Galeria społeczności

Pokażmy jak gramy (Dzielmy się livestreamami)

Started by daszekmdn 467 posts last post 7 days ago Page 23 of 24

Cześć wszystkim. Za ok. 5 min startuje stream z Hades II
Sam tupy jest zajebistym człowiekiem

świetnie

Dziś może po 21 polecim dali z groovingiem, by to dogroovować bardziej, no bo na razie to stoi, stoi i stoi xd
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Dobra, raczej dzisiaj nie będzie, ale będzie coś też ciekawego i fajnego, ale to w najbliższych dniach.

Cześć, wpadłem dzisiaj na taki o to pomysł, żeby zrobić jeszcze raz manamon 2 nuzlocke, ale inaczej. Po 1 teraz total nuzlocke jak ktoś umiera to umiera, nie ma regułek z wyjątkiem jednej małej, o której powiedział bym na streamie. 2 starterem jest Mutmo, żeby było ciekawiej. 3 speedrun, czyli nie czytam dialogów ani nic, lecimy po prostu. Potem może coś podobnego dla mana 1. Zainteresowani?

Banned

Oo, w sumie spoko pomysł.

no powrót do tej zacnej gry zawsze spoko, czekam na stream. A i ja sam muszę to jeszcze raz przejść, bo co jak co ale w to się bardzo fajnie gra.

Czas na dzisiejszy stream z Wiedźmina 3 Dziki Gon.. Zaczynamy od początku. Start o 16:40.
https://youtube.com/live/ITgjzv6WzwU
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

O. Zapis bydzie?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Będzie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Niestety dla mnie zbyt wcześnie, ale zapis oglądnę :D.

#460 Edited

Przepraszam, że nie podałem linku, ale wczoraj odbyła się transmisja druga z gry Wiedźmin 3. Transmisja trfała ponad cztery godziny. Zapomniałem link wrzucić... Ale zapis został i ooto link do zapisu:
https://www.youtube.com/watch?v=2W82UZuM4Sc&t=826s&pp=ygUxd2llZMW6bWluIDMgIzIgIGN6ecWbY2lteSBiaWHFgnkgc2FkICBKYWLFgmVjem5paw%3D%3D