Nadgryzione jabłuszko, forum głosowe.

Ciekawe aplikacje na iPhone

Started by lukasz1993258 112 posts last post 6 months ago Page 5 of 6

Transcription

Tak, musiał coś przerwać, może za szybko nagrywanie wyłączyłem, chodzi o to, że po prostu raz się tylko mi tak przyaktualizacją, aktualizacji zaciął, nie wiem, może po prostu ja coś może porobiłem, czy coś, ale w gruncie udało się odratować wszystko i WatchCapa, czy WatchCapa na Watcha i karty bankomatowe, nie było dużego problemu z kartami sobie, wprowadzenie kart. No i tam parę razy mi się zaciął, zawiesił się, czy coś, ale to wystarczy nacisnąć kolonka i ten doc, tak zwany doc i on się restartuje bez problemu. Raz mi się tak zawiesił w taksówce, a wtedy jeszcze nie wiedziałem jak go restartować, dobrze, że były wibracje, dźwięki były, tylko po prostu voiceover zamilkł, ale to był prosty sposób, wyłączyłem telefon, żeby mi się AirPods połączył z zegarkiem, a nie z telefonem, no i po prostu wyłączyłem, włączyłem. Żeby zegarek i powróciło, a jak już odkryłem skrót do restartu, no to to już po prostu jakby się zacięło, czy coś, to restart Watcha, ale póki co nie zacienia się, w ogóle jeszcze mam aktualizację WatchOS 9 6BT i jak na razie nie mogę narzekać, zegarek chodzi.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

Todo le cansa

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A więc, witajcie, witajcie! Powracam do Was a propos Apple Watcha, a tym razem wytłumaczyć, jak to wygląda z eSIM. Mam eSIM w Orange, wziąłem sobie kolejny numer, no, jak mam ten celular, to stwierdziłem, że, no, trzeba w pełni korzystać z tego, co się ma. Wygląda to mianowicie tak, że wsadzamy kartę do iPhone'a, z którą chcemy mieć, żeby nasz zegarek miał eSIM, następnie wchodzimy w aplikację Watch, następnie w sieć komórkową i tam się pokaże plan komórkowy Orange. Klikamy w to, otworzy nam się strona, trzeba zalogować na kontakt mój Orange, pod który jest przypisany numer. Gdy się zalogujemy, musimy dać akceptuj, dalej i włącz. Dostaniemy SMSa, że karta eSIM została pobrana i zapisana na urządzeniu Apple Watch Mateusz, aby, żeby urząd, żeby jakby usługa działała, wyłącz i włącz ponownie telefon. I wszystko jest fajnie, gdyż załóżmy, nie weźmiemy telefonu, wyjdziemy do sklepu, możemy z zegarka zadzwonić. Nawet, gdy nam się rozładuje telefon, bo jesteśmy gdzieś na mieście, możemy zadzwonić z zegarka i odebrać połączenie z zegarem. Czyli nawet przy wyłączonym telefonie. Co jest w ogóle bardzo ciekawą sprawą, nie idą, gdy jest telefon wyłączony, nie wysyłają się SMSy normalne, czyli nie iMessage, tylko normalnie wiadomości tekstowe. Pokazuje, że włąc i nie wyśle. Gdy włączymy telefon, SMSy się wyślą. Gdy ktoś pisze do nas SMSa na zegarek, a iPhone się nam rozładował, na załóżmy z Androida, czy tam nie wiem, z Nokia 52, to ten SMS do nas nie dojdzie. A jak mi napisze ktoś do nas SMSa z iMessage, to ten SMS dojdzie. Więc to jest bardzo ciekawa sprawa. Jeszcze bym musiał to wypróbować. Tylko muszę odgrzewać mojego starego iPhona sydenkę i go naładować. A jak wiadomo, gdy nie ma nic na koncie, iMessage można wysyłać. Więc spróbuję sobie takiego iMessage wysłać i wyłączę telefon i zobaczę, co się stanie. A dzwonić można. I co jest w ogóle ciekawą rzeczą, jeżeli iPhone jest włączony i załóżmy ładuje się, my jesteśmy, nie wiem, na drugim końcu Polski, możemy normalnie wysyłać SMSy nie iMessage. Więc to jest właśnie bardzo ciekawa sprawa, że na włączonym telefonie nie ma żadnych zwykłych SMSy. A dzwonić można.

