Numernabis
#2 ·
Numernabis
#7 ·
Tutaj Dostosuj gesty, pukasz w jakiś nieprzypisany gest lub gest, którego nie używasz.
Teraz lecisz po liście i masz sekcję "Dzałania systemowe" i tutaj jest między innymi pozycja "Wszystkie aplikacjie"
Ja cię trochę źle zrozumiałem wcześniej, jak się jeszcze nie chesz bawić w nova, to porób gesty na pałe, albo spytaj się kogoś z okiem jak w te apki wchodzi.
No i pozostaje ci instalacja nova launcher i na dole w docku możesz mieć na bank ikonę wszystkie aplikacje, ale tak ci nie powiem jak to ustalić, bo sam nie wiem, mógł bym ci wysłać jakieś moje ustawienia.
Przy włączonym masz koło paska DOC przycisk Aplikacje
Transcription
No to tak to wygląda. Układ ekranu głównego, tryb standardowy. Układ ekranu głównego, 5-5. Zablokuj układ ekranu głównego, zablokuj układ ekranu głównego, aby nie możliwić zmienianie go lub autowypełnianie kon, był, przełom. Bez ściągnięcia kony, jedną ręką otwieraj aplikację na ekranie głównym. Stuknij dwukrotnie, aby zablokować, stuknij dwóch. Bez ściągnięcia kony, jedną ręką otwieraj aplikację na ekranie głównym. Bez ściągnięcia kony, przejdź wyżej, przycisk. Bez ściągnięcia kony. Przeciągnij palec w górę po lewej lub prawej stronie ekranu, aby rozwinąć ikonę aplikacji. Nie unosząc palca, przeciągaj go dalej do ikony, po czym podnieś go, aby otworzyć aplikację. Wyłączono, na liście. Bez ściągnięcia kony, wybrano, uł, przełącz. No. I dwie takie same opcje. I nie wiadomo dlaczego. Druga jest wyłączona. Nie wybrano. I na razie aplikacji, nie wiadomo dlaczego. Bez ściągnięcia kony, nie wybrano, uł, przełącz. Na liście okno, bez ściągnięcia kony, przeciągnij palec w górę po lewej lub prawej stronie ekranu, aby rozwinąć ikonę aplikacji. Nie unosząc palca, przeciągaj go dalej do ikony, po czym podnieś go, aby otworzyć aplikację. Wyłączono. Bez ściągnięcia kony, nie wybrano, uł, przełącz. Przeciągnij palec w górę po lewej lub prawej stronie ekranu, bez ściągnięcia kony, nie wybrano, uł, przełącz. Tak, czyli drugą opcję mogę włączyć. Wybrano. Przeciągnij. Bez ściągnięcia kony, wybrano, uł, przełącz. Tu mogę włączyć, jest włączone. I tu jest obok. Bliźniacza opcja. Przeciągnij palec w górę po lewej lub prawej stronie ekranu, aby rozwinąć ikonę aplikacji. Nie unosząc palca, przeciągaj go dalej do ikony, po czym podnieś go, aby otworzyć aplikację. Wyłączono. I włączyć tego nie mogę. Bez ściągnięcia kony, poza listą. Przeciągnij palec w górę po lewej lub prawej stronie ekranu, aby rozwinąć ikonę aplikacji. Nie unosząc palca. Przeciągaj go dalej do ikony, po czym podnieś go, aby otworzyć aplikację. Wyłączono. Bez ściągnięcia ikony, wybrano, uł, przełącz. I tak to właśnie wygląda. Wróć przycisk. Launker systemu. Bez ściągnięcia ikony, jedną ręką otwieraj aplikację na ekranie głównym. Wróć przycisk. Ustawienia. Ekran główny, ekran blokady na liście.