EltenLink

[18 plus] Kawały cz. 2

Wróć do Humor, gry i zabawy

#781 EugeniuszPompiusz

Polityków powinny łączyć wspólne cele…
-z pryczami i bez telewizora.

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2023-12-27 05:02

#782 EugeniuszPompiusz

Do doświadczonej ekipy pokładowej pewnego samolotu dołączyła nowa, początkująca stewardessa, blondynka, oczywiście! Po zakończeniu lotu, kapitan samolotu, szef załogi, jak zawsze w takich wypadkach, poinformował żółtodzioba, w którym hotelu załoga ma nocleg i że o dziesiątej rano jest zbiórka w hallu, skąd wszyscy wspólnie odjeżdżają na lotnisko na kolejny rejs. Rano, na zbiórce stawił się komplet, oprócz nowej. Kapitan połączył się z recepcji z jej pokojem i prosi, by natychmiast schodziła, bo wszyscy czekają. Na to stewardessa:
- Ale ja nie mogę wyjść z pokoju!
- Jak to nie może pani wyjść?
- Zwyczajnie. - prawie z płaczem odpowiada blondynka. - W pokoju jest tylko troje drzwi. Jedne do łazienki, drugie od szafy, a na trzecich na klamce wisi zawieszka ”nie przeszkadzać”.

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2023-12-27 15:09

#783 marcindab

Dlaczego blondynka trzyma gazety w lodówce? Żeby uzyskać świeże wiadomości.

2024-02-02 21:33

#784 marcindab

Dlaczego blondynka trzyma nos w trawie? Bo pasie kozy.

2024-02-02 21:37

#785 marcindab

Dyrektor stadniny pyta ślepego konia:
- Czy weźmiesz udział w wyścigu z przeszkodami?
- Nie widzę przeszkód. - odpowiada koń

2024-02-02 21:41

#786 danielsalatek

w szpitalu na oddziale jest człowiek, który ma 3 choroby zakaźne: aids, trąd i gruźlicę. Doktor pyta sie jego współpacjenta z sali:
- Jakie Pański kolega zażywa leki?

- Omlety, Racuchy i placki ziemniaczane.

- Pomaga?

- No... Nie bardzo, ale wygodnie się je wkłada pod drzwi.

**przeedytowany językowo. a

hamas must be destroyed
Edytowano 2024-02-09 18:16

#787 kmicic92

Lecą trzy komary i śpiewają było nas trzech, w każdym z nas inna krew.

2024-02-13 15:41

#788 Numernabis

Poszedłem do apteki, zobaczyłem jakie są ceny i wróciłem do domu,
- Lepiej już umrzeć niż płacić tyle kasy za leki.
W domu zobaczyłem ile kosztuje pogrzeb,
wróciłem do apteki.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-02-13 15:46

#789 Numernabis

Napad na bank. Bandyta oddał kilka strzałów z karabinu. Pech chciał, że trafił kobietę w ciąży z trojaczkami, dwie dziewczynki i chłopiec.
Kobieta trafiła do szpitala, przeżyła, dzieci też, lekarz powiedział, że każde z dzieci dostało po jednej kulce, ale nic im nie będzie, po urodzeniu same wydalą te kule.
Mija siedem lat, kobieta uż zapomniała i w pewnym momencie jedna z córek krzyczy z łazienki:
- Mamo, mamo, chodź szybko zobacz co jest w kibelku!
Mama pobiegła i zobaczyła kulę i mówi:
- To nic kochanie, wysiusiałaś kulę.
To samo przytrafiło się drugiej córeczce.
Nie trzeba było czekać i Kajtuś, syn woła z ogródka:
- Mamo, mamo, chodź tutaj szybko, coś się stało!
- Czyżbyć synku wysiusiał kulę?
- Nie, nie,
mówi nieśmiało Kajtuś,
- Biłłem konia i psa zastrzeliłem

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-02-20 19:01

#790 Numernabis

Ukrainiec ożenił się z rosjanką.
Nadchodzi noc poślubna i ojciec pana młodego mu doradza:
- Złap mocno swoją żonę i pchnij na łoże, niech wie, że ukraina jest mocna,
potem wyjmij kutasa, niech zobaczy, że Ukraina jest wielka...
Na to wtrąca się dziadek i mówi:
- ...a potem zwal se konia, niech wie, że Ukraina jest niezależna.

2024-03-12 15:20

#791 balteam

- Tato, czy przyszły już te wyniki testu na DNA, które robiliśmy w zeszłym tygodniu.
- Chłopcze, mów mi "panie Tomaszu"...

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-03-12 21:37

#792 balteam

Rozmawia dwóch przyjaciół o polityce na świecie:
- Co tam nowego?
- NATO prowadzi wojnę z Rosją.
- I jak wygląda sytuacja?
- Rosja straciła kilka tysięcy żołnierzy, w tym elitarne oddziały VDV, ponad setkę helikopterów i samolotów, kilkaset wozów opancerzonych i czołgów, trzy jednostki pływające, wymienialność waluty, Ikeę i McDonalda, a w perspektywie paru tygodni grozi jej bankructwo.
- A jak wygląda sytuacja NATO?
- A NATO jeszcze nie wkroczyło.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-03-12 21:40

#793 balteam

Mówi kumpel do kumpla:
- Słuchaj, moja żona codziennie chce seksu. Już nie mogę. Nie jestem już taki młody a poza tym, ile można...
- Kumpel odpowiada:
- Widzisz - mówiłem ci, jak się ożenisz z brzydką kobietą to ci nikt nie pomoże.

2024-03-12 21:45

#794 balteam

Fajnie by było, gdyby jedzenie było jak seks: chcesz jeść, włączasz filmik jak inni jedzą, poszarpiesz się trochę za język i jesteś najedzony.

2024-03-12 21:46

#795 kmicic92

W tym roku na każdego obywatela przypada pół świni. A jak komuś mało, to może jeszcze dostać po ryju.

2024-03-12 21:50

#796 balteam

Podczas pandemii gadają dwaj Finowie:
- Słyszałeś że z powodu wirusa są obowiązkowe 2-metrowe odstępy?
- Co jest? Czemu tak blisko?

2024-03-12 21:50

#797 balteam

- Ile to jest 60 min z konkubentem?
- Bita godzina.

2024-03-13 09:15

#798 MarOlk

Na tapczanie siedzi leń... czarną ma skórę ten nasz koleżka...

2024-03-14 11:10

#799 Zuzler

Konkubent to jest jak serce.
Gdy bije, to wszystko jest w porządku.

2024-03-19 23:28

#800 marcindab

Rowerzysta zagapił się i zderzył się z krową, Na miejscu zjawił się policjant:
– No to komu wypisać mandacik?
Na to krowa:
– Muuuuuu!

2024-03-20 23:18