Transcription

A więc witajcie. Taki malutki, maluteńki update a propos Apple Watcha i eSIM. Gdy wyjdziemy z domu, pozostawiając nasz telefon włączony, czyli iPhone, podłączony do ładowarki lub nie, to nieważne czy będziemy nie wiem, kilometr od domu czy tysiąc kilometrów od domu, możemy wysyłać SMS-y z zegarka normalnie do ludzi posiadających czy telefon z systemem Android, czy nawet do ludzi, którzy nie wiem, posiadają stanu Nokia E52. Załóżmy. Bo tak jak mówiłem, że gdy wyłączymy iPhona, to SMS-a nie wyślemy. Testowałem to, byłem w aptece, zostawiłem iPhona w domu i wysyłałem sobie z zegarka na telefon z siecią Android, jakieś tam SMS-y. Dzisiaj muszę się zmusić do... nie muszę się zmusić, no. Akurat będę szedł do Biedronki, więc przy okazji i do Pepco to mogę to zrobić. Wyłączę iPhona, S3-kę, jako główny mój telefon. Następnie wyjdę, zostawiając iPhona w domu i spróbuję wysłać iMessage na wyłączonym iPhonie z zegarka i zobaczymy, czy to przyjdzie. Wyślę sobie go na mojego drugiego iPhona 7, gdyż w końcu go odgrzewałem, uruchomiłem, bo i tak musiałem coś sprawdzić dla nim do pracy, więc przy okazji ten telefon został przeze mnie naładowany i można się pobawić.

Transcription

no i cóż moja skleroza nie zna granic, można powiedzieć jeszcze a propos Apple Watcha, ale samego Apple Watcha informacje dla ludzi że w Watch OS 10 został naprawiany gest odebrania poprzez stuknięcie dwoma palcami bo w iOS 9 klopka, tak iOS, nie no sorry, ale w stanie o 4.30 daje się bez taki, w Watch OS 9.5 niestety, czy tam 9.6 niestety było to zepsute i nie dało się odbierać poprzez stuknięcie dwoma palcami i rozłączyć rozmowy w Watch OS 10 zostało to naprawione no wiadomo, w Watch OS 10 oficjalnego jeszcze nie ma ja korzystam z Watch OS 10 Beta no i właśnie zostało to tam naprawione, no i troszeczkę zmian jest, ale to gdzieś tam, kto będzie bardziej zainteresowany to mogę powiedzieć

