Integracja Eltenowiczów

[18 plus] Eltenowy Hydepark (Wątek ogólny, wszystkie chwyty dozwolone)

Założony przez daszekmdn 880 wpisów ostatni wpis 7 godzin temu Strona 42 z 44

No to wiadomo, ale tak mi przyszło do głowy.

No to obstawiam, że da się, jeśli admin strony kurnika ogarnięty, to może i bez większych problemów.
Ludzie mówią, że przez lata mało się tam zmienia jeśli chodzi o wygląd, czyli duży plus.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ej, ziomki, ale Wy wiecie, że na Kurniku jest bardzo dużo wizualnych treści wbrew pozorom? Ogółem idea fajna, ale takie np. kalambury polegają tam głównie na rysowaniu...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

No, ale sporo rzeczy by się dało dostosować tak czy tak.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Fajnieby było pograć sobie w warcaby lub szachy na Kurniku w dostępny sposób. Mój tata czasami gra w te gry na Kurniku.

No to oczywiste że niektórych rzeczy by się nie dało zrobić, ale np gry karciane, czemu nie.
Kalambury raczej wszędzie polegają na rysowaniu:)

AI i można jechać, jak ktoś ma czas, limity i chęci.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

@Markus: jeśli chcesz grać w komputerowe szachy to trzeba Ci wiedzieć, że takie są i to w kilku wersjach. Pierwsze jakie przychodzą mi na myśl są na Quentinc Playroom. To nie jedyne zaadaptowane pod nas :)
INFP

@Pates, no ale nie wszystko zrobisz dostępne nawet z ai, zwłaszcza bez oka jak rozumiem.

Dokładnie. Chociażby po to żeby oko opisało co w ogóle tam jest w takim oknie, poza oknem rozmowy.

No wiadomo, AI to nie jest remedium na wszystko, ale dobre narzędzie wspomagające pracę, sam też cośtam potrafi powiedzieć pewnie, jakoś ludzie mody robią do gier bez widzaków więc się da.
Wg, tak offtopowo co się stanęło z eltenowymi szachami? Były dawno dawno temu i były ok w sumie, ale nima

Heh, jak by mi się to jakoś udało spieniężyć, to może bym się tego podjął, ale to będą dziesiątki godzin zabawy, no i gorzej z czasem.

ale to by jakiś bardziej Pajper musiał się tego podjąć, bo wibecodować można, jednak ktoś kto ma wiedzę, oczywiście lepiej temat o

Ja bym się tego podjął, nawet wywalil tą stówe na chata, czasu trochę mam, ale nie mam w tym doświadczenia, musiałbym zacząć od jakiś łatwiejszych rzeczy.

Pytanie jest ile ludzi by wywaliło kasę na taki dodatek.
No i raczej w 1 miesiąc tego nie zrobisz, albo inaczej, większość może tak, ale potem musiałbyś jakieś poprawki robić.

Hmm ale ja jakbym to zrobił to bym nie chciał za to kasy.
Najpierw muszę w ogóle zobaczyć czy ja coś potrafię tworzyć dzięki temu. Potem ewentualnie brać się za jakieś grubsze rzeczy.
Tylko musze się do tego zabrać, a ja się zabieram już dość dlugo XD.

Ja nie mówię o milionach, ale jeśli ktoś by jednak musiał nie jednorazowo zrobić moda, tylko co jakiś czas więcej czasu siedzieć, to fajnie jakby z tego coś miał.

#838 3 polubienia

Ja bym miał satysfakcję:)

Ja obecnie prowadzę taki model, że jeśli ktoś chce testować aktualne wersje to mam do tego patreona, a jak ktoś chce full czeka i ma za darmo wszystko.

#840 1 polubienie

A podatki odprowadzasz?