Integracja Eltenowiczów

[18 plus] Eltenowy Hydepark (Wątek ogólny, wszystkie chwyty dozwolone)

Założony przez daszekmdn 880 wpisów ostatni wpis 10 minut temu Strona 33 z 44

No fakt, uwaga o tylko jednym kabelku trochę dziwna.
Przecież nie będą dawać dwóch XD
Poza tym dwa też się mogą zepsuć, to powinni dawać trzy tak na wszelki wypadek;)

Hm... A co właściwie w tym wypadku oznacza kabelek magnetyczny?

#643 Edytowano

To jest taki kabelek z końcówką magnetyczną, która się przyciąga do słuchawek. Zresztą @Zuzler jest podcast o słuchawkach Aftershokz Aeropex, i tam wyjaśniają, jak to działa.

Za to moje stare, stareńkie After Shoxy zaraziły się od czegoś chyba trądem, bo lewy przycisk im wyleciał, a wszelka guma ma tendencje do eschatologicznego obracania się w proch.

Pewnie jakaś pozytywka jest nosicielem;)

-- (MarOlk):
Za to moje stare, stareńkie After Shoxy zaraziły się od czegoś chyba trądem, bo lewy przycisk im wyleciał, a wszelka guma ma tendencje do eschatologicznego obracania się w proch.

--

Ba, tylko która?

niestety, Shox, dawniej Aftershox daje jeden, naprawdę cienki kabelek długości max metra z czymś, z jednej strony mający micro USb lub pózniej USB C, z drugiej, customowy 3-pinowy magnetyczny konektor zastąpiony później jeszcze mniejszą wersją.
w czasach pandemii ten kabelek na ich stronie kosztował jedyne 199 złotych czy inne 149, ale teraz się nie orientuję, czy w ogóle są dostępne dla modeli, które już są end of life
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Zaleca sie masową kwarantanne;)

Pewnie ta z Leninem.

Lenin wiecznie żywy.

Napisz Jasiu wypracowanie na temat "Kto był największym człowiekiem XX wieku i dlaczego Lenin?"

#652 2 polubienia

Dzieci miały sporządzić rysunek o tytule "Lenin w Poroninie". Jasiu narysował namiot na górskiej przełęczy, z którego wystają cztery nagie stopy. Jasiu, pyta nauczycielka, czyje to nogi. To są nogi towarzysza Feliksa Dzierżyńskiego i dowarzyszki Nadieżdy Krupskiej. A gdzie lenin? A Lenin w Poroninie.

na allegro do shokzów kable są za nie całe 50 zł, nawet za 23 widziałem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

@653 A czy są też te kable z tą końcówką magnetyczną? Bo jak są tylko z USB C, to i tak do moich Shokzów nie będzie to USB C pasowało.

W sumie mnie śmieszy nazywanie ubrań, mebli czy tam czego chcecie nazwami, które już się gdzieś przyjęły.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#656 1 polubienie

Czekaj, co?
-- (pates):
W sumie mnie śmieszy nazywanie ubrań, mebli czy tam czego chcecie nazwami, które już się gdzieś przyjęły.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

No nazywać cargo spodnie jak i swego rodzaju szafkę kuchenną, ta katana, czy podobne rzeczy, dla mnie to jest jakieś takie dziwne strasznie i niepraktyczne, jakby nowych nazw nie dało się wymyśleć. A jeśli się nie wymyśla to co, oznacza to że to cargo spodnie kojażą się z meblem czy odwrotnie? Na logikę by tak było.

Ech... Cargo to po prostu dookreślenie. A katana to zwykły regionalizm.

Spoko, ale po prostu dla mnie nie jest zrozumiały w ujęciu znaczeń pierwotnych, i tyle. Przecie ja nie zabraniam nikomu nazywać rzeczy jak sobie chce imo dla mnie to jest dziwadłem.

#660 6 polubień

No tak, hamburger drwala z drwalem nie ma nic wspólnego, a taki samsung galaxy, wrrr, co to ma wspólnego z kosmosem? :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.