Transcription
Witajcie, no moja historia z iPhone'ami jest taka, niedługa, ale no mojego pierwszego iPhone'a dostałem w grudniu 2023 roku, to był iPhone 12, 128KB, no i z nim na początku był taki problem,
to był nowy, nieużywany, kondycja baterii 100%, bo po dwóch tygodniach ta kondycja mi spadła do 99%, później zaczęła spadać coraz bardziej i jakoś w marcu, czy nie, chyba w kwietniu już miałem 78% kondycji,
to zanieśliśmy go do serwisu, tam wymienili mi nawadliwą baterię,
to był jakiś pogwarancyjny i nie chciał się ładować, w sensie ładował się, ale procenty nie chciały iść w górę, później to się tak stało, że, no aha, aha, jeszcze mi Face ID uszkodzili, no i ogólnie to później oddaliśmy go na drugi dzień do serwisu
i powiedzieli, że mogą nam oddać pieniądze, ale...
włożył nam on zamiennik, to powiedzieliśmy, że nie, nie chcemy, no i odesłali tam do jakiegoś serwisu oficjalnego, no i wszystko się dobrze skończyło, obecnie mam 89% kondycji,
no i jakoś w sierpniu 2025 dostałem iPhone'a 16 Pro z aktywnego samorządu, jestem bardzo zadowolony z tego telefonu, nie chcę wymieniać na razie,
jest super bateria, całkiem dobrze się sprawuje, w dodatku mam takie etui ładujące Glad Go, które jak, po prostu, to nie jest żaden powerbank czy coś, zwykłe etui, tylko że ma wtyczkę do ładowania i tą wtyczką się go tam, tą wtyczkę się podłącza, jakby wsadza się w ten port USB-C i ładuje,
a tak to się bawię różnymi iPhone'ami przedtem, bawię się iPhone'em 5s,
kolega mnie pożyczył iPhone'a 4s,
też w 2025 roku,
to był iOS 6 na nim zainstalowany,
zainstalowany on był arribióż jayblakowany,
to YT'a na nim zainstalowałem jakiegoś
nie pamiętam jeszcze jaka to jeszcze się nazywała
w każdym razie
nagrałem to na mój kanał, na YouTube,
w każdym razie, nieważne,
bawiłem się jeszcze iPhone'em 7,
iPhone XR, iPhone 8, iPhone 11, iPhone 13, 14, SE 2016, SE 2020 i SE 2022, iPhone 6 i 6s.
I to chyba by było na tyle.