Ja z tym Marszałem się nie znam, tylko czytałam na forum wontek o lekarzach i tam się oferował do leczenia. Faktycznie jaja. Ważne by pomogli. Basia jak wspominałam jest na to zaszczepiona.
Na pewno robiąc wyzwania i questy okolicznościowe. Np teraz jest Zima Stulecia. Ja próbowałam ten zrobić postaciom z TGH, ale nie dałam rady bo strasznie zdrowie mi spadło. Poza tym niektóre przedmioty też dają punkty. Dalej nie wiem.
Jeśli chodzi o questy to na forum Warszawa jest wontek spis wszystkich questów, można poczytać instrukcje. A jeśli chodzi o przedmioty to w większości to są te specjalne za kredyty. Z takich co można kupić w sklepie to np w TGH dostałam 2xp za użycie kostki dziesięciościennej, i ponoć za kostke rubika też można dostać, ale używam już od jakiegoś czasu i na razie nic. Wyzwania dostępne są w świątyni.
A ja nie wiem w sumie, gdzie jest to forum Warszawa? J wyzwania to wiem gdzie są, w świątyni :D A na kredyty, znaczy za kredyty trohe szkoda kupowac jakie bezsensowne przedmioty. Co ta kostk rubika daje
ponoć daje punkty, ale pewnie dopiero jak się ją rozpracuje. Jak na razie to mam taki wpis: Staram się zrozumieć jak działa kostka rubika, ale nie umiem tego rozwiązać. Czy coś w ten deseń.