Nadgryzione jabłuszko, forum głosowe.

Ciekawe aplikacje na iPhone

Założony przez lukasz1993258 112 wpisów ostatni wpis 6 miesięcy temu Strona 1 z 6

Transkrypcja

Trzeci wątek w tej grupie. Witam bardzo serdecznie. Tutaj podzielmy się jakimiś ciekawymi aplikacjami do Iphona. Mogą to być nawet płatne. Aplikacje, które znacie, które lubicie. I o których moglibyście coś w tym wątku opowiedzieć. Proszę bardzo, śmiało, nie krępujcie się. Na razie z takich aplikacji, jaką ja mam. Ona jest płatna, jeśli się nie mylę, to 5 złotych. To jest Cylonsk. To jest taki zegar, który albo co pół godziny powiadamia się o czasie, albo co godzinę. I jak ją się wykupi, a tak jak wspomniałem, ta aplikacja kosztuje 5 złotych. Wówczas można tam sobie inne sample korzystać. Bo domyślnie właśnie jest bodajże kukułka tylko. I nic więcej tutaj nie ma. Także ja zachęcam Was do udzielenia się w tym wątku. No i tradycyjnie Was wszystkich serdecznie pozdrawiam. Życząc miłego dziąka.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Jeśli chodzi o aplikacje jakieś ciekawe na iPhona i takie płatne, no to jedyną aplikacją, która jest zarówno ciekawa, ale i też przydatna, to jest KNFB Reader Enterprise. I to jest aplikacja służąca do odczytywania tekstu OCR, tekstu drukowanego, na przykład listów, na przykład jakichś tam, no wszelkich różnych biurowych dokumentów. I to jest bardzo pomocna aplikacja, bo wystarczy tylko... Przyłożyć odpowiednio telefon aparatem do kartki, na środku kartki, potem odłożyć, odkleić od kartki na kilka centymetrów, w zależności jaka jest duża kartka. I wtedy on sam automatycznie skanuje i trzeba zrobić zdjęcie wcześniej nad tą kartką. I wtedy można odczytać tekst, nawet tam jest taka funkcja, że można ustawić wibracje podczas ustawienia telefonu nad dokumentem, żeby było wiadomo, czy jest telefon ustawiony prosto do kartki, żeby był dokument widoczny. I ta aplikacja kosztuje około... ...pięciuset złotych, dokładnie czterysta dziewięćdziesiąt dziewięć złotych. To tyle, co chciałam powiedzieć.

Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.

