Ja wojownikiem jestem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
tak też nieźle, brałem to pod uwagę, ale nekro wygrał. Pytanko da się wykonywać czar zmartwychwstania
w ahc a jak tak to na którym lvl?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Jak coś skończyłem główny wątek i miałem nadzieje, że ten wontek z Cedrikiem się jakoś rozwinie. no i
spoiler
Ten wątek, a właściwie jego zalążek dość późno się pojawił. Mówię o wątku miłosnym. Był taki za prosty
jak dla mnie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
przecież główny wątek to prawie cała gra,czyli ze 20 godzin grania nielicząc expienia.
A ja jestem bogayy!
Mam 12000 golda!
No i oczywiście natym niepoprzestaje.
Senter San
eeee ja mam 20000.
No ja też mam z ponad 20000. A czas gry nie pamiętam ile. Jeszcze zadania poboczne mi zostały.
np?
ooo to fabułę masz matiusie za sobą? niewieżę
gra wyszła miesiąc temu więc czemu nie miał by mieć ukończonej fabuły
eno są tacy którzy jeszcze niemają hahaha
ja mam mniej niż 20 golda czy coś i co
A ja mam pytanie. Czy jest możliwość późniejszej konfrontacji z goblinim królem? Nie chcę poradników,
jak tego dokonać, pytam czy mogę gnojka uklepać.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
niestety nie.
Może jak wyjdzie jakieś AHC2 czy coś, to bedzie:d.
Ja sobie pisze fanfiction o AHC
Senter San
A może dodatek zrobią?
a no owszem nie grałem, jednak po sprawdzeniu, wychodzę z założenia, że jednakowoż wolę proste gry normalne
audio a nie rpg z którymi niewidomi zaczęsto styczności nie mają.
Nie no ja wole takie właśńie, ale to może wynikać z tego, że oglądam gry dla widzących i widze ile tam
potrafi być treści, a nie przejdź od lewej do prawej zabij wszystko i nie zgiń.
nie no, ja dla widzących tez uwialbiam oglądać, ale żeby sam grać to chyba nie zabardzo, chociaz w wied,źmina
bym, spróbował.