Forum

Polsat

Kultura i sztuka (forum mieszane]

Poprzednia 3 / 4 Następna

kmicic92

#41 ·

Transcription

Super Polsat to ja słyszałem. Ktoś, ktoś kiedyś puścił, że tam te audiodyskrybowane te programy tam są i kiedyś jakiś film był i nagle słyszę, że o kurczę naraz. Tam był nawet jeden film, co go na tym adapterze nie ma. W ogóle różne tam takie lecą rzeczy.

lukasz1993258

#42 ·

Transcription

Tak, tylko że tutaj chodzi o to, że superpolsat nie realizuje do końca tej koncesji jaką powinien realizować.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kmicic92

#43 ·

Transcription

A jak jest coś fajnego, to się zawsze, kurde, ktoś przyczepi. Nie ma tego, nie ma śmego, kurde. Zawsze ktoś musi, kurde, coś. Wszystko to zlikwidować. A zostawić same śmieci. Kurde, najlepiej. Bo się nie opłaca.

daszekmdn

#44 ·

1 likes
Transcription

Mówiś były dwa, no to przynajmniej był spokój i mogłoby to wrócić.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#45 ·

Transcription

No ale to już niestety nie wróci. Teraz dzisiejszy świat, że tak powiem, pływa sobie w kormecjanizacji. Wszystko jest komercyjne. I nic się z tym niestety nie zrobi. Wiadomo, kiedyś było inaczej. I na przykład w latach 90. jak te kanały powstawały, to było wszystko inaczej. Też sobie słuchałem zapowiedzi Polsatu właśnie z lat 90. i wszystko było inaczej. Nie było tak to wszystko skomputeryzowane, jak jest teraz. Teraz to już jest troszkę inaczej niestety. I tyle. Komercja rządzi. Nic z tym nie robi. Nic z tym nie można zrobić. Niestety. Dla zainteresowanych polecam wsłuchania się dokładnie z zapowiedzi Polsatu z lat 90. Na YouTubie tego jest sporo. I sami sobie zobaczycie, jakie kiedyś Polsat produkcje nadawał programowe, jakie nadaje teraz. I sobie porównajcie. Kiedyś to było lepiej. Inne dżingle, wszystko inne. A teraz to takie, tak jak mówiłem, skomputeryzowane jest. To tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kmicic92

#46 ·

Transcription

Tak samo tym programem całym, tylko że to chyba nie Polsat, tylko, chociaż nie, może i Polsat, ale ten cały ślub od pierwszego wejrzenia, to już w ogóle przeszli samych siebie. Słyszę, nie znasz kogoś, dopiero na ślubie poznajesz, to jest w ogóle jakieś... To jest takie, w ogóle, to jest, ze ślubu się nie powinno robić jakiegoś nie wiadomo czego, jakiegoś show takiego, to jest, no, to jest wybór życiowy. I nie powinno się z tego robić czegoś takiego, że ooo, takie, wiesz, jakichś takich, to są takie rzeczy. Za bardzo poważne, żeby z nich robić coś takiego.

lukasz1993258

#47 ·

Transcription

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale chyba masz na myśli program, który nazywa się Umów się ze mną. Totalna żenada.

kmicic92

#48 ·

Transcription

A nie, to był jeszcze, jeszcze był taki jeden, jakiś ślub od pierwszego wejrzenia, coś takiego.

lukasz1993258

#49 ·

Transcription

A coś kojarzę, ty, faktycznie, tylko pytanie, kiedy to było, bo ja już tak sobie nie mogę tego, powiem ci szczerze, przypomnieć. Hmm, nie wiem kiedy to mogło być, ten ślub od pierwszego obejrzenia, ale tak podejrzewam, że to było równo żenujące, jak to całe umów się ze mną.

kmicic92

#50 ·

Transcription

To jest jedno wielkie G po prostu. Tyle ci powiem. A bo gwiazdy tańczą na lodzie. Jeszcze może niech zrobią, gwiazdy skaczą z urwiska. O, przepaść. Niektórzy dla Takasy nawet by to zrobili. A bo gwiazdy łamią kręgosłupy. Taka oglądalność by wtedy wskoczyła. O, tak by im wskoczyła, że o. Po prostu interesik kwitnie.

lukasz1993258

#51 ·

Transcription

Niestety, to co dobre szybko się kończy, przestają nakręcać, bo coś tam coś tam, a to co jakieś takie byle jakie, to tego jest tyle, że uuu i do tej pory nakręcają i nic z tym się nie zrobi.

kmicic92

#52 ·

Transcription

No, tak wspominam sobie tak ostatnio te fajne czasy, kiedy ten Polsat był jeszcze w miarę fajny, jak mały byłem i było disco polo live, disco relax kurcze i pamiętam, że mi tak było smutno, jak już tego nie było później, jak już z tego zrezygnowali, pamiętam, że mi tak jakoś było smutno właśnie wtedy.

lukasz1993258

#53 ·

Transcription

Dysko Lelax Dysko Lelax

kmicic92

#54 ·

Transcription

Pamiętam jak na wideo kiedyś taki koncert, jakieś tam disco polo gdzieś miałem nawet nagrane, tylko że tata to skasował kiedyś, Park Jurajski tam nagrał.

lukasz1993258

#55 ·

Transcription

A nie, to ja tak te programy typu Disco Relax, to ja tak średnio za takim czymś przepadałem, praktycznie nie oglądałem tego, ale pamiętam ten program, bardzo dobrze, bo go ktoś oglądał, tylko już nie pamiętam kto.

kmicic92

#56 ·

Transcription

W telewizji to jedyne co lubię jeszcze te kabarety jeszcze, o, kabarety zawsze lubiłem i fajnie, że teraz też czasami są, chociaż i tak sobie z YouTube'a włączę jak chcę.

lukasz1993258

#57 ·

Transcription

Nie, ja kabaretów nie lubię jakichkolwiek, dla mnie to jest jakieś nieporozumienie wielkie, nigdy nie byłem za kabaretami, a takie lecą w niedzielę o 20 na polsacie nawet.

kmicic92

#58 ·

Transcription

tak się wyluzować czasami warto ale to cóż to w każdym razie to dla mnie jeszcze jedyne czego tak się da posłuchać filmy to sobie też wyszukuję jakie chcę tego mi telewizja też nie jest potrzebna ogólnie to już mogło by i nie być

lukasz1993258

#59 ·

Transcription

Eee, no, mnie to nie pociąga i tyle. Co mogę więcej powiedzieć? Nigdy nie lubiłem tych całych, ja przepraszam, nic nie wartych kabaretów. No taka jest moja opinia i tyle.

kmicic92

#60 ·

Transcription

No, albo trzynasty posterunek też kiedyś był, to tutaj już, no, ten, to na Polsat 2 też później leciało, no, pamiętam, dziewięćdziesiąty siódmy chyba się rok zaczęło i potem, no, a później to co było, te pierwsze miłości, te, te, kurde, stare kości i tak dalej. Tego się można było posłuchać, ale z nudów, jak już naprawdę się nie miało co robić.

Poprzednia 3 / 4 Następna