Duplikaty wątków
Wróć do Wątki archiwalne#1 pajper
Witajcie!
Piszę ten wpis z pewnym pytaniem do was.
Zauważyłem, że pewne wątki dublują się na forach głosowych i tekstowych.
Czasem jest to jak najbardziej celowe, niektórzy wolą porozmawiać na dany temat głosowo, inni, jak ja, preferują jednak wypowiedzi pisemne.
Zastanawiam się jednak czy to ma sens przy wątkach typu: z jakimi Eltenowiczami widzieliście się naprawdę.
Nie mówię, że to jakieś, nie wiem, niezgodne z regulaminem.
Po prostu, jeśli mamy wątek z jasnym pytaniem, w którym raczej nie ma miejsca na szersze dywagacje, co najwyżej rozpoznanie się tutaj...
Nie wiem czy to ma sens.
A co wy o tym myślicie?
Pozdrawiam,
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 gadaczka
Moim zdaniem to nie ma sensu. Na forum głosowym niektóre osoby dłógo się zastanawiają np. nad tym kogo
znają i bardzo długo trwa przesłuchiwanie takiego wątku. Wogóle niektórzy nagrywając wpis na forum głosowym
uprzednio go nie przemyślą i w niekończoność się zastanawiają.
#3 misiek
Moim zdaniem jednak ma to sens, bo mogą być tacy, którzy przeważnie albo tylko wchodzą na fora głosowe.
Ja z głosowych nie korzystam prawie wcale. Udzieliłem się tylko raz testowo, ale zaraz to zkasowałem,
ale wolał bym jednak, by niektóre wątki głosowe pojawiły się również na forum tekstowym jako tekstowe.
#4 balteam
mi to nie przeszkadza, bo przez to, że neiktórzy godzinę się namyślają czytam tekstowe zawse dublować
się wontki będą i myślę, że będzie ciężko rozgraniczyć co ma być a co nie
#5 misiek
Zgadza się. Jakby nie było to dwa oddzielne fora.
#6 jamajka
Mnie z kolei to trochę irytuje, dublowanie znaczy. Zależy, jakie wątki, no ale rzeczywiście, jak masz
pytanie jakiego telefonu używasz, to już bez przesady, nie musisz o tym opowiadać, jak już to napisałeś.
#7 misiek
Ile razy jeszcze mam powiedzieć, że niekażdy używa forum głosowego i niekażdemu chce się cały czas słuchać-
yyy eee mmm.
#8 Elanor
Zgadzam się z Dawidem. To średnio ma sens.
#9 jamajka
Yyyy, Łysy, nie wiem, do kogo to było, ale jak do mnie, to nie rozumiem, o co ci chodzi. Ja właśnie o
tym mówię. Ja np. nie używam głosowego w ogóle, mówię tylko, że czasem dziwiło mnie, np. jeszcze na klango,
że ktoś mówił na forach o czymś, o czym ewidentnie można pisać.
#10 misiek
Jest ok. To tylko małe nieporozumienie, ale jednak chodzi nam o to samo.
#11 daszekmdn
Według mnie NP wątek z kim widzieliśmy się na żywo stworzony na forum głosowym ma jeszcze sens bo można
się nagrać wspulnie z Tą osobą.
#12 jamajka
No jest, jest sens. Ale już np. jaki macie nick na skypie, podaję przykład, wymyśliłam to, no to już
nie bardzo.
#13 daszekmdn
Bo to nawet lepiej jest napisać.
#14 zywek
bo to w ogóle wg mnie nie jest potrzebne, bo skype'a to już nikt nigdy nie używa i nie będzie używał.
#15 jamajka
Po pierwsze, ja używam, po drugie, kompletnie nie o to chodzi, nie róbmy offtopu.
#16 zywek
Uważam, ze duplikowanie wątków niektórych jest całkiem interesujące wg mnie. Aczkolwiek mojego wątku, który
zaraz założymy z @hryniek nikt nigdy nie zduplikuje, bo nie odda to tego klimatu