Integracja Eltenowiczów

[18 plus] Eltenowy Hydepark (Wątek ogólny, wszystkie chwyty dozwolone)

Założony przez daszekmdn 880 wpisów ostatni wpis 9 godzin temu Strona 44 z 44

#861 1 polubienie

Najważniejsze, żebyś je robił. Jeśli będziesz robić je wyłącznie na zajęciach, to bez sensu, bo wszystkiego zapomnisz. A taką sałatką z ananasa możesz wszystkich przyjemnie zaskoczyć na kolację.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Zainstalowałem eltengena, taka próba pisania w tym. Na razie jest... dziwnie.

ok, były straszne lagi, ale to raczej przez aparaty, których używałem jako słuchawek.

Właśnie odsłuchując najnowszego TyfloPrzeglądu, który został udostępniony na Tyflopodcaście, dowiedziałem się, że rzekomo Klango wróciło. Ciekawe, ale nie wiem, gdzie mogę tą aplikację pobrać.

No pewnie chodzi o to niemieckie klango.

#866 Edytowano

Chwalę Obiady Czwartkowe w Żabce. Niby ile można jeść dania gotowe, ale jednak taki zapasik ratuje czasem leniwą dupkę.

A co konkretnie polecasz? Rrzyznam, że ostatnio wypadłąm z obiegu.

A co tam lubisz. Makaron Cezar, schaboszczaka z kapustą, schab grillowany z pyrkami, naleśniki nie najgorsze, ale tylko na słodko...

Ja polecam za to pierogi z Carefoura Express
Senter San

A ja pierogi z żabki właśnie ;)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Pierogi z Żabki tez polecam, dawno nie jadłam, dlatego nie napisałam wcześniej. Nawet te z mięsem trzymają poziom.

oooooooo.
marzenia się spełniają.

A ja sos Roleskiego o smaku Wild West
Happy hacking

#874 1 polubienie

O, ja też! Do parówek, kiełbasek i batatów robotę robi. Z jajkiem na twardo też spoko bywa
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Potwierdzam, uwielbiam.
Senter San

Fajnie, że GameRoom się rozwija i pojawił się AxelPong.

"na WacaPa mogę" - odpowiedź na Olx na prośbę o przesłaniu nagrania pewnej pozytywki na maila. I nie wiem czy debil, oszust czy dyktowanie głosowe?

OLX nie lubi słowa whatsapp ani linków do innych komunikatorów. Jeśli chcesz kupić od niego jakaś pozytywkę i ma Ci wysłać nagranie, to musiał tak napisać. Podaj mu numer w stylu 1-2.3-4.5,6-7=8 9 by też sięnie czepnął. To zrobili oszuści że teraz się nie da i zwykli ludzie cierpią :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dziwne o tyle, że inni sprzedawcy bez problemu na skrzynkę mailową wysyłali.

akurat wiltwest postawił jak dla mnie dość wysoko poprzeczkę jezeli chodzi o sosy to najlepszy sos jaki może być, do frytek, mięs no i krążków cebulowych