Transkrypcja

Witam bardzo serdecznie. Co do tej aplikacji, o której tu była mowa w poprzednim wpisie przez użytkowniczkę Gosia 12345, to ja tą aplikację oczywiście mam. Teraz tutaj chciałbym o innej aplikacji trochę porozmawiać i się doradzić. Ponieważ to nie ukrywam, że mam lekki problem z jedną aplikacją. A konkretniej rzecz mówiąc, to chodzi o aplikację Cutscore. Czyli aplikację, która powiadamia nas o godzinie. Generalnie pełna wersja tej aplikacji kosztuje podejrze 5 złotych. No ale ja jeszcze jej nie zakupiłem, ale była u mnie zawsze aktywna kukułka. I o co mi teraz chodzi? Po pierwsze, ta aplikacja jest po angielsku. Ale jakoś mniej więcej mogę coś tam z tego zrozumieć. Mianowicie, ale najtrudniej jest właśnie, żeby w tej aplikacji cokolwiek ustawić, bo generalnie jak instalowałem jakiś czas temu tą aplikację, no to prawdę rzecz ujmując, ona chyba domyślnie była ustawiona tak, że co pół godziny byliśmy informowani o godzinie. No i potem jakiś jakiś generalnie miesiąc temu udało mi się gdzieś w ustawieniach przestawić tą aplikację tak, żeby ona informowała mnie tylko o pełnej godzinie. I dzisiaj właśnie, bo zawsze miałem włączone od 22 do 6 rano nie przeszkadzać, ale pomyślałem sobie, że to jednak wyłączę. I teraz generalnie chciałem tą aplikację tak ustawić, żeby od 22 do 6 rano ta aplikacja się nie odzywała w ogóle. I rzecz w tym, no że jest problem, ponieważ za Chiny nie mogę dostać się do tego właśnie, do tych opcji. Niby są tam jakieś opcje, ale no jest ciężko cokolwiek zrobić. Wiem, że raz mi się udało to zrobić, no a drugi raz to już jest po prostu bardzo ciężko i ja nie wiem co mogę zrobić źle, bo już próbowałem wszelkich możliwości, ale niestety jest mi ciężko. Dobre pół godziny siedziałem nad tą aplikacją i niestety, ale no bez rezultatu. Ja teraz pokażę wam mniej więcej jakie mam opcje, żebyście mogli sobie usłyszeć co ja dokładnie robię, bo nie mogę tego ustawić. Tak jak mówię, raz mi się udało ustawić tak, żebym tylko co godzinę informowała o godzinie, a teraz sobie chciałem tak zrobić, żeby tak jak wspomniałem od 22 do 6 rano, żeby po prostu nie informowała mnie o żadnej godzinie. Więc teraz ja tą aplikację pozwolę sobie uruchomić. ... I tutaj oczywiście jest tak, że zazwyczaj pojawiają się jakieś reklamy. Podejrzewam, że gdybym kupił pełną wersję to by tych reklam w ogóle nie było. Jestem tego niemal pewny. No ale tak jak wspomniałem taką półka mi w zupełności wystarcza. W związku z powyższym ja teraz postaram się mniej więcej pokazać jakie tutaj mam opcje. ... Jeżeli ktoś tą aplikację mniej więcej zna to fajnie by było gdyby mi ktoś podpowiedział ... co robię ewentualnie źle ... aby to po prostu móc w miarę możliwości poprawić. ... Więc wchodzę sobie w ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Dobra, jak się okazało, jakoś ten cud udało się ogarnąć. Jednak gdyby ktoś coś więcej, tak jak mówiłem, o tej aplikacji wiedział, to proszę tutaj się nagrywać. Może się czegoś jeszcze ciekawego dowiemy. Także proszę tutaj informować. I tak jak wspomniałem, jeżeli ktoś zna jeszcze jakąś inną aplikację, która powiadamia o godzinie, również proszę o tym informować w tym wątku. Dziękuję. I o różnych innych aplikacjach to samo.

Transkrypcja

A więc, a propos aplikacji Tut.co, czyli ta kukułka, to w ogóle jest bardzo prosty sposób na to, żeby ta kukułka się nie odzywała, bo ja zauważyłem coś takiego, że jak wyciszę sobie telefon, przesunę tym przesuwniczkiem, to działa to tak, że kukułka też się wycisza. I pomimo, że nie mam ustawionej między chyba 22 a 6, to kukułka się wycisza i ja wyciszę telefon na noc, żeby mi tam nikt nie dzwonił po nocach, a mam dosyć gąsie dzwonek, więc jakby mi się wydarło na pół domu, to masakra, to kukułka też się uciszy. Zresztą zaraz zobaczymy, mamy 10.44, to by za długo trwało, żeby posta nagrać. Ale spróbuję wyciszyć telefon, o i później zobaczymy, czy o 11 ta kukułka się nam odezwie, czy nie, bo też to jest w sumie dobry sposób odezwieć czego. Co do ciekawych aplikacji na iPhone'a, to polecam Sync Assistant Move, łącznie Sync Assistant Home. Kosztuje to 18 złotych za dwie aplikacje. Sync Assistant Home to jest niby kolor test, ale z tym kolor testem to jest różnie. Też tam jest czytanie kodów kreskowych. To działa jak chcę, raz działa, raz nie. Czasem mi się udało, czy to jest Nutella, że kawa, ale to trzeba kręcić, kręcić, więc w domu jeszcze możemy się tym bawić. Ale w sklepie to już tego nie za bardzo polecam, bo zanim byśmy w sklepie... Znaleźli kod, to by minęło pół godziny, a czasami jak jest małe natężenie światła, czy coś takiego, to on nie chce za bardzo czytać. I to jest potem duży, duży problem z tym, żeby w ogóle to jakoś ustawić odpowiednio, więc to jest w ogóle bezsens z tym czytnikiem kodów. Tak samo aplikacja Sync Eye, no ona na sklepowe rzeczy też nie polecam. Zresztą było na blogu, jak próbowałem kupić chleb. Kupić chleb, czy chipsy, czy to w ogóle, to to było masakra. Na materiach coś tam też kombinowałem, to coś tam się udało, ale to jest bez sensu. Ale udało mi się Sync Eye przeczytać pewną kartkę kiedyś w Krakowie, która była bardzo ważna i mi się akurat to udało, że nie trzeba było oka. No nie czytało to jakoś tam bardzo dokładnie, urwało litery, ale po treści kartki i treści tekstu. Udało mi się znaleźć właściwą kartkę, udało mi się znaleźć te właściwe, które były do pewnej rzeczy potrzebne i się mi udało. Więc nawet jakoś to tak działa. Tak samo raz mi się udało na papierosach, udało mi się nawet papierosy odczytać. Albo TapTapSee, albo Sync Eye, tam już je kombinowałem w maju, ale się nawet udało. No tak samo aplikacja TapTapSee, no to jest taka, że robimy sobie zdjęcie czegoś tam. No tak samo aplikacja TapTapSee, no to jest taka, że robimy sobie zdjęcie czegoś tam. No tak samo aplikacja TapTapSee, no to jest taka, że robimy sobie zdjęcie czegoś tam. Mówi co jest na zdjęciu, no wiadomo, że to różnie też działa, ale no też z papierosami się wtedy udało, więc jakoś to tam działa, można kombinować. Sync Assistant Move, to jest GPS. No on jest przydatny, gdyż możemy sobie ustawić, żeby nas prowadził zakręt po zakręcie, możemy sobie ustawić, żeby nawigował do nas, do jakiegoś sklepu, z tego rodzaju OpenStreetMap. A jak mamy profile do tego synca, to możemy sobie na przykład ustawić, A jak mamy profile do tego synca, to możemy sobie na przykład ustawić, załóżmy Profil Transport Tryb Miejski i wtedy, że mam ustawiony Transport Tryb Miejski, nie musimy się za bardzo przejmować, jak autobus do mnie gada przystanków, gdyż możemy sobie po prostu ustawić tego synca i on będzie czytał nam, jaki przystanek następny, jaki był przystanek, no ja sobie tak jeździłem autobusami i to się sprawdzało. gdyż możemy sobie po prostu ustawić, jak autobus do mnie gada przystanków, no ja sobie tak jeździłem autobusami i to się sprawdzało. By lanes i jez role. Bo myślę, że jakbym mógł udostępnić zadanie, aby당iły gavek na dwa pliki. Sarah Jackson,ình Finally my one blog o. How to your. I to jest jakoś nuestras właśnie online podróże? To jest my our online podróże? No reaches kluczy. I to jest też na klasie, to są swoje moje model dane ze sklepć, ale to są te ustawienia. Tylko, ze darnowa. Idź i też Bardzo fajnie nigga się ta aplikacja sprawdza i z whatsapp. Any movement to operations ent. o oczywiście niebone nadzieję. Ta aplikacja sprawdza, możemy sobie też wpisać adres, będzie nas prowadzić do adresu, będzie nam mówić co mamy po prawej, co mamy po lewej stronie, za ile będzie dany adres. Też mogę kiedyś zrobić jakąś prezentację w terenie, jak załóżmy ustawiam gdzieś Trazailo i na przykład od punktu A do punktu B załóżmy idę i też to się sprawdza. Nie wiem jak Trazailo sobie w autobusach radzi, jeszcze tak tego nie testowałem, ale jak chodziłem i po Krakowie i gdzieś tutaj u siebie nawet ustawiłem Trazailo jak wracaliśmy ze sklepu. Tak. Ustawiłem go na nawigację samochodową, no to nawet to się sprawdziło i nawet nas w sumie dowiózł do domu. I to będzie na tyle, jeżeli chodzi o aplikację i o godzinie 11.00 zobaczymy czy kukułka się włączy czy nie i dam znać czy to działa czy to nie. Bo mi się wydaje, że to działa, ale zobaczymy czy mam ustawione 22.06, czy rzeczywiście ta kukułka jak jest wyliczony telefon się ulepsza. Czy nie ulepsza.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transkrypcja

