Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Wróć do Humor, gry i zabawy#642 daszekmdn
Do redakcji dołącza Adrian Nowak, który od poniedziałku do piątku w godz. 16:00-18:00 poprowadzi nowe pasmo towarzyszące "Co słychać w Meloradiu". W Warszawie, Łodzi, Poznaniu, Wrocławiu, Wrocławiu i na Śląsku program będzie miał charakter lokalny.
Ja z geografii jestem noga, albo coś bo pierwszy raz słyszę o tym, żeby w Polsce były dwa Wrocławie...
#643 djdenismusic
Jeśli to ten kolega z żalna, to ja bym się tam wcale nie zdziwił, gdyby z gegry był nie teges. :D
#644 Paulinux
podział na materię i życie jest oczywiscie tylko skrótem myśliwym.
#645 misiek
To trza do obsuniętego palucha.
#646 Paulinux
No tak, ale tam mniej ludzi to zobaczy, a to autentyczne było
#647 Postukujacy
Radio Kraków
"O dziś nowym dyrektorem Opery Krakowskiej będzie Piotr Sułkowski - krakowianin i absolwent Akademii Muzycznej w Krakowie. Dyrygował wieloma znanymi zespołami i przygotował wiele premier operowych."
Gdyby po o był przecinek, byłoby to chociaż zdziwienie. A tak mamy coś na kształt widzimisię xD
#648 Zuzler
"Poszukuję modeli na stażenie męskie pod okiem mistrza Polski".
Zastanawia mnie, kim jest mistrz w tej dziedzinie.
#649 Postukujacy
To ja nominuję prof. Bralczyka :D
#650 fraaneek
Rząd będzie walczył z reklamami suplementów dietów
#651 EugeniuszPompiusz
W sąsiedniej grupie, pisząc post, palec podsuwa się w górę, tym samym Warszawskie radio na 100,1 FM zyskuje wspaniałą nazwę "Złote przegoje".
Nie mogłem opędzić się od skojarzenia. :-)
#652 Zuzler
Dyskusja nt. kotów i akcesoriów dla nich::
"Oczywiście mam na myśli żwirek brylujący".
#653 CzarnyPies
W dzisiejszym video Mariusz Miszuda wyjaśni jak włączyć funkcję Tekst na żywo w zdjęciach, krok po kroku. To jedna z najciekawszych funkcji, która pojawiła się w iOS 15. Żeby ja włączyć trzeba ja uruchomić ręcznie gdyż funkcja ta jest donośnie wyłączona. Jak to zrobić? Zobacz niniejsze video.
#654 Zuzler
"Oddam ryż na mleku z owcami i 2 zupy."
#655 Postukujacy
Literówka dnia
Maja, jak Cię kiedyś spotkam, to liczę, że zabijesz ze mną żółwika.
(Wypatrzyła Anna Tess Gołębiowska).
#656 Zuzler
"Wyrażam zgodę na uczestnictwo mojego syna w zajęciach "Moja przygoda z orgiami"."
#657 Paulinux
A jak miało być w oryginale?
#658 Zuzler
Origami. :)
#659 Paulinux
Aaa. Dobra, nie skumałam :D
#660 daszekmdn
Z podobnych komuś też zdarzyło się na przyrodzie zamiast organizmu napisać orgazmu :D.