samochody osobowe

jakimi autami mieliście okazję jeździć i jakie oglądaliście

Założony przez mucha 193 wpisy ostatni wpis 1 rok temu Strona 10 z 10

@mimi to prawda @misie to to jedyne mitsubishi z jakim miałem doczynienia

Ciekawe, czy w którąś z tych marek wsadzą coś z FIATa? Pytam oczywiście o Stellantisa i pieskową część.

To my mieliśmy Lancera 1.8 w kombi, jak na kombi był stosunkowo niewygodny i braciak miał właśnie starą Eclipsę. Zajebiste sportowe autko z dużym kopem. Jeszcze jechałem Coltem koleżanki, ale tu niema o czym gadać.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

no colt to takie małe coś a jeżeli o kombi chodzi audi a4 nie jest wygodne do jazdy w 5 osób fakt bagażnik ma duży z resztą audi robiło kombi żeby wyglądało

to prawda a6 to już limuzyna i tam jest dużo więcej miejsca

to też prawda jest duża i bardzo wygodna

Siemano. Czy miał ktoś z was do czynienia z peugeotem 3008 rocznik 16, nie wyżej niż powiedzmy 18? Przymieżam się do zakupu. Problem mam tu taki, że nie wiem, który rodzaj 1,6 hdi tam jest. Cena 28000 i automat. Jeżeli wiecie coś więcej bardziej na temat rocznika 15, 14 to też niech będzie. Trzeba tam tylko coś z drzwiami zrobić i wtedy wsio będzie w cenie, no sory jeszcze jeden błotnik do zmiany. Przejechane 190000. Jeździł we francji a nie u nas.

Jeździł ktoś z was jakąś hondą? Czy przykładowy civic może być dobrą alternatywą dla innych japońskich kompaktów? Też chciałbym mieć jakieś rozeznanie w tym kraju nie tylko dla siebie.

Jasne, a z lepszym silnikiem to i po szaleć można. Civic to generalnie jeden z lepszych kompaktów, tylko nie 1.4 i niższe, bo to nie jedzie.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Mam nadzieję, że jeszcze za te 5, no może trochę więcej lat da radę jeszcze mieć benzynę, i może wtedy jakiś dwónasty rocznik będzie jeszcze możliwy do kupienia, bo hyba na nowy 33, albo 34 to hyba jeszcze się nie rzucę.