Krzycha — Wpis 301 z 461
Tylko polskie przeboje.
Polskie Radiowizja
Radio Merkury Konin
Thank you for watching!
Thanks for watching!
A fakty przedstawią Beata Kaczmarek i Bogdan Zalewski.
I'm pretty all of my life, oh yeah M-M-F-F-M
Co do TVN-u, to w tamtych czasach TVN był bardzo trudny do odbioru w większości obszaru Polski, pamiętam, bo nawet u mnie na Śląsku, żeby TVN złapać, to naprawdę trzeba było się nieźle nagimnastykować. Natomiast co do RMF FM, no to niektóre podkłady osobiście mi się bardzo podobały, właśnie takie, które były w latach 90.
A przepraszam za jeszcze jeden post. Pytanie do Daszka. Co to była za stacja? Mowa o Twojej polskiej stacji, bo tej stacji sobie w ogóle nie mogę przypomnieć. Teraz istnieje Twoja polska stacja chyba z Częstochowy, ale tego przedtem, kiedyś co było, to nie mogę sobie przypomnieć.
Po prostu a little bit of mambo, taka jest ta płyta lubega artysta, który pojawił się zupełnie niespodziewanie, prawie że znikąd, ale chyba zaskarbuje sobie sympatię. Także słuchajcie, listy obwęcy, a zatem skoro sympatia po waszej stronie, to także sympatia po naszej stronie. Krzysiek Tyczyński, Leszek Zborowski, Agnieszka Krakowiak, Bartosz Owocki, Katarzyna Chwistek, Maksymilian Cedro, Łukasz Jaśnicki, Justyna Misiura, Grzegorz Moniarski, Łukasz Dobrodziej, Magda Damińska, Marek Gajowiecki, Edyta Szwed, Agnieszka Koper, Irmina Smigiel, Joanna Pawlak, Jarosław Wiodłowski, Alicja Woźnicka, Janusz Ostojski, Kamila Wieczorek. Już możecie szykować miejsce w swojej domowej kolekcji kompaktów albo kaset na to właśnie wydawnictwo, a że tu wyjdę w mambo lubega, to trzeba naprawdę posłuchać uważnie. Już wszystko będzie jasne, dzisiaj 10 w górę, lubega. Dziś fani Whitney Houston mogą być troszkę spokojniejsi, bo numer już nie jest w strefie zagrożenia i chyba nic mu się złego dzisiaj stać nie może. My love is your love. Fajnie śpiewa. Bardzo fajnie. Pierwsza książka dzisiejszego notowania listy Hopbens jest zdominowana przez kobiety, bo na dziesięciu tworów aż siedem wykonują właśnie panie. To całkiem niezły wynik, ale może być jeszcze lepiej. Pamiętajcie o tym. My love is your love. Dzisiaj powrót na pozycję numer dziewięć, a u nas za moment kolejne gorące otwory dzisiejszego notowania, wśród których także znajdzie się premiera. I będzie ciekawie, bo będzie to kobieta. Lista Hopbens. Teleaudio. Opłata złoty czterdzieści sześciu za minutę. Reklama. Włodek, jestem do usług, panie dyrektorze. I cóż to, panie Włodku, nie ucinamy sobie dzisiaj drzemki w południe? Jak pan to sobie wyobraża, szefie? Odkąd dostajemy do picia Red Bulla, nie mogę stracić na... A, za tym już widać efekt. Nienadarmo mówi się, że napój energetyczny...