PSE Forum mieszane

Muzyka Klubowa

Założony przez DJGraco 481 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 10 z 25

Transkrypcja

She was more like a beauty queen from a movie scene I said, don't mind me, but do you mean I'm the one? I could dance on the floor and around She said, I am the one Who would dance on the floor and around She told me her name, Billie Jean And she calls me soon And heavy-headed with the ice cream I said, I am the one Who would dance on the floor and around People always told me Be careful what you do Don't go around breaking young girls' hearts And my mother always told me Be careful who you love Be careful what you do Until the lie becomes the truth Billie Jean is not my love She's a girl in the way that I am the one But Billie Jean is not my son Ooh She's a girl in the way that I am the one She's a girl in the way that I am the one But Billie Jean is not my son But Billie Jean is not my son For forty days and for forty nights I was on one side Of who could stand with me In the manners and in the plans I would dance on the floor and around I would dance on the floor and around I would dance on the floor and around So take my strong advice So take my strong advice Just remember to always be careful Do of things twice Do of things twice Do of things twice She told my baby When I was 23 She looked at me And showed a photo And showed a photo Made me cry Her eyes were like mine She told my baby Made me cry Her eyes were like mine And throw a dance On the floor And throw a dance On the floor And never found me People always told me Be careful what you do Don't go around breaking young girls' hearts But Billie Jean is not my son Do of things twice I think I smell a stream of fume I guess I'll have it by this noon She's going to her room Hey, hey, hey She's not my lover She's just a girl I am the one But the kid is not my son No, no, no No, no, no She's not my lover She's just a girl I am the one But the kid is not my son No, no, no She said I am the one But the kid is not my son No Hey, hey, hey Hey, hey, hey Don't need a change Not my lover She's just a girl Couldn't claim that I am the one But the kid is not my son No, no, no No, no, no No, no, no No, no, no No, no, no The Billie Jean, not my love She's just a girl, but I said I am the one You know what you did, but I don't care She's just a girl, but I said I am the one Breaking my heart, baby She said I am the one The Billie Jean, not my love The Billie Jean, not my love The Billie Jean, not my love The Billie Jean Don't call me Billie Jean Cause I'm about to sing Don't call me Billie Jean Don't call me Billie Jean

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transkrypcja

ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ ពីរប់ការទចុំណាប់,ឭវ� beation៩ Jason ជាប់ម្រាប់ក់កម្រ�ប់កម្រាទ្សានៅកម្រាប់នៅកម្រាប់កម្យារភ Fifth ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ប្រិ។់ក្រាប់ក្រាប់ប់លាសំ តើងផល្នាយពោbefore voice បីបងបានផលើមនហ្លរាបដូច ប្រាប់ ärទ្irting�ុងផលaggio ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ ប្រាប� sûr ចំល់នៅើអាញ បាប់កមួនរឹងឆង្រាប់កម្រ មោម្រាប់ បាប់កម្រាប់ លើង្រាប់កម្រាប់ creeេ។ ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប� ចល់겠죠ុញត្រចាងអប្រៀគ២ ... និងclears�ាញ sleek និងដោយពាកុម្រាប់កាំងផ្លាប់ប្រុកដំត�iane និងង� cyt속 និងជាញត្រាប់ប្រាប់ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា� ហើយ ក្រុ� Growing មោយយីផ សន្មឹងលwnyមោជួតាពេមាថា ហើយrateគាតដែលាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់កនៅ aloud nicht ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ក្រាប់ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា�

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transkrypcja

Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther

Transkrypcja

Poprosiłbym o te trzy kawałki na pryw, bo mi się bardzo spodobały.

Transkrypcja

When the last eagle flies over the last crumbling mountain And the last lion roars at the last dusty fountain In the shadow of the forest, where she made me all and blind There would still I'm believing at the last unicorn In the shadow of the forest, where she made me all and blind Thanks for watching!

Transkrypcja

How she can make a Saturday night, oh, oh, oh Get to the club, the feeling is right, oh, oh I'm on the sexy kind Oh, she just blew my mind Cause she's a hot girl The way she's moving takes my breath away Hot girl Her body keeps the fire burning, eh I can be your Romeo, why don't you let your body go? Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Cause she's a hot girl The way she's moving takes my breath away Hot girl Her body keeps the fire burning, eh I can be your Romeo, why don't you let your body go? Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Hot girl Hot girl Hot girl, hot girl Hot girl Let's begin You're so sexy in the back of the club Yeah, I wanna feel it

Transkrypcja

Yeah Call him Mr. Raider Call him Mr. Wrong Call him Mr. Bane Call him Mr. Raider Call him Mr. Wrong Call him insane He'd say I know what I want and I want it now I want you Cause I'm Mr. Bane I know what I want and I want it now I want you Cause I'm Mr. Bane Call him Mr. Raider Call him Mr. Wrong Call him Mr. Bane Call him Mr. Raider Call him Mr. Wrong Call him insane He'd say I know what I want and I want it now I want you Cause I'm Mr. Bane I know what I want and I want it now I want you Cause I'm Mr. Bane Call him Mr. Bane

Transkrypcja

What's in your seatbelt? You are about to be taken on an unforgettable journey. We'll see you next time. We'll see you next time. See you next time. See you next time. See you next time. See you next time. See you next time. See you next time. We'll be right back. We'll be right back. We'll be right back. We'll be right back. We'll be right back.