co do aplikacji Tuts.co to rzeczywiście jeżeli telefon wyciśnę to kukułka na mnie kuka jeszcze z ciekawych aplikacji polecam czytnik pieniędzy no niestety Man Reader który był w App Store już dostępny jest kto go ma jeszcze to będzie go miał a jeżeli ktoś kupił iPhone'a czy przywrócił sobie kopię czy cokolwiek już niestety tej aplikacji mieć nie będzie ale podobnie jest nie testowałem jeszcze ale będę musiał przetestować aplikację Cash Leader ona jest chyba coś tam płatna nie pamiętam czy 70 czy 80 zł i ona spełnia tak samo oczekiwania tak jak ten darmowy czytnik pieniędzy co do ciekawych aplikacji na razie to tyle jeżeli coś będę jeszcze coś by się przypomnił to się tutaj podzielę

Transkrypcja

Swoją drogą, ciekawe dlaczego tą aplikację usunęli z App Store. No bo, nie powiem, ona była przydatna. No i póki co, ja owszem, też tą aplikację mam i na razie będę ją mieć, no ale jak, nie daj Boże, coś się stało z iPhone'em i bym, chcąc, nie chcąc, musiałbym przejść na ustawienia fabryczne, no to bym już tego, chcąc, nie chcąc, nie mógł w ogóle pobrać, więc nie rozumiem, dlaczego ją wycofali. To tyle.

Transkrypcja

Pewnie usunęli dlatego, że nie opłacało się im wspierać darmowej aplikacji, a wyszła aplikacja Cash Leader, gdzie kosztuje około 8-10 złotych i ona w sobie w sklepie App Store jest. Muszę kiedyś tam pobrać i będę miał więcej kasy kupić, zobaczyć jak to działa. No i pewnie kwestia właśnie braku pieniędzy, braku jakiegoś rozwoju czy czegoś. Tego to w sumie nie wiem.

Transcription

Nie no, może faktycznie im się nie opłacało, nie wiem, no ale nie wiem, nie powinni je usuwać, teraz jest taka aplikacja płatna, no cóż, ja tak jak mówiłem, ja tą aplikację będę mieć bardzo długo, bo długo się nie zapowiada to, żebym miał nowego iPhona, zważywszy również na to, że po prostu u mnie finansami to nie jest aż tak kolorowo, żeby nowego iPhona sobie kupować, także mam tutaj raczej ten iPhone SE. No wygląda na to, że jeszcze długi czas mi będzie musiał posłużyć.

Transcription

Słuchajcie kochani, prawdopodobnie rozgryzłem sytuację pod tytułem gadu na iPhone'a. Teoretycznie jest powiedziane, że gadu na iPhone'a jest niedostępne. No teoretycznie tak, ale zobaczymy pewną rzecz. Teraz sobie piszę z moją partnerką na gadu. I wszedłem sobie tutaj na iPhone'ie na gadu i kliknę tam taki przycisk red, coś tam, coś tam. Zresztą zaraz wam to wszystko tutaj na spokojnie pokażę. Tak jak mówię, mam napisaną wiadomość i ja tutaj dam enter i... Widzicie co się dzieje? Czyta te wiadomości. I teraz... Tak. Tutaj... Trzeba... Jest coś takiego właśnie. No trzeba wejść po prostu jakby w ostatnie rozmowy. I tutaj się pokazują wiadomości. Ja jeszcze potem coś sprawdzę, jak będę miał możliwość. Ale póki co mamy tak. Tutaj jest jedna wiadomość. Tutaj też jak widać można odczytać. Tylko, że tutaj właśnie już jest... Nie wiem, czy tu przypadkiem nie trzeba wchodzić na konkretną... Konkretny kontakt. I tutaj jest też jakieś pole tekstowe, które można jakby użyć, ale spróbujemy. No i tu jest aparat chyba, żeby zdjęcie zrobić. Dodać. Tylko pytanie jest, co dodać. Dodać. Wcześniejszej wiadomości. Wcześniejszej wiadomości. ... O. ... ... Spróbujemy. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... No jak widzicie jest taki lekki problem. Przez chwilę mi się udało żeby coś tam czytał, no ale niestety teraz on już coś zaprotestował także. ... ... ... ... ... ... ... ...

