Gry tekstowe

Popmundo

Started by Kasia 1465 posts last post 3 years ago Page 52 of 74

gratkiściągam gatki

no to gratuluje. Ja jeszcze nie wiem :D. Nie nie ściągaj gatek bo wszyscy zobaczą i z przerarzenia się
popłaczą

Dobrze się składa bo dla syna mam już imię, a dla córki niezdecydowane.

A jakie to imię dla synka?

właśnie? Bo unas będzie Wiktor lub Wiktoria :)

Ej, no z tym ślubem to przecież ironia była, nie zauważyliście. :) Dzięki za info o tej ciąży.
A moja liderka się nie loguje od paru ładnych dni, ocena koncertów leci na łeb na szyję, pojazd nam się
zaraz rozwali, no generalnie niefajnie, a ja nic nie mogę z tym zrobić! :-(
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Właśnie to są niewygody grania z innymi osobami w zespole. Ja jestem sama i nie muszę się o nic martwić,
i ostatnio gram już dobre koncerty.

e tam wystarczy mieć swoich ludzi :D

Ale niektórym szybko gra się nudzi, i mają w tyle innych.

Nie wiem czy wiecie, że można mieć kilka żon i mężów.

ooo to nie źle, a ciekawe czy można mieć zone imęża jednocześnie :D

Padłam haha. No cóż, fajna gra. Nikt nie detoleruje poligamii i innch orriętacji. xD wszędzie tak powinno
być. Baśka ty jak już coś wymyślisz to wymyślisz. Seweryn xddd

No co, już lepsze niż Milan haha Mediolan
:)

Gratuluję wam wytrwałości. :). Dla mnie coś takiego nie ma poprostu sensu. W grze musi się dziać. Jak
będę chciał dzieci, zagram w "życie". Cały czas w to gram nietety.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Jacek ty się pilnuj jak nie chcesz znowu przegapić własnego ślubu. Masz bardzo niski nastrój, i coś czuje,
że trafisz do szpitala z depresją. Zjedz czekoladę.

yyy czekolada poprawia nastrój?

Tak, ale jednak nie jest z nim tak źle. Chxiałam podnieść trochę adrenalinę przed ceremonią. :)

Jak nie. Przed chwila miał wpis, że czuje, jak by siły wyższe go opuściły że musi udać sie na spacer
na powązki, to napewno zrobi mu dobrze. A nastruj miał 13. Ta postać jakaś lewa mi się trafiła. Ciągle
do szpitala trafia, a wchodzę na nią tak samo jak na Krzysia. Żadziej, częściej.

yy ale jaka czekolada? W tabliczkach są tylk batoniki za prawie 4 tysiące