Vb cable. Rozwiązany
Wróć do Problemy z oprogramowaniem#1 pates
Jak to skonfigurować by działało jak sterfeomix i gdzie to pobrać? Proszę o pomoc!
Bo ja potrzebuję stereomixa a nie mam go w urządzeniach ani włączonych, ani wyłączonych ani zablokowanych.
A może zna ktoś program działający jak stereomix?
#2 longshoot
audio router z dziesiątką nie zabardzo chciał współpracować ostatnio, no chyba, że to ja mam jakąś wersję
zepsutą
#3 daszekmdn
Pobierz sobie vb cable i zaintaluj z kimś widzącym
#4 mojsior
po co z kimś widzącym, ja właśnie zainstalowałem to samodzielnie.
Uruchamiamy instalator jako administrator, naciskamy nvda +7 żeby uaktywnić przeglądanie ekranu następnie
siudemeczką lub szustką docieramy do przycisku install, następnie wciskamy nvda plus gwiazdkę numeryczną,
żeby przywołać tam myszkę a następnie klikamy gwiazdką samą żeby zrobić lewy klik. potem wyskoczy nam
znane okienko windowsowe w stylu czy chcemy się zgodzić na zainstalowanie tego sterownika, więc musimy
na niego się nakierować alt tabem i klikamy oczywiście że się zgadamy, no i potem powinno nam się pojawić
żfe ddriver został zainstalowany, restartujemy kompa i finito
#5 denis333
Nie tyle gwiazdkę ile numeryczny slash, odpowiadający lewemu przyciskowi myszy.
#6 pates
a dacie linka do vbcable i jak z tego korzystać?
#7 daszekmdn
Tam masz VB, audio router i inne takie: http://hosting.my.droppages.com/streaming.txt
Wybierasz jako urządzenie ustawiasz i działa
#8 pates
ooo to thank you
#9 pates
jak to ustawić i gdzie bo nic w nagraniu nie słychać
#10 daszekmdn
Wybierz to jako urządzenie domyślne w systemie jako głośniki ale na mikrofonie wybierz żebyś miał nasłuch
z tego kierowany na twoją kartę dźwiękową.
#11 pates
jest ok i fajnie to działa. Dzięki.
#12 dash
Spoko, gdybyś miał jakieś pytania jeszcze to pisz, postaram się odpowiedzieć.