EltenLink

Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę

Wróć do Integracja Eltenowiczów

#521 Zuzler

Ee... My chyba się nie przytulałyśmy Paulino, ale kontakt fizyczny nastąpił niewątpliwie.

2021-03-28 13:05

#522 Paulinux

@Zuzler A ja kojarzę że jednak się przytuliłyśmy napożegnanie :D

Happy hacking
Edytowano 2021-03-28 13:33

#523 RAFKIW

Droga Paulino. Zapomnieć Ciebie się po prostu nie da. Muszę uważać na to, co piszę, bo na Eltenie jest również moja druga połówka, ale tak po cichu powiem Ci, że jak zaczynasz się nad czymś zastanawiać i zniżysz głos, to hm mraaaaał normalnie. A naszego momentu poznania też nie zapomnę, ale to już o tem potem :D
-- (Paulinux):
A o mnie wszyscy zapomnieli... *chlip*

--

2021-03-28 14:45

#524 RAFKIW

No i wychodzi na to Papierku, że też się znamy i mieliśmy okazję uścisnąć sobie prawicę.
-- (papierek):
marcysię też przytulałem! :D

--

2021-03-28 14:47

#525 RAFKIW

No to tak. Moja lista wygląda następująco, a jak kogoś pominąłem, to strasznie przepraszam:

Armand, Atena, balteam, czekoladka88, damianzegarek, EugeniuszPompiusz, everlastingdream, kamosz, majkmik1981, marcysia, michalkasperczak, midzi, MonikaZarczuk, Mulc, Mulka, Pamierek, Paulinus, Piciok, Piotr, Piter9521, pjetia, Siciliano, skrzypenka, Tomecki, Zuzler,

2021-03-28 14:58

#526 marcysia

A właśnie, że nie, ja pamiętałam. przytulałam Paulinux.
-- (Paulinux):

--

marzenia się spełniają.
2021-03-28 18:27

#527 Julitka

A to, swoją drogą, ciekawe jest! Ujawnij się, miłości Rafkiwa! :)
-- (RAFKIW):
Droga Paulino. Zapomnieć Ciebie się po prostu nie da. Muszę uważać na to, co piszę, bo na Eltenie jest również moja druga połówka, ale tak po cichu powiem Ci, że jak zaczynasz się nad czymś zastanawiać i zniżysz głos, to hm mraaaaał normalnie. A naszego momentu poznania też nie zapomnę, ale to już o tem potem :D
-- (Paulinux):

--

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2021-03-28 19:56

#528 RAFKIW

A ja do spotkanych eltenowiczów dopisuję Wiolinistkę a no i nie pamiętam, czy w tym swoim spisie umieściłem Midziego.

2021-03-31 18:29

#529 Zuzler

No, to ja WIolinistkę też mogę dopisać. :) Spotkałyśmy się co najmniej raz a Reha, a nie dam głowy, że w Krakowie się nam nigdy nie zdarzyło.

2021-03-31 18:37

#530 sanklip

Hm.
I ja też wiolinistkę dopisuję.
POznałyśmy się na turnusie w Ustroniu,
ale ja byłam wtedy jak to mawiają młoda i głupia :P

Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".
2021-04-01 13:21

#531 Wiolinistka

Miło mi, że mnie pamiętacie!!! No to lecimy! Ja nagrałam sobie listę alfabetycznie, gdybym się machnęła w pisowni to przepraszam serdecznie:)
Anitek na obozie w Limanowej, , Armand w Ustroniu, w Klimczoku, Celtic1002 - wydaje mi się, że na reha, Czekoladka88 - na takiej imprezie integracyjnej w Krakowie, dorkakrac - ja studiowałam a Dorcia jeszcze była licealistką i przygotowywała się do studiów na filologii, poza tym gdzieś tam w muzycznej też się nasze orbity spotykały, a potem Ustronie wspólne x2, everlastingdream - na festiwalu w Grudziądzu, ewelinka - w Limanowej sto razy, Growita - również w Limie, Grzegorzblaziak - gdzieś w Lublinku, Irniss - na kursie gry na misach, którym Klaudię zaraziłam i też pojechała, Iskierka 83 - na festiwalu Mocart, Kamosz - gdzieś w Krakowie, Lirin - na takiej wesołej integracji w Lublinie sto lat temu, Marcin007 - na wyjściu z krakowską szansą, Marcysia - zdaje mi się, że też na reha na chwileczkę, Mateponczas - znam go milion lat z Lublina, Mojsior - też na wyjeździe do Limy, Monikazarczuk - na jednym fajnym sylwestrze, Skrzypenka - na reha się łapiemy i puścić nie możemy, Nietoperz - wydaje mi się, że kiedyś spotkaliśmy się na przystanku :D, Piciok - poznaliśmy się na słynnym zjeździe grupy pitupitu, Piotr - a my poznaliśmy się na koncercie, na którym graliśmy oboje, Piter5901 - na pewno na Reha, coś czuję, że podyźdałam te cyferki po Piterze, Rafkiw - na takim fajnym spotkaniu w Krakowie, Rogalenko - 10000000 lat się znamy, zaczęło się od spotkania dwóch grup nieznających się znajomych - ehh, nielogiczne;), Romanhojny - również Kraków, wtedy co Czekoladkę, Sanklip - zdecydowanie Ustronie, fajnie, że też pamiętasz:), Shell - tak samo jak Romka, Siciliano - ojej, wiem, że się znamy, ale gdzie i kiedy pierwszy raz na żywo, to nie wiem, wiem, że było to w Krakowie:), Tomecki - dawno temu w Lublinie, był tam wtedy też Lirin, Violinist - zdecydowanie był to również Kraków - handlowaliśmy skrzypcami:), Zubers - nieśmiertelna Limanowa po raz dziesiąty!
Ufffff... Jeśli o kimś zapomniałam, albo znam kogoś kogo tak naprawdę nie znam, albo nie znam kogoś, kogo powinnam zdecydowanie znać, to proszę się upominać - przyjmuję reklamacje! ;)

