Czasowe zawieszenie projektu
Wróć do Archiwum Eltena#201 djkrissu
No przecież piszę z sensem i to nie było do ciebie :P. Uważam, że mój blog i moje wypowiedzi mają sens więc... :P
#202 Lowca_Androidow
NO, pokazałeś właśnie dojrzałość.
Nie zauważasz różnicy? Ja się nie proszę o moderację, nie jęczę jak ty bo mnie nie chcą.
--Cytat (djkrissu):
Z twoich również nie wyziera żadna odpowiedzialność. :P
--Cytat (Łowca_Androidów):
Przestań w końcu jęczeć, na moderatora trzeba zasłużyć, czymś się wykazać, być odpowiedzialnym i to musi być widoczne, z twoich wypowidzi i zachowania nnie wynika ani jedno, ani drugie.
Nidzi, masz tą apkę teraz zainstalowaną? Bo może i działały, ale ostatnio z tym jest problem.
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#203 djkrissu
Ja również się nie proszę. Zaproponowałem pomoc, ale skoro moderacja wolisię użalać miast przyjąć ową pomoc, to już nie moja sprawa :P Jak rozumiem, kolega z elity? Jak nie trudno się domyśleć :P
#204 daszekmdn
O jakiej Elicie mówisz?
#205 djkrissu
A jak myślisz?
#206 daszekmdn
Nie wiem. Zadałem pytanie licząc na konkretną odpowiedź.
#207 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Ej? A może chociaż na te dwie ostatnie godziny zaprzestańmy tych kłótni co?
#208 daszekmdn
Nie każdy potrafi. :/
#209 djkrissu
Bardzo hętnie, ale kolega od gwiezdnych kamieni zaczął się pysznić władzą, a ja się tylko broniłem :P.
#210 daszekmdn
Władzą? Łowca nie ma uprawnień.
#211 djkrissu
przepraszam od sztucznej inteligencji :D
#212 djkrissu
Jeszcze nie ma :D
#213 daszekmdn
A kto powiedział, że będzie mieć?
#214 djkrissu
Spokojnie nie wszystko na raz :P
#215 daszekmdn
Pisz dokładnie, a nie półsłowkami.
#216 djkrissu
A przy okazji, zobacz ile już napisałem :D jak nic będę moderatorem za tylepisania :P
#217 daszekmdn
Powagi, bo robi się spam.
#218 djkrissu
No jestem poważny, podobno się nie udzielam no to zobacz jak długo się już udzielam :D
#219 jaclawus
Przepraszam, że wchodzę, ale chociaż te kilka godzin przed konserwacją portalu nie kłućmy się i nie siejmy fermentu
#220 daszekmdn
Udzielanie a sensowność udzielania to dwie różne rzeczy.