Zabawne nazwy sieci, które widzieliście gdzieś wokół siebie
Wróć do Humor, gry i zabawy#81 DJGraco
Może to nie śmieszna nazwa sici, ale zabawna z nią związana sytuacja. Nasza szkolna sieć nazywa się po prostu Internet.
Jednak bardzo często występują z nim problemy. Przez co jak podłączymy się do niego z Windowsa otrzymujemy radosny komunikat, internet, brak internetu, zabeezpieczona i tak dalej. To przeczy samemu sobie XD.
#82 DJGraco
Miau Zabezpieczone , zabezpieczona, sygnał 2 z czterech kresek niezaznaczony 3 z 11
#83 Zuzler
Cieeekaaawe czyyyja to sieeć. :D
#84 monstricek
Kupiłem nowego routera i, długo nie myśląc, nazwałem sieci Hwost i Hwost_5G. Czyli, mam w domu dwa ogonki, bo Hwost po-rusku to ogon.
Dość niedawno widziałem sieci o nazwach Moja Ukraina oraz Chujowy internet.
#85 daszekmdn
Moja! :D
#86 Zuzler
No kto by pomyślał... :D
#87 daszekmdn
MikroTik-O Zabezpieczone , zabezpieczona, sygnał 2 z czterech kresek niezaznaczony 4 z 5
Czyżby przeróbka Routera Mikrotik?
#88 matid25
nowy dziadek
Dostęp do Internetu
#89 Paulinux
Bezprzewodowa-lapka-na-dinozaury , zabezpieczona, sygnał 4 z czterech kresek niezaznaczony 2 z 2
#90 misiek
Albo ktoś se z Tico neta udostępnia, a Tico mikre przecież jest.
#91 daszekmdn
Pisane przez K.
#92 misiek
Mało ważne, też się liczy.
#93 DJGraco
U mnie jest sieć Pc Klema.
W sensie, że nie w mieszkaniu, ale w okolicy.
#94 DJGraco
U moj Babci jeszcze w okolicy była sieć utrzymująca się przez wiele lat zonetplink, która ostatnio zmieniła nazwę na zonehome.
#95 Paulinux
i co w tym takiego?
#96 mucha
też nie rozumiem
#97 MarOlk
Sieć jak sieć, ale jakie hasło dostępu... W 2007 w Warszawie w jedym z akademików była sieć z hasłem bylasobiezabkamalarerekumkum
#98 daszekmdn
Ostatnio w pociągu natrafiłem na sieć:
"Jezus Cię kocha"
xD
#99 monstricek
Sprawdzałem, co za sieci są teraz wokół mnie. Najlepsze, co widziałem, to No-internet, CrazyDog, Kotik oraz Putin?huylo!
#100 daszekmdn
Tatrak maintenance