Transcription

Nie no to fajne, fajnie, że można takie coś Mateusz zrobić, że można smsy pisać, to jak będziesz miał możliwość, to po prostu powiedz, czy przy wyłączonym iPhone'ie da się właśnie przez zegarek pisać te smsy, bo to naprawdę ciekawe jest. Także tyle, no ja na razie póki co, jeżeli chodzi o mnie, to żadnych ciekawych aplikacji na iPhone'a niestety nie znalazłem. Tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Witajcie witajcie przychodzę do was z kolejnym sprzętem od Apple czyli MacBook Pro nie jest to co prawda MacBook najnowszy czyli tam z tego roku poprzednich lat tam 2021 jest to MacBook z 2015 roku czyli 8 letni ale na moje potrzeby które ja chcę tam robić to jak najbardziej wystarczy no bo gdyż postanowiłem sobie a co tam trzeba zobaczyć jak wygląda system macOS a skoro była możliwość zakupienia Maca używanego bo używanego ale w bardzo fajnej cenie i w ogóle no to stwierdziłem że no bym był głupi żebym tego nie zrobił i nie wziął skoro mam możliwości a więc tak w sumie w skrócie co mi się podoba to ekosystem Apple Watch iPhone i MacBook generalnie to wygląda w taki sposób że gdy na przykład mamy włączonego Maca i na przykład coś tam sobie robimy no wiadomo to nam telefon zadzwoni to musimy ten telefon wiadomo podnieść wziąć do ręki odebrać ewentualnie gdy mamy słuchawkę bluetooth gdzieś tam przy sobie to się tylko przełączamy na słuchawkę bluetooth no ale jednak to trochę trwa a gdy zadzwoni nam iPhone a jesteśmy z Maca to wystarczy sobie odbierzemy połączenie z Maca i możemy sobie rozwalać tak samo jest z zadzwonieniem możemy sobie tak naprawdę zadzwonić z komputera nie musimy wcale zadzwonić z telefonu i to samo wychodzi z SMSami no to jest właśnie bardzo fajna sprawa bo dostaniemy jakiegoś SMSa to możemy ładnie fajnie szybko komuś odpisać niekoniecznie pisząc czy na ekranie Braila czy dyktując tylko sobie ładnie odpisujemy z telefonu komputerowej nie odrywając się na przykład od naszej pracy czyli na przykład będę sobie pisał zadanie do pracy dostanę SMSa na telefon odpiszę z Maca nie musząc gdzieś tam do tego telefonu się bać i dalej piszę zadanie jeszcze na przykład nie testowałem tak zwanego synchronizowanego schowka że jeżeli skopiuję coś na Macu jakiś tekst to mogę go wkleić na iPhone a fajne to będzie jeżeli chodzi o na przykład zgłoszenia do testprite bo mogę napisać sobie ładnie elegancko nie pieprzyć się z tym ekranem jeżeli coś jest dużo do pisania na komputerze potem to skopiować mieć to w schowku i w porę testprite wkleić z iPhone'a i dać pięknie wyślizg no więc tak jeszcze muszę to potestować no niestety nie mam możliwości zaprezentowania tych paru funkcji jeżeli chodzi o Maca gdyż nie mam miejsca szczerze powiedziawszy na ustawienie tego Macbooka a tutaj gdzieś tam koło mikrofonu no a gdybym miał gdzieś tam prezentować nie wiem z łóżka tam gdzieś dalej no to szczerze powiedziawszy troszeczkę by to było szczerze powiedziawszy bez sensu wiadomo troszeczkę inaczej się poruszamy trochę inny skrótyk tam wiszałe są ale generalnie nie jest to tak źle gdzieś tam na zasadzie swoich prób i błędów na smgeno pobrałem coś tam na teamtalku byłem udał mi się tam zadzwonić smsy wysyłałem no więc elegancko można się tym bardzo fajnie też pobawić i co najważniejsze bardzo fajna funkcja jest odblokuj marka który masz Apple Watch na ręce na przykład no nie wiem włączy się nam wygaszacz jakaś czy robimy jakieś zmiany w systemie no to tak no w baku się chyba nie da tego wyłączyć a może i się da ale nie wiem no to tak jak w Windowsie na przykład na służbowym komputerze gdy jakąkolwiek zmienia na przykład NVDA czy tam coś tam czy coś instaluje muszę pisać do użytkownika i hasło w maku wystarczy że mówi klik i kłódkę zapiszcie mi zegarek tak specyficznie zawibruje naciskam dwa razy doka i pięknie mak wpisuje tam przetokowuje czyli wpisuje hasło i zmiany zostały zapisane a więc tyle może kiedyś mi się uda spróbować zaprezentować maka jeszcze tydzień tutaj dopóki jestem w pracy to będę siedział na Windowsie no bo moja praca wymaga niestety ode mnie Windowsa z tam przyczyn komputerowych a jeżeli idę na urlop to spróbuję całkowicie na te dwa tygodnie urlopu przesiąść się całkowicie na system Mac OS a wtedy komputer z Windowsem gdzieś schować i wtedy być może będzie mi się udało parę funkcji wam pokazać po prostu nagrać gdzieś tam na jakimś telefonie i wrzucić tutaj jakiś krótki załącznik a propos ekosystemu

Transcription

No hej Mati, bardzo fajna jest ta rzecz, o której mówisz, ale prawdę mówiąc, szczerze powiedziawszy, ja po raz pierwszy o takim czymś słyszę. Ja w ogóle nie wiedziałem, że coś takiego jest, ale już wiem. Chciałbym na razie dwa pytania ci zadać mniej więcej. Pierwsze pytanie jest takie, żebyś mi powiedział mniej więcej, ile takie coś kosztuje. Tak z ciekawości, bo może za jakiś czas by się udało to nadeć, ale za jakiś nie wiem. W każdym razie, jakbyś mi podpowiedział mniej więcej, ile to kosztuje. Jak tam wygląda kwestia pod tytułem... Czy to trzyma niebaterii, czy to trzyma długo, czy to trzyma krótko, czy to w zależności od tego, jak się używa ten sprzęt. No i trzecia taka rzecz, która mnie dosyć ciekawi, jest jak to coś wygląda. Czy to jest małe, średnie, duże, czy jakie to jest. No bo nie ukrywam, no zaciekawiliśmy się tym czymś. I chciałbym po prostu wiedzieć, jak to mniej więcej coś wygląda. No nie wiem, jeżeli będziesz miał możliwość, to wstaw tutaj załącznik z tą prezentacją, bo tak jak mówię, zaciekawiłyśmy się tym. Nie ukrywam. I chciałbym po prostu się dowiedzieć, jak to coś działa. Tak że na razie tyle. Pozdrawiam. Dziękuję.

