manamon ogulnie

manamon 2

Założony przez pates 121 wpisów ostatni wpis 6 miesięcy temu Strona 4 z 7

Hejka, potrzebuję jakichś wskazówek jak przejść to miejsce z teleportami w domu Ogmy. Dotarłam do miejsca, w którym jest stolik z jakimiś chemikaliami i zbytnio nie wiem gdzie mam iść dalej. Za pomoc z góry dzięki. :)
Pozdrawiam. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Wpis spoilerowy!

No to jesteś już blizko wyjścia, bo wystarczy, że w tym pokoju użyjesz teleportera południowo wschodniego i powinnaś się znaleść w pomieszczeniu, gdzie za tobą są drzwi a przed tobą schody zablokowane przez force field. Będziesz musiała przejść przez drzwi, by zdjąć force field ze schodów.
Ale zanim to zrobisz, w tym pomieszczeniu jest sekret.
Chciałabyś się dowiedzieć, jaki?
Wolę ciebie wolność!

Sprubuję go sama odkryć, a jak mi się nie uda to w tedy spytam. :) Dzięki za wskazówkę. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Oki możesz coś podpowiedzieć apropo tego sekretu?
Cormac McCarthy, "Droga"

Podejdź do stołu tak, by uderzać w niego strzałką w lewo, potem weź jakiś przedmiot z kieszonki items lub status i wybierz use.
Wolę ciebie wolność!

Najlepiej o ile pamiętam total cure, albo strong herb, generalnie wychodzi się przy tym na plus. Użycie potiona rozwali stół, ale da ci fajną rzecz.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

A ja się zakręciłam na stadionie z tymi niewidocznymi ścianami
Boże, błogosław obsługę
klienta.

NA prawo i górę, potem dół

Dzięki sprubóje
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jak się bawić z tymi conveyor belt? Jak źle pisze to sory
Boże, błogosław obsługę
klienta.

One cie przesuwają

Ej nie tu hyba
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Juz

ktoś wie jak szybko przejść earthquake room.
May the force be with you!

Góra, prawo, prawo, dół.
Wolę ciebie wolność!

Dzięki poszło. Teraz jestem przy drugim obrazku wiem że osoba, ławeczka i stolik muszą być w jednej linii. ale od czego zacząć?

Hej utknęłam z fabułą gry. Co i miej więcej gdzie musze znaleść, aby muc wchodzić na lód?
Cormac McCarthy, "Droga"

Musisz mieć ice shoes.

A jak je zdobyć?
Cormac McCarthy, "Droga"

W hinterlandach od explorera, sobie tam stoi