociera się o dziewczyny."
Z tego co wiem, tramwaje z "f" na wierzchu w Poznaniu to te, które zjeżdżają na zajezdnię Franowo.
#924 daszekmdn
Doszukiwanie się na siłe.
#925 Zuzler
Marudzenie
#926 Monte
Rozmawiam z narzeczonym. Opowiadałam mu o jednej mojej koleżance, która jest prawosławna, a o mały włos powiedziałabym pełnosprawna.
#927 marcindab
Moja koleżanka kiedyś na lekcji napisała, że narkotyki to środki oddłużające. Powinna napisać, że odurzające.
#928 MarOlk
Jak mawia prezydent - środki oburzające.
#929 misiek
No to jeszcze odmóżdżające
#930 Tygrysica
Dzisiaj przeszukiwałam neta pod kątem: "jak prać jeans" i znalazłam, między innymi, że w celu odświeżenia jeans należy włozyć na 24 godziny do zamrażalki.
Ciekawa jestem, czy suszyć jeansu nie można w suszalce.
#931 misiek
W innym wątku miałem pisać o malowanym dźbanku ź krolewśkiego ziamku.
#932 marcindab
Mój tato chciał napisać SMSa zaczynającego się od słów: "Proszę mi zapisać...". Ale się pomylił i napisał: "Proszę mi zapiać...". Więc pani, która dostała tego SMSa, dla żartów odpisała: "Kukuryku".
#933 Monte
Niezłe!
#934 Postukujacy
#oddam pilnie
Sofę rozkładaną, z pomnikiem na pościel
#935 Zuzler
"Daj mi zgodę na ten dzień, który właśnie kona,
dorzuć do ogniska brew, utul mnie w ramionach."
#936 Monte
Opowiadałam dzisiaj mojej siostrze o ostatniej lekcji gitary i powiedziałam jej, że mój nauczyciel grał jeden z gitarowych motywów, a ja próbowałam grać swoją improwizację. Siostra chciała zapytać: "I co? Improwizowałaś?", a o mały włos powiedziałaby: "I co? Imprezowałaś"?. :)
#937 Zuzler
"Witam gdzie mogę usunąć na fundusz dziecko migdała sprawa pilna."
#938 Paulinux
Chyba chodziło o Michała xDD
#939 EugeniuszPompiusz
Cześć, Dawno cie u nas nie było!
Odkryj nowe smaki z MC Donald's, MC Donald's oraz MC Donald's i zamów pod swoje drzwi.
#940 CzarnyPies
Anonimowy członek grupy > Niewidomi i Niedowidzący - Bądźmy razem!
Jakie ośrodki z niepełnosprawnością wzroku, polecacie oprócz Klimczoka
Nad morzem