6 likes
Dzisiaj wróciłam z Wyjazdu. Prawie miesiąc poza domem. W drugim tygodniu znowu odwiedziliśmy lubelski PZN, w trzecim tygodniu pojechaliśmy do Tarnowa, bawiłam się z kotem narzeczonego i spędzałam czas z nim i jego rodzicami, , było też jeszcze kilka innych tarnowskich spotkań, w weekend pojechaliśmy do jego cioci, a w sobotę robiliśmy grilla z okazji naszej szóstej rocznicy. Do Lublina wróciliśmy w poniedziałek, a w środę pojechaliśmy autobusem do takiego gaju na obrzeżach Lublina i spacerowaliśmy tam (do (dziś, tzn. dwa dni po wycieczce mam zakwasy). :D Wyjazd udany, ale żałuję, że już się skończył.
5 likes
Druga przeprowadzka jest zdecydowanie łatwiejsza i lżejsza, niż ta pierwsza i już powoli zaczynam się tu czuć jak u siebie, miło.
4 likes
Dzisiaj był dobry dzień. Taki, jakiego nie miałam chyba od dwóch tygodni. W miarę energetyczny, bez doła po południu, z odhaczonymi pewnymi zadaniami... Nie jest źle! :)
Ale mnie kurua nosiło cały dzień. Tak bym sobie coś poćwiczyła, porobiła jakieś konkretne ćwiczenia, nie wiem, pobiegałabym chętnie, tylko wiadomo, po domu trudno. Jakieś statyczne przysiadziki czy inne wygibasy mi się dziś nie podobały, bo trudno je robić ze słuchawkami na głowie. No ale za to odgruzowałam sobie trochę w ramach tej energii kawałeczek pokoju.
Edited
Nadal trochę smutno, że w Polsce, alewesoło, że pare pull requestów do Eltena przeszło :).
1 likes
Kup sobie hula-hop. Da się z słuchawkami.
-- (Zuzler):
Ale mnie kurua nosiło cały dzień. Tak bym sobie coś poćwiczyła, porobiła jakieś konkretne ćwiczenia, nie wiem, pobiegałabym chętnie, tylko wiadomo, po domu trudno. Jakieś statyczne przysiadziki czy inne wygibasy mi się dziś nie podobały, bo trudno je robić ze słuchawkami na głowie. No ale za to odgruzowałam sobie trochę w ramach tej energii kawałeczek pokoju.
--
-- (Zuzler):
--
2 likes
@Zuzler Sąsiedzi na razie z dobrej strony się pokazali :) Pomagają kiedy trzeba, kiedy nie trzeba nie wchodzą w drogę.
Najbardziej to mi okazali serduszko sąsiedzi z Bielan, bo przewieźli mi za darmochę wszystko, co trzeba było, a to dużo. Będę ich odwiedzał i w ogóle tęsknię za Bielanami już, ale to dobrze, bo przynajmniej są powody, żeby tam wracać.
Najbardziej to mi okazali serduszko sąsiedzi z Bielan, bo przewieźli mi za darmochę wszystko, co trzeba było, a to dużo. Będę ich odwiedzał i w ogóle tęsknię za Bielanami już, ale to dobrze, bo przynajmniej są powody, żeby tam wracać.
2 likes
Świetna noc. Zasnęłam w mgnieniu oka, w pełbym ubraniu i nie umywszy zębów. Za to co chwilę byłam n granicy przebudzenia. A mimo to udało mi sę wyspać.
1 likes
vhf :)
Szukajcie mnie na 145.725 jeśli jesteście w okolicy, za ok. 2 tygnie.
Jak znak dostanę to do wizytówki wpiszę.
-- (daszekmdn):
Jaki znak? HF czy UHF planujesz? :)
--
Szukajcie mnie na 145.725 jeśli jesteście w okolicy, za ok. 2 tygnie.
Jak znak dostanę to do wizytówki wpiszę.
-- (daszekmdn):
Jaki znak? HF czy UHF planujesz? :)
--
Okręg trzeci pozdrawia okręg dziewiąty :-) mi się najczęścej zdarza być na SR3PO, klasyka klasyki
4 likes
Za mną cudowne kilka dni, ale wrócić do domu, to wrócić do domu.
W ogóle drobna rzecz, a cieszy, bo sobie dzisiaj dotarłem sam z ubera, który mnie dropnął w losowym miejscu pod samą bramę z Seeingiem, a potem już łatwiutko. Biorąc pod uwagę, że nowa okolica i w sumie o wiele dłużej mi zajęło, żeby w ogóle zacząć uczyć się nowej okolicy na tamtej chacie, to duży plusik.
W ogóle drobna rzecz, a cieszy, bo sobie dzisiaj dotarłem sam z ubera, który mnie dropnął w losowym miejscu pod samą bramę z Seeingiem, a potem już łatwiutko. Biorąc pod uwagę, że nowa okolica i w sumie o wiele dłużej mi zajęło, żeby w ogóle zacząć uczyć się nowej okolicy na tamtej chacie, to duży plusik.