Transcription

A więc tak, pytanie pierwsze, co do MacBooków i Maców, to tak naprawdę, jeżeli chodzi o nowe Maki, no to tak cena mniej więcej od 3 tysięcy w górę, no można kupić MacBooka za 17 tysięcy z M2, można kupić MacBooka za 10 tysięcy z M1, a można kupić jakieś Ery, które są tańsze lub Maki Mini. Maki Mini to jest coś takiego jak stacjonarka, czyli trzeba mieć, no podłączyć własną perweturę, własny monitor, itp. itd. Jeżeli chodzi o nowe ARPS, używane MacBooki, no to można dobrego makaru za 2 tysiące kupić, za 1500, za 2,5, to tak naprawdę cena się waha, no dużo są, jak to się mówi, amplitudy. Co? Cenowe, jeżeli chodzi o MacBooki, czy tam Maki Mini, czy Maki R, MacBooki R, bo są MacBooki Pro, MacBooki R i Maki Mini. Drugie pytanie, co do baterii, bateria jest bardziej, jak to się mówi, wydajniejsza niż na Windowsie, u mnie widzę, że ta bateria, nie testowałem jej tak, ale, no, tak z 7 godzin powinien wytrzymać, będziemy robić takie testy, gdzieś tam za tydzień, ile ta bateria na Macu potrafi wytrzymać, ale myślę, że około 6-7 godzin pracy powinno mi to starczyć, jeśli chodzi o używanego Maca, bo wiadomo, że on był już trochę używany, a na nowych Macach, no to, nie wiem, słyszałem nawet dziś, że z 12-13 godzin potrafi wytrzymać. Tak? Tak? Czy to jest prawda? Nie wiem. A trzecie Twoje pytanie, no to MacBooki Pro i R, to wyglądają tak naprawdę, jak normalny laptop, tylko cienki, chudy, bardzo malutki, no mój ma, nie wiem, z 13 sali, 12 sali ma ten laptop, mniej więcej coś około tego, a MacBooki Mini, tak, MacBooki Mini, Maki Mini, to są tak zwane, jak mówiłem, stacjonarki i to wygląda jak, no, jak dekoder DVB-T, mniej więcej, czyli to też nie jest duże, tak naprawdę, no tylko wiadomo, to już potrzebuje prądu, bo to jest tak zwana stacjonarka, ale też to duże nie jest. No i ten bardziej załącznik się pojawi, może w tym tygodniu, jak gdzieś tam sobie tego Maca wezmę, z tamtego pokoju, może sobie przy stole usiądę i wezmę jakiś inny telefon, no nie iPhona, bo na iPhone'ie się będzie nagrywało, ale na przykład Asusa wezmę i będę nagrywał na Asusie, a tutaj będę z iPhone'em prezentował, czy z iPhone'em będę prezentował. No i jeszcze zapomniałem o jednej rzeczy, bardzo fajna sprawa, jeżeli na przykład kupujemy sobie coś na Allegro. Z Maca, czy cokolwiek, czy, ale, czy, nie wiem, z Allegro, czy z X-Comu, czy jakieś inne, jak to się mówi, rzeczy, mamy wywód płatności Apple Pay. Wybieramy płatność Apple Pay i tak naprawdę nie musimy się pieprzyć za jakimiś przerwami PayU, za jakimś logowaniem się do banku, tylko wystarczy, że na zegarku potwierdzimy płatność i już nasz zakup zostanie sfinalizowany. Na... Windowsie, jeżeli mamy kartę podpiętową do Google Pay'a, do jakichś telefonów, który ma możliwość płatności Google, tak samo możemy zrobić na Google Chrome przeglądarce.

