No fakt, uwaga o tylko jednym kabelku trochę dziwna. Przecież nie będą dawać dwóch XD Poza tym dwa też się mogą zepsuć, to powinni dawać trzy tak na wszelki wypadek;)
To jest taki kabelek z końcówką magnetyczną, która się przyciąga do słuchawek. Zresztą @Zuzler jest podcast o słuchawkach Aftershokz Aeropex, i tam wyjaśniają, jak to działa.
Za to moje stare, stareńkie After Shoxy zaraziły się od czegoś chyba trądem, bo lewy przycisk im wyleciał, a wszelka guma ma tendencje do eschatologicznego obracania się w proch.
-- (MarOlk): Za to moje stare, stareńkie After Shoxy zaraziły się od czegoś chyba trądem, bo lewy przycisk im wyleciał, a wszelka guma ma tendencje do eschatologicznego obracania się w proch.
niestety, Shox, dawniej Aftershox daje jeden, naprawdę cienki kabelek długości max metra z czymś, z jednej strony mający micro USb lub pózniej USB C, z drugiej, customowy 3-pinowy magnetyczny konektor zastąpiony później jeszcze mniejszą wersją. w czasach pandemii ten kabelek na ich stronie kosztował jedyne 199 złotych czy inne 149, ale teraz się nie orientuję, czy w ogóle są dostępne dla modeli, które już są end of life
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Dzieci miały sporządzić rysunek o tytule "Lenin w Poroninie". Jasiu narysował namiot na górskiej przełęczy, z którego wystają cztery nagie stopy. Jasiu, pyta nauczycielka, czyje to nogi. To są nogi towarzysza Feliksa Dzierżyńskiego i dowarzyszki Nadieżdy Krupskiej. A gdzie lenin? A Lenin w Poroninie.
No nazywać cargo spodnie jak i swego rodzaju szafkę kuchenną, ta katana, czy podobne rzeczy, dla mnie to jest jakieś takie dziwne strasznie i niepraktyczne, jakby nowych nazw nie dało się wymyśleć. A jeśli się nie wymyśla to co, oznacza to że to cargo spodnie kojażą się z meblem czy odwrotnie? Na logikę by tak było.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Spoko, ale po prostu dla mnie nie jest zrozumiały w ujęciu znaczeń pierwotnych, i tyle. Przecie ja nie zabraniam nikomu nazywać rzeczy jak sobie chce imo dla mnie to jest dziwadłem.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.