EltenLink

Zarezerwowany HiBy M300 music player Android metallic prawie nówka

Wróć do Elektronika

#1 misiek

Sprzedam taki odtwarzacz na Androidzie, HiBy M300 z pamięcią 32 gb. Mp3 w sumie jest nowy użyty jakieś 4 godzinki do posłuchania i tyle. Zakupiony w czerwcu tego roku, więc gwarancję mamy do 2027. Zestaw w zasadzie sklepowy to jest: sam odtwarzacz, kartonik, papierki, pokrowiec. Jest to multimedialny kombajn: możemy słuchać muzyki w wielu formatach, w tym bezstratnych, korzystać bez problemu z aplikacji streamingowych, a nawet oglądać filmy czy to online skąd tylko się da, czy wrzucać własne pozycje w wielu formatach. Gdyby zabrakło pamięci jest opcja rozszeżenia kartą microsd do jednego tb. Kolejna zaleta w dzisiejszych czasach to złącze minijack jeśli nie chcemy słuchawek bluetoth i wolimy tradycyjne metody słuchania, a co za tym idzie śmiało go można podpiąć pod każde źródło dźwięku. Player posiada dyktafon i 2 mikrofony więc nagrywa w stereo a jakość jest przyzwoita. Wykonany solidnie z trzech warstw szkła jedna z przodu, dwie z tyłu i prezentuje się bardzo dobrze. Kolejna zaleta to fizyczne przyciski muzyki: play pause, volume, prev next oraz przełącznik funkcyjny. Radio fm posiada także. Cena jaka mnie interesuje to 700 zł do negocjacji oczywiście. Polecam i zapraszam do kupna. Komuś na pewno bardziej się przyda niż mi.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Edytowano 2025-09-28 03:55