samochody osobowe

czy oglądacie jakihś youtuberuw nagrywających o samochodach

Założony przez mucha 24 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Strona 1 z 2

tak jak w temacie czy ogglądacie coś o motoryzacji

kanał auto centrum.pl

ja tvn turbo miłośnicy czterech kułek jeżeli chodzi o yt

Ja też czasem TVN Turbo. A kanał na Yt - lubię Motodoradca.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

a no tak moto doradca też bardzo fajny kanał

Kompetentny gość. To lubię. I nie bufon. ;)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

nawet dla niewidomego bardzo fajnie wytłumaczy co jak działa

Dokładnie...Mówi obrazowo i przystępnie. Nie każdy przecież zaglądający Na Yt jest po samochodówce. ;)

okładnie ja jeszcze oglądałem kikstera motoznawce

Oooo, ja też parę jego odcinków oglądałam. :)

kikster jest też fajny moim zdaniem

a jeszcze polecam miłośnicy czterech kułek

Ja oglądam poza autocentrum jeszcze Zachar Off, tak samo prowadzony przez Zachara Zawadskiego. Jest kilka angielskich kanałów, jak np.Jay Leno's garage, Doug DeMuro i Harry's garage. Dla niewidomych idealne kanały, bo ludzie tam nawet opisują wygląd aut, jak się siedzi itd. I oczywiście dużo dźwięku i wrażeń z jazdy.

o to może być ciekawe trupy czyli samochody dla młodych ludzi no albo do driftu

No nie, on je po prostu lubi, ale wole testy trupów, niż nowych dupowozów z pralką i sokowirówką. Przynajmniej można się pośmiać.
-- (mucha):
o to może być ciekawe trupy czyli samochody dla młodych ludzi no albo do driftu

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

no to akurat prawda niby trupy a jak dla mnie dobra szkoła robienia silników i blach

No, z tymi blachami to bywało różnie.
-- (mucha):
no to akurat prawda niby trupy a jak dla mnie dobra szkoła robienia silników i blach

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

zależy w czym fordy ople to faktycznie no i wszystkie japończyki