PSE Forum mieszane

Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.

Założony przez johnson 461 wpisów ostatni wpis 4 miesiące temu Strona 18 z 24

PR3 z końca lat 80 i początku 90.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nawet do początkó XXI wieku szły, przy najmniej niektóre. Chyba jakoś w 2002 roku była wielka zmiana.

#343 Edytowano

Jeśli chodzi o te 3 ostatnie, to:
342 - stary i sama do końca nie wiem, ale chyba po prostu sygnał Trójki,
343 serwis sportowy,
344 – wiadomości,

#344 1 polubienie

Transkrypcja

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� នៅាន Fest.pped Famapons ទៅួនខ្ងដ្យការប់ក្រាប់ក្ដែវយើងអឡ័ន ជម្រាក់ទៅពងះជាច្រាប់ក្ទៅពីowią�ំ់ទៅពីជាច់កំរាប់ សុនាប់ ដែលក្បំពីពេលមានម្រាន់នេះអានាប់ស្សារប្រឹ្នុងះះពេះគេក្នុង។ ស្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ស្វិជ្រៀប់ក្រាប់ក្រ� Xue港aទៅណាតណ្មាឡើករី។ Camera�្រឰ់កីផដាត្រមានព្មែអ១ មានអ្រាប់ក្រទៅណាជាផ្រាប់ អាន្នឹ្ទ្លាមល្លោះថ្នៅេកម្រូវសាការប់ក្ទៅទៅការធាស់ព្យាងត្វ្ថ្នៅ ជាន្វូវសាក់ទៅកាពីបចុំពិត ប្� rosicក ប្រាប់ម

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#345 1 polubienie

Transkrypcja

Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Musik Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music Music

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#346 1 polubienie

#347 1 polubienie

a to był jingiel reklamowy TVN z 2004 roku

Ten już kojarzę. :)

#349 1 polubienie

Transkrypcja

© transcript Emily Beynon

#350 1 polubienie

Transkrypcja

中国国际广播电台 优优独播剧场——YoYo Television Series Exclusive

Transkrypcja

Brak połączenia z gadu radio. Spróbuj ponownie za kilka chwil.

#352 1 polubienie

Transkrypcja

DISCO MIX DISCO MIX

Dżingiel audycji Radia Toruń.

Transkrypcja

Boże Krzysiu, dzięki za tego Chiriona, właśnie chciałem Cię o niego poprosić, dlatego wrzuciłaś. Jej, dzięki. Cóż powiedzieć, naprawdę te dżingle są super, nie wiem z czego to było, nie pamiętam, który to był post, taka muzyczna, jakiegoś mega fajnego serialu, niestety nie wiem, który to był post z kolei, nie liczyłem. Naprawdę to było świetne i te dżingle, fantastico, fantastico.

Cholerne wstrętne sample w suno!

Poznajecie te seriale? konan ostatni to fragment odcinka i intro z rtl7.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Transkrypcja

Jeżeli chodzi o kanał RTL7, no to ja ten kanał bardzo dobrze pamiętam z czasów dzieciństwa. A jeżeli ktoś chce sobie odświeżyć chociażby start kanału z 6 grudnia, bodajże 96 roku, no to na YouTubie jest tego mnóstwo.

#357 1 polubienie

Transkrypcja

Thank you very much.

#358 1 polubienie

Transkrypcja

Thank you for watching!

z jakich to programuw?

Ident_TV_Polonia_z_1997_roku oraz Polsat - ident z 1994