EltenLink

To już nie jest mój Elten

Wróć do Archiwum Eltena

#41 daszekmdn

@Jamajka dla nas jedno, ale dla niektórych jedno kliknięcie to dużo wysiłku bo taka ich natura.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-04-01 20:02

#42 Julitka

Tylko że tacy będą znowu narzekać nawet wtedy, jeżeli im się wszystko podsunie pod... ekhm... nosek, bo "taka ich natura".
--Cytat (daszekmdn):
@Jamajka dla nas jedno, ale dla niektórych jedno kliknięcie to dużo wysiłku bo taka ich natura.

--Koniec cytatu

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2019-04-02 11:46

#43 Paulinux

Prawda jest taka, że trochę mi umknęło to zdanie, że to jest tylko próba. Więc trochę źle się z tym czuję. Ale skoro dalej są osoby, które biorą w tym udział, nie proszę o usuwanie wątku.

Happy hacking
2019-04-02 15:53

#44 Gosia12345

Najbardziej brakuje mi forów głosowych. Po powrocie projektu zniknęły moje większość wątków i większość forów głosowych na które częściej zaglądałam.

Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.
2019-04-02 19:52

#45 papierek

i kolejna. Boże, co za ludziska...

po co mi sygnatura?
2019-04-02 20:19

#46 Syntezator

@Papierek Nie ma co się powtarzać, bo zawsze będą narzekania. Dziwię Ci się, że chce Ci się każdemu wszystko wyjaśniać, choć wszyscy dostali wiadomości od Dawida. Ja nic nie piszę, bo wiem, że sytuacja jest przejściowa i czekamy na to, co przyniesie jutro.

2019-04-02 22:01

#47 papierek

bo liczę, że jak powtórzę to poraz dziesiąty, dwudziesty, to ktoś zrozumie. ale nadzieja płonna :D

po co mi sygnatura?
2019-04-03 00:12

#48 denis333

Papierku. Ale nie chodzi o to, co będzie,t ylko o to, co jest teraz. A obecnie mamy motłoch w postaci jakichś dzikich eksperymentów na użytkownikach, z których widzę że większość chyba nie jest zadowolona. Czy to coś złego, żeby w stabilnych wersjach zostawić stary dotychczasowy ład? Czy to tak wiele?

2019-04-03 08:47

#49 pates

denis w punkt!

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-04-03 10:26

#50 papierek

Wiele, bo restrukturyzacja jest na poziomie serwera.
--Cytat (denis333):
Papierku. Ale nie chodzi o to, co będzie,t ylko o to, co jest teraz. A obecnie mamy motłoch w postaci jakichś dzikich eksperymentów na użytkownikach, z których widzę że większość chyba nie jest zadowolona. Czy to coś złego, żeby w stabilnych wersjach zostawić stary dotychczasowy ład? Czy to tak wiele?

--Koniec cytatu

po co mi sygnatura?
2019-04-03 14:20

#51 daszekmdn

To można było zostawić jak jest i restruktu coś tam w tle.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-04-03 15:42

#52 papierek

nie można było, jak wyobrażasz soie, dwie instancje tych samych danych i dwie instancje serwera dla różnych wersji aplikacji? :D

po co mi sygnatura?
2019-04-03 16:41

#53 papierek

wg. waszej logiki powinno się podwoić obecne dane, zrobić osobną instancję serwera ze starą strukturą baz danych, a potem stworzyć nową bazę danych i dopiero tam robić zmiany. Czyli śmietnik i dużo nie potrzebnej roboty tylko dlatego, że nie możecie poczekać kilka dni na wersję 2.3 ze wszystkimi zmianami

po co mi sygnatura?
2019-04-03 16:44

#54 papierek

Patrząc na dojrzałość niektórych użytkowników, lepiej by się stało, gdyby projekt został odwieszony dopiero po wydaniu wersji stabilnej 2.3. Poczekali byście dłużej, ale przynajmniej nikt by nie narzekał, że jest burdel.

po co mi sygnatura?
2019-04-03 16:46

#55 pates

mi np chodzi o to, że teraz mało na eltenie tego co było i właściwie się tu jest żeby być, a podział pl społeczności dziwny.

2019-04-03 18:30

#56 Bartek1

Och przestańcie narzekać poczekamy aż będą grrupy to zobaczymy jak toto się sprawdzi.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

2019-04-03 18:38

#57 papierek

Ale wszystko to co było wróci, tylko w innej formie, więc jaki problem?
--Cytat (pates):
mi np chodzi o to, że teraz mało na eltenie tego co było i właściwie się tu jest żeby być, a podział pl społeczności dziwny.

--Koniec cytatu

po co mi sygnatura?
2019-04-03 19:01

#58 pates

niewiadomo czy wszystko i czy w takiej samej formie, a ten podział for jak mówiłem to dziwny jest.

2019-04-03 19:09

#59 Bartek1

Może i dziwny ale w klango były grupy i się sprawdziły to zobaczymy czy i w eltenie się sprawdzą.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

2019-04-03 19:33

#60 Syntezator

Ludzie. Proszę was, przestańcież wreszcie wałkować ten temat i pisać jedynie dla samego pisania. Już wiemy jak wygląda sprawa, niektórym się podoba, niektórym nie, a jeszcze inni, i słusznie, chcą poczekać i zobaczyć jak będą wyglądać zmiany i wtedy się wypowiedzieć. Wszyscy zostaliśmy poinformowani jakie są plany, a jeśli komuś tak bardzo się nie podoba obecny stan to niech poczeka i zaloguje się, gdy zostanie wydana wersja stabilna.

2019-04-03 19:46