Forum

CS 1.6

Dostępne gry video

Poprzednia 2 / 2

balteam

#21 ·

Taka dostępność jak w graniu w gta bez modów i kodów.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Adasadula

#22 ·

Ojj, to rzeczywiście słabo. Jak dlamnie jest jedyna słuszna gierka w stylu cs czy rtr ale to jak mówię jedynie własne zdanie.

AXM04

#23 ·

Edytowano
To w sumie można powiedzieć, że prawie każda gra video jest "dostępna", bo ta "dostępność" przejawia się takimi objawami jak w CS GO/1.6, przecież możesz chodzić i strzelać; no to jest "dostępna".
"Dies irae, dies illa,..."

mojsior

#24 ·

Z tego co kojarzę ktoś za czasów klango zrobił jakieś dostępne mapy dla nas do tej gry i jakoś tam coś pomodyfikował, tyle że to było na pirackiej wersji u mnie to kiedyś nie działało., pewnie na tej podstawie powstał mit, że to jest dostępne.
Tak samo może być z wszelakim fortnite czy maxpaine.
Jak co, to gdzieś krąży audio quake, czyli taki quake jedynka na nakładce dostępnościowej, kiedyś to działało i jakieś serwery na modach to miało typu jedi quake, overkill ale pewnie już to dedło.

miki2137

#25 ·

jak mam te paczki przekleić?
W związku z moją przesiadką na Linuxa jestem tu coraz żadziej, formy kontaktowe w wizytówce.

Adasadula

#26 ·

Tak że niewarto, ta dostępność jest zerowa, poza tym wszystko w poście

-- (miki2137):
jak mam te paczki przekleić?

--

pates

#28 ·

Redspot.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Adasadula

#29 ·

Ee, głupi byłem :D, wszystko porownywalem do rs i rs, nawet hearthstone :P.

LordKiller

#30 ·

Szkoda tylko, że retspot nie działa.

Adasadula

#31 ·

Edytowano
Jeśli bardzo chcesz, priv, bo na publiczce o jak by na to nie patrzeć klonach mówić nie chcę.

-- (LordKiller):
Szkoda tylko, że retspot nie działa.

--
Poprzednia 2 / 2