Forum

Pokażmy jak gramy (Dzielmy się livestreamami)

Galeria społeczności

Poprzednia 19 / 20 Następna

bobo22

#363 ·

wbijajcie na konferencie eltenową grupy gry. przechodzimy 1428 shadows over silesia
Sam tupy jest zajebistym człowiekiem

pates

#370 ·

3 likes
Witam!
Z racji na to, że jestem już zadokowany w Łodzi, proponuję dziś najpewniej stream z rhythm heaven ds. Sprubujemy przejść całą grę!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Zuza

#371 ·

Oo, powodzenia
Boże, błogosław obsługę
klienta.

matius

#372 ·

A co ty tam robisz? Powodzenia.
-- (pates):
Witam!
Z racji na to, że jestem już zadokowany w Łodzi, proponuję dziś najpewniej stream z rhythm heaven ds. Sprubujemy przejść całą grę!

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

pates

#373 ·

Byłem na rejsie po prostu. Streama przesuwam na jutro, gdysz ponieważ przyjechała do mnie siostra. Niemniej jednak, transmisja się odbędzie.

pates

#374 ·

Witam witam, stream dzisiaj się odbędzie, gdyby ktoś pytał. Pamiętam o nim i chcę go zrobić. Nie wiem ile potrwa, ale pewnie dwie godziny to będzie minimum, bo chcę przejść całość gry, jak wspominałem.

Adasadula

#375 ·

Bydziesz na konsoly grał czy na emulce?

-- (pates):
Witam witam, stream dzisiaj się odbędzie, gdyby ktoś pytał. Pamiętam o nim i chcę go zrobić. Nie wiem ile potrwa, ale pewnie dwie godziny to będzie minimum, bo chcę przejść całość gry, jak wspominałem.

--

pates

#376 ·

Oczywiście, że na moim 3 ds.

Adasadula

#377 ·

No spoko, bo kiedyś w np. tengoku żeś robił gameplaye na emulce chyba

-- (pates):
Oczywiście, że na moim 3 ds.

--
Poprzednia 19 / 20 Następna