Dla mnie dotychczas najlepszym stosunkiem funkcjonalności do ceny był Orion. Ciekawe, czy ten Orbit będzie mieć funkcję nagrywania z radia FM w rozsądnej jakości. No i ciekawe, co by powiedział na takie Spotify wrzucone np przez ADB :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Problemem może być jedynie ichniejszy screenreader.
-- (daszekmdn): Dla mnie dotychczas najlepszym stosunkiem funkcjonalności do ceny był Orion. Ciekawe, czy ten Orbit będzie mieć funkcję nagrywania z radia FM w rozsądnej jakości. No i ciekawe, co by powiedział na takie Spotify wrzucone np przez ADB :D.
Czy ktoś ma wiedzę w temacie SensePlayera? Czy planują jeszcze jakąś aktualizację, ostatnia była w marcu tego roku. Były zgłoszenia, ot choćby dodanie możliwości zgłaśniania cichych audiobooków. No i ma parę nienaprawionych błędów, dość uciążliwych.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Chcę coś kupić bo miałem tego starego plaxtoka i jakoś działał, ale miesiąc temu wypadł mi jak wsiadałem do pociągu i się rozleciał, teraz słucham na tlefonie, ale to niewygodne.
Wychodzi na to, że lumen się wypiął. Można by z orbit researchów sprowadzać, wysyłkę powinni zapewnić, no ale interface raczej angielski co dla niektórych może stanowić problem.
This site uses cookies to enhance your experience.