Transcription

Może to tak jest, że czyta ci na bieżąco, załóżmy, jak jesteś w tej osobie i piszesz to, może ci to po prostu czytać na bieżąco, a może być problem, żeby wrócić się do rozmowy jakby innej, parę dni temu, załóżmy z kimś innym i kiedyś był taki problem, że miałem gigię na iPhone i jak ktoś do mnie napisał na gadu, to on po prostu mi nawet tego nie czytał, po prostu nie dało się w to wejść, ale właśnie tak to tak czytał dziwnie. No więc to jest, jak szczerze powiedziałem, średnio dostępne. Był jakiś im plus, ale ja widzę, że też już przestał działać. No więc ja używam gadu na Androida, bo na iPhone to... Widzę, że to... W sumie nadal dostępność jakby się nie poprawiło. Można odpisać, może i by się dało pisać jakby w konwersacji rzeczywistej, ale byłby problem pewnie, jakby chciało tak się wrócić do wiadomości, coś przeczytać gdzieś jakby wcześniej, więc tutaj taki problem może być.

Transcription

I teraz słuchajcie mili państwo, sytuacja jest tego typu, że teoretycznie można jakby odczytywać wiadomości na gadu przez iPhona, ale no trzeba się trochę nagimnastykować. I teraz nie wiem, czy tutaj nie chodzi głównie o to, że trzeba być jakby na danym kontakcie i te wiadomości się będą sczytywać automatycznie, gdy ktoś napisze, czy będzie to wyglądało w jeszcze inny sposób. Ja teraz tutaj z partnerką testujemy. I teraz najważniejsza rzecz. No tak jak mówię, trzeba tutaj... Wejść w tą aplikację GG. I kliknąć w coś takiego jak... Czekajcie. Czekajcie. Jeszcze raz gadu otworzę. I teraz tak. I teraz tak. Jesteśmy sobie tutaj na gadu i trzeba kliknąć w coś takiego jak... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... No dobra, to nie to. A to? Aha, czyli to jest pierwsze jakby okienko, to są jakby opis. Czekajcie. O, o, o, o, i właśnie w to trzeba kliknąć, tylko ta ikonka właśnie się dziwnie tutaj ona pokazuje, bo jest i już tego właśnie nie ma. I ja tego nie potrafię tutaj zrozumieć. Czekajcie. A to? O, czyli druga jakby ikonka, druga ikonka od lewej strony to będzie prawdopodobnie ten przycisk, który jest nie zaetykietowany, który raz jest zaetykietowany, raz nie, i teraz. Dobra, i teraz właśnie nie rozumiem tu jednej rzeczy, dlaczego mi nie czyta? ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Proszę Jak sami słyszycie Teoretycznie czyta Ale jest z tym sporo Naprawdę zabawy Ale teoretycznie się da No ale niestety nie jest to tak jak ja bym Na przykład chciał żeby to było dostępne A szkoda Napiszę daj mi 6 lub minut I Widzicie co się dzieje I tak to właśnie wygląda I ja nie wiem czy to musi być jakby podświetlone Ja jeszcze będę to na dniach Testować I I wam powiem Do czego doszłem w tym momencie Do takich wniosków doszedłem Tylko to ja jeszcze sobie chcę to na dniach Potestować Także tyle jak na razie Pozdrawiam