Transcription

no to bardzo fajna to jest rzecz z tego co mówisz mnie zaciekawiło więc tak jak mówiłem w poprzednim opisie bardzo bym chciał żebyś tutaj jakiś załącznik dał z tą prezentacją bo pewnie założy się na 100% że tam wokalizera można mieć zainstalowanego w tym netbooku czy macbooku bo ja już po prostu się z tymi nazwami czasami kupię bardzo mnie ciekawi jedna rzecz ciekawi mnie jakość nagrywania z tego urządzenia w sensie czy on nagrywa stereofonicznie czy standardowo to mnie bardzo ciekawi nie ukrywam i chciałbym wiedzieć w miarę możliwości jak to nagrywa no bo ja mimo to że raczej nie będę mieć takiego czegoś no to się takimi rzeczami jak wiadomo interesuje bo chcę być z wszystkim na bieżąco no nie więc do tego tak dopukuję więc mówisz że to wygląda jak latkow mały cienki i chudy no to bardzo ciekawe bo pewnie podejrzewam że do tego czegoś poprawca nie ma takiego żeby można było spawać niczym ikona a jeśli jest to mnie po prostu popraw no i co no i jak na razie nie mam żadnych pytań jeżeli coś będę chciał wiedzieć to no standardowo tutaj oczywiście postaram się wypowiedzieć znaczy w sumie wypowiedzieć zaraz jakieś konkretne pytanie no póki co będę czekał na załącznik z prezentacją mniej więcej jak to coś wygląda o Jezusie już wiem jak to wygląda z prezentacją funkcjonalności tego urządzenia także jak na razie tyle no chyba że jak coś mi do głowy przyjdzie no to dam w tym wątku znać

Transcription

A więc tak, jeżeli chodzi o pokrowce do Macbooka, jak najbardziej są, bo to tak naprawdę wygląda jak jakiś ultrabook czy coś, więc tak naprawdę można pokrowiec do Macbooka jak najbardziej mieć. Wystarczy sobie kupić taki pokrowiec, jaki są na netbooki, trzynastki i to jak najbardziej można. Co do nagrywania, no to mój Macbook nagrywa w mono. Są Macbooki jakieś chyba te nowe z M1, którzy mają chyba trzy czy tam cztery mikrofony, ale ten mój no to monofoniczny mikrofon. Nie wiem jeszcze jakiej jakości, bo nie bawiłem się mikrofonami, jeżeli chodzi o odsłuch, to się nie bawiłem, ale wiem, że to jest mono i trzeba się to postawić w systemie, żeby zobaczyć w ogóle. Jaki to mam mikrofon, czy jest na przykład wart korzystania z tego mikrofonu gdzieś poza, no czy wpinać Yeti, jak to się mówi. Więc to będziemy testować, na pewno się tam na tym toku będę na uroku pojawiał z tego Macbooka. A co do wokalizera, tam już jest wokalizer, no bo to jest VoiceOver, czyli tak jak w iPhone'ie, tam już jest zaszyty system VoiceOver. Są takie głosy jak w iPhone'ie, czyli Zosia, Szywa, tak Szywa, Zosia, Ewa i Krzysztof.

Transcription

A, no faktycznie, ja też głupi jestem, bo nie pomyślałem, że skoro jest tam Westover, to i są te głosy. No cóż, błąd technologiczny człowieka.

