No i padło mi nagrywanie około 13. Nie z mojej winy, tylko coś się globalnie wysypało, bo serwer też zerwał a tam łącze porządne. Ma ktoś ostatnie 3 godziny?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
niestety nie, bo sie kapłem dopiero po 16 bo wtedy wruciłem, ale chyba midzi to wystawi na dysku google, więc nie nagrywam, jednak bo poco mi coś co nie jest prawie w całości, poprostu to sobie pobiore jak midzi prześle linka.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
straciłem tylko jakieś 8 minut, czyli tyle ile wszyscy minus minuta na reconnect. około 7 minut trwała awaria i ponowne połączenie się serwera, program jest możliwie cały
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Patryku, tak z ciekawości czym nagrywałeś? Ja do nagrywania streamów używam skryptu w bacie do wgeta, ale nie ma on auto reconnectingu i jak zerwie to ja to muszę kontrolować. Niestety nie nagrałem ani krztyny, bo nie mam obecnie warunków internetowych i tak dalej, ale całe szczęście, że udało się to innym.
ja nagrywam DVBViewerem, gdzie streamy stacji radiowych zrobiłem sobie na równi z kanałami telewizyjnymi, ze wszystkimi tego konsekwencjami, na przykład, generuje mi się osobny plik txt z wpisami z aktualnie granych tytułów, ale też, wewnątrz pliku TS, występują one jako eventy EPG z ich dokładnymi kodami czasowymi etc.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Nie tyle co wszyscy, ja straciłem 3 godziny, pozostali nawet więcej. Te tytuły to fajna rzecz mi tego brakuje, też się muszę podszkolić w DVB i go do takich rzeczy zaprząc w takim razie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P