EltenLink

#41 misiek

Gdyby wszystko dało się załatwić kulturalnie i bez roszczeniowości to świat byłby piękny. Gdybym napisał kulturalnie i grzecznie to żadnego odzewu by nie było, zwłaszcza tutaj.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-08-16 02:13

#42 Julitka

Dobra, sam sobie zasłużyłeś na to, że przynajmniej ja NIE będę Ci odpowiadała. A szkoda, zwłaszcza, jeśli miałabym rozwiązanie jakiegoś Twojego problemu. :p
-- (misiek):
Gdyby wszystko dało się załatwić kulturalnie i bez roszczeniowości to świat byłby piękny. Gdybym napisał kulturalnie i grzecznie to żadnego odzewu by nie było, zwłaszcza tutaj.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2024-08-16 09:20

#43 djdenismusic

A przede wszystkim, co my winni, że ktoś dokumentnie spieprzył dostępność jakiejś aplikacji? XD

2024-08-16 10:11

#44 balteam

Misiek, serio ogarnij się, ciekawe czy ty przy każdej aplikacji latasz na forum i piszesz o tym, że coś się zmieniło, może od razu zacznijmy mieć pretensje jeśli ktoś o ważnych zmianach w change logu nie napisze?
Przez takie podejście na pewno za kolejny taki post dostaniesz albo bana albo ostrzeżenie, i akurat na tym forum często ludzie normalnie odpowiadają.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-08-16 11:02