Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#581 Postukujacy
Proszę o ostrożność w takich skwitowaniach,
Współczytelnicy gotowi pomyśleć, żem stukania maniak.
#582 Zuzler
No wiesz..Jeśli chodzi o stukanie, to mam taką koleżankę ze Szczecina, u której zwyczajem było, ekhem, stukanie się jajkami w czasie śniadania wielkanocnego. ;)
#583 Postukujacy
A to akurat sympatyczny zwyczaj.
A by nie siac oftopu to rzeczywiście Paulinux jest mi znana choćby gdzieś ze słyszenia po Tynieckiej
#584 misiek
Nie dość, że maniak stukania, to jeszcze poeta i romantyk. Branie u kobiet kolego to ty musisz mieć.
#585 Postukujacy
Znamy sie?
#586 misiek
Tylko z widzenia :D
-- (Postukujacy):
Znamy sie?
--
#587 DJGraco
Do mojej listy dopisuję Patesa i Sanklip
#588 pates
Taak, na reszcie mogę dopisać @DJGraco z wielką przyjemnością!
#589 wojtas
z nowych użytkowników to do llisty mogę dopisać Snajper 27, może jest ktoś jeszcze, ale niee pamiętam.
#590 Monte
Yyy... a o kogo konkretnie ci chodzi? Bo nie ma użytkownika Snajper 27. Jest Snajper 22 i Klaudia 27.
-- (wojtas):
z nowych użytkowników to do llisty mogę dopisać Snajper 27, może jest ktoś jeszcze, ale niee pamiętam.
--
#591 wesolek
Hej! Eeeeeeee, to ja jedynie Cinkciarza.pl spotkałem i bardzo sobie chwalę, co nie? :D
#592 wojtas
Sory Snajper 22, późno już było xd
#593 piter9521
A ja teraz dopisuję monte i snajper22. Piszcie jak kogoś pominąłem.
#594 Snajper22
Dopisuje pitera 9521 i wojtasa.
Cormac McCarthy, "Droga"
#595 wojtas
Nie no dobra mam tu jeszcze pare nicków, których właścicieli udało mi się spotkać podsumujmy to i sprawdźmy o kim zapomnę. No więc: Dj Graco, Jamajka, Klaudia27, Lwica, Moonlight22, Nowik, Peterman, Sebix, Zywek, Zuza i chyba tyle.
A i jeszcze matius, Snajper 22, Piter 9521, Balteam, Papierek i talpa co nie pamiętam numerów
#596 Wiolinistka
Ja znam jeszcze Galadrielę, Marolka i oczywiście Kaflika! To Kraków i okolice przeze mnie na Eltena ściągnięte w ostatnich dniach! Niechaj mi to będzie do zasług policzone :D
#597 wojtas
I oczywiście pominąłem: Violinist, Titomaton, Nuno69
#598 pates
Kacper, Kacper, już zapomniałeś Klimczok? D
#599 mucha
a no i o mnie zapomniałeś
#600 wojtas
Weś to dramat zapomniałem jeszcze o paru więc mam nadzieję że to koniec: Muha, Pajper, Pates, Sanklip.