2021-04-01 16:18

#532 Wiolinistka

I Zuzler oczywiście - spotkałyśmy się na krakowskiej reha regionalnej

2021-04-01 16:27

#533 Zuzler

No więc właśnie nie. My się spotkałyśmy na prawdziwej Reha, w 2018. Towarzystwo się takie zeszło w czyimś pokoju, była Iskierka, Alicja Stelmaszczyk, Rogalenko, a ja z Kazkiem przyjechałam.

2021-04-01 16:33

#534 DJGraco

Jeejuś, w porównaniu do co niektórych to ja nikogo nie spotkałem XD.

2021-04-01 16:51

#535 Wiolinistka

A tak, faktycznie, to była reha ogólnopolska, ale w grupie z Krakowa:)

-- (Zuzler):
No więc właśnie nie. My się spotkałyśmy na prawdziwej Reha, w 2018. Towarzystwo się takie zeszło w czyimś pokoju, była Iskierka, Alicja Stelmaszczyk, Rogalenko, a ja z Kazkiem przyjechałam.

--

2021-04-01 16:56

#536 papierek

I o mnie zapomniałaś, chyba mi smutno :D

-- (Wiolinistka):
Miło mi, że mnie pamiętacie!!! No to lecimy! Ja nagrałam sobie listę alfabetycznie, gdybym się machnęła w pisowni to przepraszam serdecznie:)
Anitek na obozie w Limanowej, , Armand w Ustroniu, w Klimczoku, Celtic1002 - wydaje mi się, że na reha, Czekoladka88 - na takiej imprezie integracyjnej w Krakowie, dorkakrac - ja studiowałam a Dorcia jeszcze była licealistką i przygotowywała się do studiów na filologii, poza tym gdzieś tam w muzycznej też się nasze orbity spotykały, a potem Ustronie wspólne x2, everlastingdream - na festiwalu w Grudziądzu, ewelinka - w Limanowej sto razy, Growita - również w Limie, Grzegorzblaziak - gdzieś w Lublinku, Irniss - na kursie gry na misach, którym Klaudię zaraziłam i też pojechała, Iskierka 83 - na festiwalu Mocart, Kamosz - gdzieś w Krakowie, Lirin - na takiej wesołej integracji w Lublinie sto lat temu, Marcin007 - na wyjściu z krakowską szansą, Marcysia - zdaje mi się, że też na reha na chwileczkę, Mateponczas - znam go milion lat z Lublina, Mojsior - też na wyjeździe do Limy, Monikazarczuk - na jednym fajnym sylwestrze, Skrzypenka - na reha się łapiemy i puścić nie możemy, Nietoperz - wydaje mi się, że kiedyś spotkaliśmy się na przystanku :D, Piciok - poznaliśmy się na słynnym zjeździe grupy pitupitu, Piotr - a my poznaliśmy się na koncercie, na którym graliśmy oboje, Piter5901 - na pewno na Reha, coś czuję, że podyźdałam te cyferki po Piterze, Rafkiw - na takim fajnym spotkaniu w Krakowie, Rogalenko - 10000000 lat się znamy, zaczęło się od spotkania dwóch grup nieznających się znajomych - ehh, nielogiczne;), Romanhojny - również Kraków, wtedy co Czekoladkę, Sanklip - zdecydowanie Ustronie, fajnie, że też pamiętasz:), Shell - tak samo jak Romka, Siciliano - ojej, wiem, że się znamy, ale gdzie i kiedy pierwszy raz na żywo, to nie wiem, wiem, że było to w Krakowie:), Tomecki - dawno temu w Lublinie, był tam wtedy też Lirin, Violinist - zdecydowanie był to również Kraków - handlowaliśmy skrzypcami:), Zubers - nieśmiertelna Limanowa po raz dziesiąty!
Ufffff... Jeśli o kimś zapomniałam, albo znam kogoś kogo tak naprawdę nie znam, albo nie znam kogoś, kogo powinnam zdecydowanie znać, to proszę się upominać - przyjmuję reklamacje! ;)

--

po co mi sygnatura?
2021-04-01 17:17

#537 Wiolinistka

Taaak, na showdownie się spotkaliśmy, oczywiście pamiętam!

2021-04-01 17:18

#538 papierek

nawet tańczyliśmy, piliśmy, dopijałem twojego mocnego nieziemsko drinka :D

po co mi sygnatura?
2021-04-01 17:20

#539 Wiolinistka

O dziwo pamiętam! ;)

2021-04-01 17:20

#540 pates

@Graco ja też nie znam miliona osób. DD. Ale w tym roku chociaż troszkę się twoja lista powiększy.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-04-01 18:09