Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Założony przez mojsior 579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 13 z 29

W okolicy mauzoleum schody.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

na zewnątrz czy wewnącz
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

wiesz co pates, zastanawiam się, czy można mieć satysfakcje kiedy ktoś przejdzie grę praktycznie za ciebie,
ja staram się ten wontek unikać szerokim łukiem ponieważ tu się aż roi od spoilerów.
By the way nowa wersja wnosi przedewszystkim poprawki poprzednich błędoów.

dla wszystkich nie cierpliwych, którzy chcą koniecznie wiedzieć jak przejść każdą część fabuły, założyłem
osobny wątek.
Tutaj chciałbym żebyśmy się wymieniali opiniami dotyczących gry, ewentualnie jakimiś wskazówkami mającymi
pomóc anie poprowadzić jak pies po sznurku po grze, na tomiast w tym drugim wątku możecie spoilerować
ile chcecie.
Założyłem ten wątek dlatego ponieważ uważam, że gra jest na tyle świetna że spoilery nie dla każdego
w tym dla mnie nie są miłe.

nie oto mi chodzi. Poprostu nie mogę tego znaleść takto przeszedł bym sam. Ja także nie lubię pytać ciągle
ale niestety trzeba nieraz

#246 1 polubienie

Ech, czytam i czytam i ręcę załamuje. :D

co to za frajda kiedy się pyta? żadna. Jeśli nie możesz czegoś znaleźć oznacza to tylko to, że słabo
szukasz / się rozglądasz. Szukaj, a znajdziesz, proste. :)

Czy tylko Nuno i ja mamy odczucie, że szkoda iż z golemów nic nie wypada. Bo jak je się zabija to mało
expa dają, a dość trudno ich pokonać, bo są dość twardzi?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

kiepskie te golemy, udało mi się to piekielstwo przejść. Ja tam z nimi nie walczę, ale od jednego dostałem
pęknięty diamęt niewiedzieć czemu. Matius jaką profesją grasz?

Walka z nimi jest losowa. A co jak z nimi walczyłem to nic z nich poza expa nie dostaje. A znowu jak
na mój lv to dość mało tego expa. Bo już mam 31 lv.

hmmm a tak w ogóle to macie aktualne wersje, najnowsza to jest 1.2.1, pobieracie ją klikając w updater.exe.

Tak mam najnowszą, bo info o aktualizacjach dostaje na maila.

mam najnowszą oczywiście codziennie sprawdzam updaty. Te golemy to naprawdę piekielstwo, chociażmam na
nie taktykę, walę je z miecza który wykuł Jerome z broni goblinów. A te golemy są tylko w tym jednym
miejscu?

Przy następnej aktualizacji przebuduję trochę pierwszy post, będzie zawsze najnowsza wersja do porónania.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

bardzo żadko, ale bywają takie momęty,że nagle gra się zacina w sensie dzwięki i tak dalej, i nawet
zrestartowanie gry niepomaga. Dopiero kiedy przeteleportuje się do Farhaven wszystko powraca do normalnego
tempa.
Naprzykład coś takiego dzieje się przy great bridge w kopalni. Da się coś z tym zrobić?
Senter San

Hmm, nie mam takiego problemu, mi jak gra pada to na amen
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Wiem, że tak jakiś czas temu nieco zamulało i lagowało ale teraz nie wiem w zasadzie czy zostało to zoptymalizowane.

hm, już są mniejsze crashe, ale jednak polcam zapisywać

no zdarza się najbardziej przy pozostałościach szkieletu wyskakuje errorek. Ja raz miałem tak że musiałem
poczekać dobre 5minut po odpaleniu gry chociażsłyszałem muzyczkę nie mogłem nic zrobić, a potem gra się
wysypywała, znaczy się tłumaczenie się wysypywało.

Ja miałęm tak, jak odpalałęm gre to do piero po pewnym czasie mogłęm coś w menu zrobić. Choć muzyczka
grała.

Miałem ciekawy błąd. Jak dałem enter na szkelecie aby zabrać rzeczy, zostałem zaatakowany. Nic dziwnego
powiecie, no nic, ale zamiast pojawić się okno walki, nadal miałem okienko z przedmiotami ze szkieleta.
Jak wyzbierałem to myślałem, że będe miał okienko walki. Tym bardziej, że słyszałem zombiaki i muzyczka
grała. A tu nic. Dalej sobie mogłem łazić po kopalni. A muzyczka i dźwięki tych zombi tak sobie grały
w tle. Jak zostałem ponownie zaatakowany, to się dźwięki nie zrestartowały tylko tamte się nie zamkneły
i nowe się na nie nałożyły. Więc dałem ostatni zapis i tyle.