Transkrypcja

Utwór chyba kojarzę, ale taki fajny tręsik to jest. Jakbyś mógł mi podesłać wiadomości prywatnej, to ten. A te kawałki, które ja wrzuciłem, to co o nich sądzisz? Te trzy ostatnie. To twoje klimaty, czy nie za bardzo?

Transkrypcja

Kawałki nieco za mocne dla mnie, nie bardzo lubię takie rytmy, a ten ode mnie leci na pryw.

Transkrypcja

Musik Wer hat an der Uhr gedreht? Ist es wirklich schon so spät? Soll das heißen? Ja, ihr läuft mit dem Paar ins Schloss Das macht ja manchmal schlimme Sachen Über sie kommt ein Lachen Wenn du mich nicht kennst Sag nur mal, wo sie den Strich Soll das heißen? Wer hat an der Uhr gedreht? Ist es wirklich schon so spät? Soll das heißen? Ja, ihr läuft mit dem Paar ins Schloss Wer hat an der Uhr gedreht? Ist es wirklich schon so spät? Soll das heißen? Ja, ihr läuft mit dem Paar ins Schloss

Transkrypcja

Fire, moon, light, shadow Fire, moon, light, shadow Fire, moon, light, shadow One day Fire, moon, light, shadow

Transkrypcja

ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ ា៸, ឡាងស់ៗ ជានុប់ន្ចានិកត្រ� Zion, � nesse Ещеមិនុប់ប់ទីដឹងះហើយចាំណាប់ប់នេះត្លឹងស្ល ប្រីពីស្ន៉្យ៏លាទ្ឨដន្នកម្រូសាងចូ� I want to see you work it Work it Work it Work it I want to see you work it Work it Work it Work Catch me in my heart like bling I be chilling with the damn hot thing Top down it's anytime Summertime, wintertime, it's a remorse time Yeah Feel like me That's why I'm never killing myself Get lost in the vibe Don't break Body don't mistake it Come and sit with me D.I.P is I wanna smoke a little Sip a little I wanna spend time with you But before we drink I wanna drink Sip a little Sip a little Sip a little Sip a little Sip a little Sip a little Sip a little Sip a little Sip a little Sip a little Shake it, don't break it We wanna party, don't mistake it Come and sit with me I'm with the D.I.P's Sip a little I wanna sip a little I wanna spend time with you But before we do Show me how I want to see you working fucking fucking fucking ឡើក វិងដ្លារោ់ អាចន្វើជ្រាល់ អាចន្វើជ្រាល់ អាចន្វើជែ បានម្លារក់ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ចម្រាប់ក្រាប់ក្រាេលះិតេល៕ពេឡី Aladdin ឆានឹុដោ� microorgan ឋ្រាប់ក្រាប់ក្រ holders ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប�

Transkrypcja

Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you.

Transkrypcja

I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away and dreaming I could spend my life in the sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep Cause I miss you babe And I don't wanna miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I still miss you babe And I don't wanna miss a thing And I don't wanna miss a thing And I don't wanna miss a thing And I don't wanna miss a thing I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away and dreaming I could spend my life in the sweet surrender I could stay lost in this moment forever Forever

Transkrypcja

To był test, że tak powiem przy okazji wrzuciłem kolejną piosenkę klubową, ale w nowej becie Eltena jest coś takiego już, że możemy wrzucić nagranie audio bez bawienia się w te całe tempy i konwertowanie audio post opus, więc tu mamy dodatkowe ułatwienie. No i możemy sobie wybrać bitrate. Na fora maksymalnie to 96 kbps, no ale to na fora. Jakby ktoś chciał kawałek klubowy to oczywiście proszę się zgłaszać do mnie, gdyby się komuś spodobał to co wrzuciłem teraz. No, także tak to wygląda.

Transkrypcja

Bardzo fajny kawałek.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Mógłbym jeszcze ciebie łowca poprosić o te dwa kawałki, co ostatnio wrzuciłeś przed moim obecnym, to byłbym wdzięczny.

Transkrypcja

Teraz zaraz będzie nagranie dość kiepskiej jakości, ponieważ prawda było nagrywane z radia, no oczywiście z dyktafonu przystawionego do głośnika, bo tylko taką miałem możliwość wtedy.

Transkrypcja

Walking through thunder and rain When the time comes out we party All night and all day DJ come drive me insane It's a beat that makes me burning And dancing away Check this out Yo, give me something to dance to Turn it up Turn it up Hold me now and don't let me go From the center of my heart I really want you to know Every moment that you love me I am feeling so free Let me go Let me go And you show me all the love that you've given to me Walking through thunder and rain When the time comes out we party All night and all day DJ come drive me insane It's a beat that makes me burning And dancing away Check this out Yo, give me something to dance to