Transcription

Siema siema, dawno się tym udzielałem, dawno mi się prezentowałem, przychodzę tak to szybko z prezentacją jednej funkcji z serii Apple Watch Ultra, bo inne Apple Watchy tego nie mają, bo chyba, że ma jedenastka, tego nie jestem w stanie sprawdzić, ale jest coś tak zwanego jak serena aronowa, po co to jest? Po to to jest, że na przykład, gdy, nie wiem, zgubimy się gdzieś, a dojemy, jest ciemno, nie ma nikogo, to możemy sobie to uruchomić, albo na przykład jesteśmy sami w domu, wypierniczymy się jakimś takim dziwnym trafem, że nogę złamiemy, nie wiem, coś tam się nam stanie, także nie jesteśmy w stanie wstać, ale oczywiście jesteśmy przytomni, bo to wiadomo, bo jak człowiek nie przytomny, to niestety musi tylko czekać na cud. I wtedy możemy... Możemy sobie uruchomić tak zwaną syrenę alarmową i jest szansa, że ktoś z mieszkańców, ktoś przechodzący usłyszy po prostu, że coś wyje, coś piszczy i w końcu się tym zainteresuje generalnie, no, co się dzieje, no, bo jak coś tak piszczy cały czas, no może to być budzik, ale niekoniecznie może to być budzik, bo na przykład czasami zdarza się, że jakieś czujniki przeciwko czadu tak piszczały itp. No i czasami... Może będzie komuś życie uratowało. Syrenę wywołujemy poprzez naciśnięcie przycisku kolonki, nie kolonki, sorry, centrum sterowania, tym też cofujemy płatność, no, albo też możemy uruchomić syrenę, aplikację syrenę alarmową, no, ale wiadomo, wywróciliśmy się, boli nas nogę jak cholera i chcemy coś szybko zrobić. No to naciskamy długo centrum sterowania, czyli też wyłącznik. Uwaga, anuluj zasilanie. Uwaga, anuluj zasilanie. Syrena alarmowa, przycisk. I włączamy to. 1557. I to się cały czas nasila, cały czas to głośnik wyje. No i to generalnie tak sobie cały czas wyje, dopóki my tego nie wyłączymy lub coś. Dobra, to wyłączę. Syrena alarmowa, 74, wyłącz syrenę. Połączenie alarmowe. Wyłącz syrenę. Przycisk. 74. 100% baterii. Wyłącz syrenę. Przycisk. Wyłącz syrenę. Dobra, ja to wyłączę, żeby ktoś mi tu z sąsiadów się nie zleciał, chociaż wiadomo, na chwilę to nie, ale lepiej być przyzornym i ubezpieczonym. I to właśnie tak sobie wygląda. Inne właśnie serie, tak jak mówiłem, tego nie mają, no chyba, że jedenastka i SE3, trzeba będzie kiedyś to sprawdzić i zweryfikować.

Transcription

Fajna, dosyć ciekawa apka.

Transcription

To jest dokładnie bardziej aplikacja, ale dedykowana tylko Ultrom. Nie da się tej aplikacji pobrać na inne zegarki, tylko to jest system. Nie da się ani na dziesiątkę, ani na jednostkę, ani na jakiś inny zegarek, tylko to jest dedykowane Ultrom. Niestety jest szkoda, bo powinniśmy te zegarki inne miały, ale no niestety tak się, tak dobrze już nie ma.

Transcription

Ale nam szkoda, ale ważne, że jest.

Transcription

Jeszcze jedna ciekawa rzecz, niestety to też jest tylko na AirPodsach Pro 2 i 3, no załóżmy zgubiliśmy słuchawki w domu, nie wiemy gdzie zgubiliśmy, tu i bo nie wiem, pieprzniemy gdzieś, tak jak ja ostatnio nie mogłem słuchawek znaleźć, to możemy sobie wywołać sygnał dźwiękowy ze słuchawek. Czyli wchodzimy sobie w znajdź, ja tylko sobie tutaj bliżej z tymi, tylko sami przyjdę do mikrofonu. O, zgubiliśmy słuchawki, czy tu i nie wiem co powiem, jak gdzieś zapowiedzieliśmy, a potrzebujemy AirPodsów, to wchodzimy sobie w znajdź. Następnie wchodzimy sobie na torę w zakładkę urządzenia i szukamy sobie AirPodsów Pro. Wchodzimy sobie tutaj. I sobie odtwarzamy dźwięk, jak chcemy słuchawki znaleźć. No i możemy sobie w taki sposób namierzyć te słuchawki. Jeśli mamy już słuchawki, to wyłączamy ten dźwięk, który się zresztą wyłącza, a dopóki nie znajdziemy słuchawek, to możemy sobie odtwarzać ten dźwięk do odnośnienia tych słuchawek.

Transcription

Ta aplikacja mi się bardzo podoba. Fajna jest.

Transcription

No, siema, siema. Test z iPhona 15. Nagrywam się właśnie z mobilnego lc-nafonu na grupie Nagryzione Jeluszko. No i generalnie zobaczymy jak to wygląda i czy się w ogóle to wyśle. A więc życzę wszystkim spokojnej nocy, bo już mamy godzinę przed pierwszą. I generalnie taki teścik jeśli chodzi o ciekawe aplikacje na iPhona.

Transcription

U mnie to nie działa, nie ma czegoś takiego jak nagraj, czy recordings. Nie wiem czy ja coś nie tak robię, próbowałem, ale się nie da. Używam najnowszej bety, więc może to ma jakieś znaczenie.