Transcription

No właśnie zauważyłem to, ale teoretycznie da się jakby odczytywać wiadomości chyba faktycznie na bieżąco. No tylko trzeba wkliknąć w tą jakby drugą ikonkę, która ona jest raz zaetykietowana, raz nie. Szkoda, że tego impuls nie ma, no bo gdyby to chociaż było... O, właśnie teraz mi pisze Madzia na gadu, ale teraz mam gadu zamknięty, więc tylko będzie wiadomość od kotek. Tak, tyle, dziękuję Państwu za uwagę, na tym to się skończy, bo tak to właśnie niestety działa na chwilę obecną. Zresztą sam teraz słyszałeś, więc szkoda, że właśnie nie ma czegoś, co mogłoby to bardziej jakby udostępnić. Niestety.

Transcription

Dać się da, tylko że właśnie załóżmy najgorsze jest to, że załóżmy piszemy sobie na przykładu w iPhone'ie z dwoma osobami, co mi się na Androidzie bardzo często zdarza i po prostu jest tak, że po prostu pisze jedna osoba załóżmy, ja piszę z jedną i potem wychodzę z tego jakby okienka i piszę z drugą i pokazuję Androidze jest jakby jedna nieprzeczytana, a w iPhone'ie tu może być problem. Po prostu i dlatego no, nie jest to dostępne, ale średnio. Dostępnością tego jednak nie grześci i mogę troszeczkę tą większą dostępnością grzeczyć.

#15 1 like

Transcription

No szkoda, no ale jak z Neopartego to się da zrobić, no tylko, że trochę trzeba się z tym nagimnastykować, no. Ja na szczęście jeszcze gadu mam na Mirandzie, także tutaj nie ma z tym problemu. Póki co. Jakoś to działa. Daje rady.

Transcription

Witam Was bardzo serdecznie. Mam tutaj do Was pytanie. Mianowicie to się tyczy aplikacji, która czyta to, co jest na zdjęciu. Ponieważ jakiś długi czas temu ktoś mi pokazywał, że jest taka aplikacja właśnie, która jest w stanie przeczytać to, co aktualnie znajduje się na zdjęciu. I jeśli wie ktoś, co to jest za aplikacja, to bym bardzo prosił o nazwę tej aplikacji, bo nie ukrywam, ja bym sobie to potestował. Jeżeli ktoś z Was wie, co to jest za aplikacja, jaką ma nazwę, to bardzo bym prosił, żeby mi tutaj coś, co nieco więcej o tej aplikacji opowiedział, bo chciałbym sobie to zainstalować w końcu na iPhone'ie, bo to może być czasami przydatne. Także jak na razie z mojej strony tyle. Pozdrawiam. Dziękuję.

Transcription

Aplikacja nazywa się TapTapSy.e.e, no i jak sobie zdjęcie, to co jest na zdjęciu, czyli nie wiem, pies czarny, telewizor, komputer, jakaś tam ściana czy coś takiego, mniej więcej to, coś takiego.

Transcription

Dzięki za oglądanie, zapraszam do subskrybowania i komentowania, do zobaczenia w kolejnych odcinkach. Dzięki za oglądanie, zapraszam do subskrybowania, do zobaczenia w kolejnych odcinkach.

Transcription

Zresztą wiesz co, ja Ci zaraz na Facebooku podeślę linka, jeżeli mam aplikację, to Ci podeślę linka do App Store'a i po prostu klikniesz w to bezpośrednio i już Ci się widzi po prostu.

Transcription

No dziękuję Ci za pomoc, dziękuję Ci za pomoc, bo sobie chcę to potestować. Stroną drogą, ciekawe czy ta aplikacja jest w stanie dokładnie opisać człowieka, jak wygląda. Nie wiem, czy będę miał możliwość to sprawdzić, ale bardzo mi ciekawi, czy to coś ma możliwość właśnie sprawdzenia, znaczy dokładnie, dokładnie opisanie, jak wygląda człowiek. Tylko nie wiem, czy to by się sprawdziło, gdybym na przykład do tego czegoś przyłożył, na przykład zdjęcie w jakiejś ramce albo w formie papieru. To jest bardzo ciekawe, czy to by wypaliło.