Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#61 denis333
Ja ciebie również Skrzypenko śmiało mogę dopisac do mojej listy osób poznanych na żywo. Swoją drogą spędził
bym sobie jakoś fajnie sylwestra.
#62 ninka
hm czas na mnie lista jest zaledwie dwóosobowa. Obiawy szkoły ogólnodostępnej dla widzących :d Ja znam
kasię i marcysię na żywo :)
#63 daszekmdn
Ouuu, miałem się wpisać i zapomniałem!
OK, przeglądnąłem sobie listę userów i tych, których nicki znam wymienić teraz zamierzam, gdyby ktoś jeszcze się pojawił o którym zapomniałem może napisać.
OK: Frankosia Drummer, kacper97, lukaszenka, Mikolajholysz, nsoft15, zegarmistrz i to by było tyle. Jest oczywiście kilka osób, które chciałbym poznać.
#64 lwica
Wojtas. Pominołeś mnie!
#65 Elanor
Ostatnio miałam przyjemność spotkać Jamajkę, więc wychodzi na to, że to już będą trzy osoby:
Jamajka, Rylotek111, Denis333.
#66 zywek
Ano elegancko, że ja jeszcze Nowika spotkałem, to mogę z czystym sumieniem powiedzieć, bo w końcu dołączył do naszej zacnej społeczności.
#67 piter9521
Ja też napisze kogo znam, bo sporo tego chyba będzie.
Żywek, Celtic1002, grzegorzm, puszkin, wojtas, johnson, jamajka, alissa, balteam, czarnahelena, dawek, jaczad, klaudia27, matius, midzi, Mulka, nika12, olastenka, papierek, rogalenko, Shel, skrzypenka, tomecki, emeryk, everlastingdream, dorka111, kamerton, Nowik. I na razie to tyle.
#68 jamajka
A, no jak Nowik dołączył, to ja też. :d
#69 Nowik
No więc czując się wywołany pewnie sporo osób z racji tego, że jestem tu od nie dawna pominę, ale spróbuję i ja. Żywek, Hryniek, Jamajka, Lwica, Shel, Balteam, Papierek, Kacper, Piter9521, Wojtas, Longshoot, Puszkin, Klaudia27, Alissa, Johnson, Matius, Kasiadoj.
#70 Puszkin
Nowik dołącza do eltenowiczów, których znam.
#71 Bartek1
Ja znam rafałko112 i Kmicic92 acha i jeszcze do mojej listy ostatnio dołączył matid25.

#72 mucha
ja znam baltean papierek puszkin wojtas no i w sumie to niewiem za bardzo kto tu jest to ja coś to sie dopisujcie
#73 jamajka
Yyyyy... mnie na przykład? :d
#74 hryniek
Mucha... Ja cię kojarzę, ale żebyśmy tak gadali... TO nie bardzo pamiętam. więc kwestja czy CIę spotkalem jest otwarta, gdzieś tam się przewijałeś na pewno w tłumnie przechodniów na korytażach naszej poczciwej budy.
#75 mucha
a no tak to prawda ja ciebie hryńku tesz jakoś nie kojażę z gatki ale jamajkę jak najbardziej
#76 hryniek
@mucha: TY to mnie możesz kojarzyć z moich odpałów. Moja postać to w Laskach będzie zapamiętana na zawsze. Ja się z początkiem gimnazjum dopiero ugrzeczniłem.
#77 mucha
no tesz średnio a przypomnij z jakich odpałów a jeszcze znam johnsona te gadki motorazycyjne nigdy nie zapomn ę
#78 hryniek
@Mucha: tam się różne rzeczy działy, z resztą... Nie ma się czym chwalić, dużo po prostu też nie pamiętam. :P
#79 mucha
no ja tak samo mam
#80 alissa
Do listy Eltenowiczów których znam dołączają:
Shel, Skrzypenka, Mucha, Mulka, Nowik, Piter9521, Kasiadoj.
Jak jeszcze kogoś sobie przypomnę, będę dopisywać.