Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

skrzypenka

#1201 ·

2 polubień
Upały trochę męczące,ale co tam, mi się podoba, w końcu moge mieć wolną głowę, mam miły czas, spędzam go z najbliższymi. Po prostu odpoczywam. :)
Große Operndiva?

Kuba12565

#1202 ·

2 polubień
Siema, chciałem się pochwalić, że coraz lepiej ogarniam Project Sekai: Colorful Stage. To gra rytmiczna, w której trzeba stukać w ekran w rytm muzyki. Tytuł jest stworzony z myślą o widzących, więc granie bez VoiceOver to niezła przeprawa, ale jestem z siebie mega dumny, że daję radę i sprawia mi to mnóstwo frajdy.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

skrzypenka

#1203 ·

1 polubień
Takie coś kiedyś też Oriol Sentis napisał, ale na komputer. :)

-- (Kuba12565):
Siema, chciałem się pochwalić, że coraz lepiej ogarniam Project Sekai: Colorful Stage. To gra rytmiczna, w której trzeba stukać w ekran w rytm muzyki. Tytuł jest stworzony z myślą o widzących, więc granie bez VoiceOver to niezła przeprawa, ale jestem z siebie mega dumny, że daję radę i sprawia mi to mnóstwo frajdy.

--
Große Operndiva?

Adasadula

#1204 ·

Oriol Gomez jeśli już ;). Edit, nie wiedziałem, że chłop ma 2 nazwiska ;).

Monte

#1205 ·

1 polubień
Jadę na wakacje!
Give me a sign.

Julitka

#1206 ·

2 polubień
Przeżyłam kolejny dzień upałów z temp. 40 stopni momentami, więc to się liczy. Chyba jeszcze tylko dziś...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

djdenismusic

#1207 ·

1 polubień
Powiem wam, że serek wiejski z pomidorkami i cebulą lub czosnkiem jest tak samo dobry, jak i prosty w przygotowaniu <3
Niby nic, a przy tych upałach, to jak dla mnie jedyna sensowna rzecz, jaką zjem bez poczucia, że zmuszam się do konsumbcji.

Julitka

#1208 ·

Ej, zapomniałam, że mam go w lodówce... I to chyba po terminie... xd Dzięki za inspirację. Pewnie nie w Twoim wydaniu, ale wiesz.

daszekmdn

#1209 ·

2 polubień
Fajny weekend za mną :) gdyby nie upały, to był by jeszcze fajniejszy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

skrzypenka

#1210 ·

Ma dwa, jedno imię i dwa nazwiska, bo tam jest taka tradycja, kiedyś mi to tłumaczył. :)

-- (Adasadula):
Oriol Gomez jeśli już ;). Edit, nie wiedziałem, że chłop ma 2 nazwiska ;).

--
Große Operndiva?

Adasadula

#1211 ·

Zagrany całkiem przyjemny koncert wczoraj :). Byle częściej.

DJGraco

#1212 ·

2 polubień
No, wreszcie deszcz konkretny u nas spadł. Ponarzekaliśmy na pogodę to trza troszkę przeciwwagi. Jeszcze przydałaby się taka konkretna buuuuuuuurza, no ale podobno za powiadali u mnie do 20, zobaczymy. Od razu się zrobiło po tym deszczu bardziej rześko

Monia01

#1213 ·

2 polubień
Spoko, pod koniec tygodnia u nas ma być poniżej 20 stopni, tak że będziemy narzekać, że gdzie to lato i że mogłoby być cieplej. A tymczasem umnie przyjemnie, wiatr wieje, można chałupę przewietrzyć porządniej.
🇺🇦 🇵🇱

Julitka

#1214 ·

Przepraszam, czy Warszawa jest AŻ TAK NIELUBIANA, że musicie zabierać nam nawet temperaturę i deszcze???

skrzypenka

#1215 ·

Haha, Łodzi też zabierają, bo tu nic nie pada.

-- (Julitka):
Przepraszam, czy Warszawa jest AŻ TAK NIELUBIANA, że musicie zabierać nam nawet temperaturę i deszcze???

--
Große Operndiva?

Zuzler

#1216 ·

Poznaniowi też nie oszczędzają.

Adasadula

#1217 ·

Ej, no jak by temperaturę zabierali to było by właśnie dobrze ;)

-- (Julitka):
--

Zuzler

#1218 ·

Edytowano
Pożyczyłam na kilka dni gadającą miarę i... Cholerka, zakochałam się. Odwołuję wszelkie wątpliwości, które co do niej miałam. Wygoda absolutna.

Zuzler

#1219 ·

Edytowano
Jedyny zarzut to cena z kosmosu.

EugeniuszPompiusz

#1220 ·

Edytowano 1 polubień
ES-y, ES-y i jeszcze raz ES-y; 3300 plus kilometrów w stereo i rds. na liście między innymi: Algieria, Austria, Bahrain, Dania, dubaj?(niepotwierdzona) Egipt, Francja, duużo Francji, Grecja, Holandia, Izrael? Irlandie, północna i standardowa, Maroko (wymaga identyfikacji) Malta, i tak dalej i tak dalej. z dziwnych celów Czuwaska republika autonomiczna na OIRT, Tatarstan na OIRT, Iran (na 100 procent popersku) emisja tak cicha, że ciężko zidentyfikować, pasuje w wykazach. Czuwaszja.
Wszystko na prostym LNA plus 12 DB preampie i zestrojonej antenie typu bicz, na codzień słóżącej do innych celów rekreacyjnych.

i ktoś mi jeszcze będzie się bawił w denializm klimatyczny; Ubiję, usiekę.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT